![]() |
بی حسی دست و پا - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: پرسش و پاسخ (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE) +---- انجمن: عوارض و علائم (https://mscenter.ir/Forum-%D8%B9%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%B6-%D9%88-%D8%B9%D9%84%D8%A7%D8%A6%D9%85) +---- موضوع: بی حسی دست و پا (/Thread-%D8%A8%DB%8C-%D8%AD%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D9%BE%D8%A7) |
RE: بی حسی دست وپا - reset77 - 2016/07/24 (2016/06/01, 07:05 PM)شهرزاد نوشته است: نه عزیزم پشت گوش ننداز میشه لطفا آدرس تلگرام دکتر عظیمی رو به من بدین؟ ممنون میشم. (2016/07/24, 03:58 PM)reset77 نوشته است:(2016/06/01, 07:05 PM)شهرزاد نوشته است: نه عزیزم پشت گوش ننداز من نزدیک یک ماهه که از کف پام بی حسی شروع شد و الان تا کمر هست. ام ار آی هم چیزی رو نشون نداد. اما دکتر گفتش حمله س. و پردنیزولون خوراکی 50 داد و بعد از اون هم چون هیچ تغییری نداشت 8 تا دگزا. دگزاها دیروز تموم شد اما من هنوز همونجوریم. نگرانم که این وضعیت بی حسی بمونه. البته کاری باهام نداره و به راه رفتنم هم آسیبی نرسونده اما استرس دارم که چرا خوب نمیشه. ![]() RE: بی حسی دست وپا - leili-asmaneh - 2016/07/24 چي بگم والا؟ من خودم هم هنوز بي حسي دست چپم خوب نشده الان اومدم يه دكتر ديگه مشورت كنم ببينم نظر اون چيه؟ شبها خيلي اذيتم مي كنه يعني هر شب بايد ژل يخي بذارم زير پام RE: بی حسی دست وپا - i_sh - 2016/07/25 (2016/07/24, 03:58 PM)reset77 نوشته است:(2016/06/01, 07:05 PM)شهرزاد نوشته است: نه عزیزم پشت گوش ننداز دگزا فایده نداره من بار ها زدم به نظرم تا دیر نشده و ماندگار پریدنیزولون بگیرین بهتره ضرر کورتونو به بدنتون میدین لا اقل خوب بشه زخم التهاب کهنه بشه خیلی سخت خوب میشه من خودم تو راه رفتن مشکل دارم با تجویز همین دگزا ها خوب نشد نه گز گز داشتم نه بی حسی مراقب باشین ورزش یادتون نره تا میتونید راه برین .. RE: بی حسی دست وپا - nahid - 2016/07/25 بعضی دکترا چیزایی مثل گزگز رو تا توی وضع حسی(حواس پنجگانه) و حرکتی مشکل و ناتوانی پیش نیاره و پلاکی فعال نباشه پالس کورتون تجویز نمیکنن . ممکنه بعضی ها هم تجویز کنن. بستگی به تشخیص دکتر داره. اگه بی حسی شما بی حسی واقعی باشه به دکتر بگین ولی اگه فقط حس میکنین خواب رفته میتونه علت دیگه ای هم داشته باشه . ![]() RE: بی حسی دست وپا - leili-asmaneh - 2016/07/26 (2016/07/25, 09:02 PM)nahid نوشته است: بعضی دکترا چیزایی مثل گزگز رو تا توی وضع حسی(حواس پنجگانه) و حرکتی مشکل و ناتوانی پیش نیاره و پلاکی فعال نباشه پالس کورتون تجویز نمیکنن . ممکنه بعضی ها هم تجویز کنن. بستگی به تشخیص دکتر داره. مثلا چه علت ديگه اي ممكنه داشته باشه؟!! RE: بی حسی دست وپا - Silverlight - 2016/07/26 استفاده از مکمل های غذایی، اسید چرب امگا 3 (Omega-3 Fatty Acid) مانند روغن کریل (Krill Oil) [*]، روغن بذر کتان (Flaxseed Oil) و تری گلیسیرید با زنجیره متوسط (Medium Chain Triglycerides) مانند روغن ام سی تی (MCT Oil) هم در کاهش التهاب موثر است. [*] کریل، سخت پوستی شبیه میگو است که در آب ها اقیانوس منجمد جنوبی زیست می کند. RE: بی حسی دست وپا - nahid - 2016/07/26 (2016/07/26, 04:09 PM)leili-asmaneh نوشته است:(2016/07/25, 09:02 PM)nahid نوشته است: بعضی دکترا چیزایی مثل گزگز رو تا توی وضع حسی(حواس پنجگانه) و حرکتی مشکل و ناتوانی پیش نیاره و پلاکی فعال نباشه پالس کورتون تجویز نمیکنن . ممکنه بعضی ها هم تجویز کنن. بستگی به تشخیص دکتر داره. من که دکتر نیستم ولی خیلی ها که ام اس ندارن هم ممکنه احساس خواب رفتگی رو تجربه کنن و دکتر بهشون میگه مربوط به اعصابه یا کم خونی و ...! خودمم چند بار یه طرف بدنم احساس کرختی و خواب رفتگی داشتم و وقتی قرص اعصاب میدادن و مصرف می کردم خوب میشد ! RE: بی حسی دست وپا - mehdi24 - 2016/08/21 دوستان سلام...ببخشید مزاحمتوم میشم...من پسری ۲۴ ساله ام که یه ماه پیش پاهام بیحس میشد و از باسنم تا پاهام یه برقی مینداخت... کم کم ستون فقرات پایین گردنم شروع به درد کردن کرد، اما جوری بود که یه روز درد داشتم یه روز انگار هیچیم نیست...توو این مدت گاهی انگشتم، دستم پام درد میگرفت و سوزن سوزن میشد اما این سریع یا عوض میشد یا دیگه نمیومد سراغم...تا اینکه یه ماه به کلی خوب بودم تا اینکه از هفته پیش دوباره برگشته و منگی سر و درد بالای سر هم بهش اضافه شده... اما خداروشکر تا الان توو راه رفتن تعادل داشتم و چشام هم مشکلی نداشته... با این حال کلافه شدم و این فکر و خیالات منو استرسی کرده...ممنون میشم پاسخ بدین...مرسی RE: بی حسی دست وپا - nahid - 2016/08/21 ما که پزشک نیستیم شما به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید ، بعد از شرح حال و معاینه اگه لازم ببینن ام آر آی می نویسن . RE: بی حسی دست وپا - leili-asmaneh - 2016/08/21 اين خواب رفتگي دست چپ من يه مقدار بهتر شده يا من عادت كردم نمي دونم ولي هنوز هست رفتم دكتر مقدسي ام آر آي هم دادم يه سري ويتامين نوشت و يه آرام بخش اضافه كرد و گفت از اين خميرا كه براي تقويت دست بگير هي باهاش كار كن تا برگرده گفت بعضي وقتا يه مقداز از اين حالات مي مونه ولي ايشاله كع مال تو هوب مي شه بلند بگو ايشاله ![]() ![]() |