![]() |
پنجمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: کوهنوردی و گردشگری ام اس سنتر (https://mscenter.ir/Forum-%DA%A9%D9%88%D9%87%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1) +--- موضوع: پنجمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر (/Thread-%D9%BE%D9%86%D8%AC%D9%85%DB%8C%D9%86-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1) |
RE: پنجمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر - مرتضی - 2012/12/21 من از 4 شنبه هی به حمید گفتم بارندگی میشه ها ![]() گوش نکرد که نکرد همش گفت هواشناسی اونجا گفته آفتابیه ![]() ایشالا که خوش گذشته باشه به همه بچه ها ولی کلک ها هرچیزی هم شده باشه میان میگن خوش گذشت ![]() RE: پنجمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر - fireboud - 2012/12/21 جهت اطلاع در هنگام اجرای برنامه ، بارندگی نداشتیم RE: پنجمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر - بابک57 - 2012/12/21 اتفاقا خیلی هم خوبه تو جنگل زیره بارون قدم بزنی ، من که خیلی دوست دارم ![]() امیدوارم به همتون خوش گذشته باشه ![]() ![]() RE: پنجمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر - hamid - 2012/12/21 سلام سلام یه 40 دقیقه ای میشه که رسیدم خونه . دیشب که نیم ساعت خوابیدم ، حدود نیم ساعت هم کف مینی بوس ![]() برنامه فوق العاده بود . درسته خیلی تو ماشین بودیم و اذیت شدیم ولی بقیه چیزها خوب بود . بارندگی نداشتیم ولی برف نشسته بر روی زمین در داخل جنگل فضای دلنشینی ایجاد کرده بود. تعداد بچه های ام اس سنتر 19 نفر بود که همه داخل یه مینی بوس جمع شدیم . و تعداد افراد گروه همگام هم نزدیک به 40 نفر بود که 2 مینی بوس دیگه رو تکمیل کرده بودن . ( ندا و فربود هم جزو گروه همگام بودن ولی با ما هم بودن ) همه چی عالی بود ، از گروه همگام و مخصوصا دوست عزیزمون مهدی تشکر مخصوص دارم . از دوستان خودمون که تشریف اوردن بی نهایت ممنونم دیگه اینکه عکس دسته جمی واسه سایت هم گرفتیم ولی فعلا نمیتونیم در سایت قرار بدیم چون قراره برنامه امروز در خبرگزاری ها منتشر بشه . پس مجبوریم تا انتشار برنامه امروز از گذاشتن عکس صرف نظر کنیم ولی حتما در سایت عکس های امروز که حالت عمومی داشتند رو قرار خواهیم داد. یه تشکر خیلی مخصوص باید از داداش گلم سید رضا عزیز داشته باشم که همیشه بهش زحمت میدیم و زحمت تهیه تندیس اهدایی به گروه همگام رو کشیدن . و آخرین مورد هم اینکه یکی از بچه ها زیر اندازش رو داخل مینی بوس جا گذاشته ، لطفا بهم پیغام خصوصی بده که زیر انداز رو بهش برسونم انشالا برنامه های آتی گروه کوهنوردی ام اس سنتر همچون این برنامه با کیفیت مطلوب برگذار بشه و شاهد حضور دوستان بیشتری باشیم . RE: پنجمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر - sargol - 2012/12/21 برای این خیلی خوشحال هستم که به شمادوستان گرامی خوش گذشته است وبرای این خیلی ناراحتم که چرامن ازسعادت دیدارشما بی نصیب شدم ![]() ![]() ![]() ![]() دست آقاحمیدوسیناوفربودومه سا وسانازوهمه زحمتکشان سایت دردنکندعجب برنامه های عالی برگزارمیکنندوعالیترهم میشودکه یک برنامه اردویی دیداردریکی شهرستان دورمثل چابهاربرگزارکنید.من میدونم همه ی برنامه های شمازحمتکشان حساب شده است.امیدوارم درهمه مراحل زندگی موفق وپیروزوسالم باشید RE: پنجمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر - paeazan - 2012/12/21 رسیدن بخیر و خسته نباشید ![]() حتما خوش گذشته با این بگراند زیبایی ![]() ![]() ![]() مرسی آقا مدیر که عکس هم گرفتی.هوراااااااااااااااااااااا ![]() ![]() ![]() RE: پنجمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر - nead - 2012/12/21 تا کی باید منتظر باشیم که عکساتونو ببینیم ![]() RE: پنجمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر - paeazan - 2012/12/21 حالا حالاها باید منتظر بمونی ![]() من هنوز سبیله 17 آذر حمید و سینا رو ندیدم ![]() ![]() RE: پنجمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر - ابراهیم - 2012/12/22 بچه ها خداقوت
![]() RE: پنجمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر - ghaside - 2012/12/22 خدارو شکر ک خوش گذشته و خوب خوابیدین امیدوارم که خیلی خیلی خوش گذشته باشه من ک سعادته همراهیتونو نداشتم ولی یکروزام ک شده میام همگی اینجا ب یادتون بودیم من ک کلی برنامه بارون اومدن ام براتون پیش بینی کرده بودم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |