![]() |
بیماری خود را از نظر خودتون کاملا تعریف و معرفی کنید - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: بیماری خود را از نظر خودتون کاملا تعریف و معرفی کنید (/Thread-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%AA%D9%88%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%DB%8C%D9%81-%D9%88-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF) |
RE: بیماری خود را از نظر خودتون کاملا تعریف و معرفی کنید - رنگین کمان - 2012/03/06 MS نزدیک ترین و وفادارترین دوست منه، MS باعث شد من بیشتر به خودم اهمیت بدم، به خداوند نزدیکتر بشم، روی اطرافیانم شناخت بیشتری پیدا کنم و بدونم چه کسانی هستند که در بدترین شرایط کنار من هستند (پدرم، مادرم و برادر عزیزم ![]() این روزها بیشتر خداوند رو شکر می کنم از این که الان بیماریم در حال کنترله و مشکل خاصی ندارم و این که با MS دست به یکی کردم و برای هر کاری که دوست ندارم انجام بدم MS رو بهونه می کنم ![]() RE: بیماری خود را از نظر خودتون کاملا تعریف و معرفی کنید - زهرا59 - 2012/03/06 بنظر من بیماری ام اس یه بیماریه که توی نظر خیلی ها یه هیولاست میشه اونو به یه هیولای وحشی ![]() ![]() RE: بیماری خود را از نظر خودتون کاملا تعریف و معرفی کنید - مینا... - 2012/05/25 (2012/03/06, 04:56 PM)رنگین کمان نوشته است: MS نزدیک ترین و وفادارترین دوست منه، MS باعث شد من بیشتر به خودم اهمیت بدم، به خداوند نزدیکتر بشم، روی اطرافیانم شناخت بیشتری پیدا کنم و بدونم چه کسانی هستند که در بدترین شرایط کنار من هستند (پدرم، مادرم و برادر عزیزممن هیچ وقت نمیگم ام اس دوست منه چون اگه دوستم بود هیچ وقت باهاش نمیجنگیدم تا از بین ببرمش ![]() ![]() ![]() من از وقتی که خودم یادم هست هیچ وقت امپول نمیزدم چون از امپول خیلی میترسیدم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نمیدونستم خب ام اس چیه گفتم اسمش خارجیه حتما ترسناکه دیگه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: بیماری خود را از نظر خودتون کاملا تعریف و معرفی کنید - آیدا - 2012/12/10 parsie2012 داغونمون کردی با این دل نوشتت خراب خراب شدم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: بیماری خود را از نظر خودتون کاملا تعریف و معرفی کنید - SAEEDNT125 - 2012/12/20 سلام خوب حميد جان به اين سادگي ها هم نيست [size=medium]من يک بيمار مبتلا به ام اس با بيش از 20 سال سابقه بيماري هستم قصد ندارم طوري بنويسم که فکر کنيد نه بابا ام اس مسئله اي نيست و همينطور نميخواهم ام اس را بيماري کوچکي جلوه دهم حميد جان اگر قرار است بعضي ها با خواندن نوشته هاي من روحيه خودشون رو از دست بدهند بگو من همين حالا نوشتن را تمام مبکنم ولي دوستان آگاهي نسبت به مسائلي که احتمالا براي شما هم پيش خواهد آمد به شما کمک ميکند تا اگر آن مشکل برايتان بروز کرد آمادگي برخورد با آن را داشته باشيد. خوب من ديگر چيزي نمي نويسم تا به من بگوييد ادامه بدهم يا نه. RE: بیماری خود را از نظر خودتون کاملا تعریف و معرفی کنید - nazii - 2017/12/31 برای من که فقط یه استرس همیشگی بوده که باید مخفی میشده البته نه از فامیل از بقیه ادمای اطرافم, بارها همکارام اظهار نظر کردن و نتونستم حرفی بزنم, از عنوان کردنش میترسم چون رفتار مردم عوض میشه یا حداقل برداشت من از رفتارا عوض میشه, خیلی ازش متنفرم هرچی جلوتر میرم بیشترم ازش بدم میاد نقطه ضعف همیشگی که هیچجوریم نمیتونم حلش کنم فقط سعی میکنم فراموشش کنم و متاسفانه دارم خودمم فراموش میکنم ![]() RE: بیماری خود را از نظر خودتون کاملا تعریف و معرفی کنید - yas8866 - 2018/01/01 ام اس برای من یه راه فرار از یک مسئله ترسناک بود ![]() ام اس برای من با تاری دید و ازدست دادن دید چشم چپ شروع شد و به خدا گفتم خدایا کور نشم ![]() با ام اس قبل ابتلا خودم اشنا بودم ، وقتی بهم گفتن ام اس داری فقط نگران خانوادم بودم . ام اس یه یار خوب بود که واقعیت های زیادی رو برام روشن کرد . و فقط به خاطر همون فرار دوستش دارم . بهم افراد با ارزشی داد ![]() و خانواده مهربونم رو برام خیلی خیلی مهم و ...کرد. تنها ناراحتیم هم ازش همین است که عزیزانم را زجر میده . ![]() از یه دیدگاه زیبا که بخوام بهش فکر کنم ام اس تنها چیزیه که فقط مال خودمه ![]() شاید اگر قبلا میخواستم توصیفش کنم یه جوره دیگه میگفتم ولی الان دارم مثبت اندیشی میکنم . ![]() البته یه نظریه دیگه هم در مورد ام اس دارم ، ام اس هم مثل عینکه وقتی خیلی طولانی باهاته بهش عادت کردی ولی ازش متنفری . ![]() من خودم قبل ام اس حاضر بودم هر کاری کنم فقط دیگه عینک نزنم ، بعد گفتم فقط ببینم ، بعد گفتم حالا که هست صبرشم بده خدا الان دوستش دارم . ![]() RE: بیماری خود را از نظر خودتون کاملا تعریف و معرفی کنید - مهدیه م - 2018/01/01 بدبختی ![]() بدبختی تعریف نداره متاسفانه RE: بیماری خود را از نظر خودتون کاملا تعریف و معرفی کنید - hourieh - 2018/01/02 خيلي پرو هست ولي من وهمه ام اسي ها از اون پروتريم تا جايي كه تونستيم روشو كم كرديم ![]() |