![]() |
اطلاعیه : سومین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: کوهنوردی و گردشگری ام اس سنتر (https://mscenter.ir/Forum-%DA%A9%D9%88%D9%87%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1) +--- موضوع: اطلاعیه : سومین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر (/Thread-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D9%88%D9%87%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1) |
RE: اطلاعیه : سومین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - parastoo joon - 2011/12/23 نوشین جان دیشب قول دادی مواظب باشیا ![]() نکنه یادمو نبرده باشی یا تو سرما جاش گذاشته باشی! ![]() بهم قول دادید مواظبش باشید ولی فکر نکنم... ![]() RE: اطلاعیه : سومین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - N00shin - 2011/12/23 (2011/12/23, 10:02 PM)parastoo joon نوشته است: نوشین جان دیشب قول دادی مواظب باشیا عزیزم چیز مهمی نشده که یادت رو هم بردیم و خیلی هم مواظبش بودیم و سالم برگشتوندیمش... ![]() ![]() RE: اطلاعیه : سومین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - Saina - 2011/12/23 سلام سلام ![]() ![]() ![]() ![]() هی من وایستادم شهرزاد ( انگلیسی ) بیاد تعریف کنه ولی نیومد بالاخره مجبور شدم خودم بیام آستین بالا بزنم ![]() ![]() امروز هم به همت و تلاش آقا فربد و دوستان عزیزم سومین برنامه ی کوه به نحو احسن برگزار شد ![]() ![]() خداروشکر هوا خوب بود و مثل سری اول از بارون و گل و مه و برف و کولاک و بهمن و گرگ ها و تله کابین و . . . خبری نبود ![]() ![]() یه افتخاری که امروز داشتیم این بود که در کنار دوستان جدیدمون بودیم ( آرزو جون ، سمیرا جون ، آقا مهرداد و آقا رضا محمدی ها و همچنین روشنک جون که از کانادا با پسر سرماییشون اومده بودن ![]() اینجانب هم که از همون اول واسه اینکه موهام فر نشه به جای کلاه شلواریه جیب دارم ، از کلاه کاپشن یکی از بچه های فداکار استفاده کردم و مورد تمسخر قرار گرفتم ![]() ![]() ![]() جالب ترین صحنه ای که من امروز دیدم ، دیدن آلودگی هوا در ارتفاع بود ، واقعا صحنه ی جالبی بود . . . کل تهران رو دود و غبار گرفته بود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آقا حمیدم هم لطف کردن با یک عملیات کاملا نامحسوس کوله ی بچه هارو سبک میکردن با سنگ ![]() ![]() ![]() با اقتدار تمام ایستگاه 2 رو فتح کردیم و همونجا شروع به ویتامین گیری کردیم ![]() ![]() از سوسیس بندری بگیر تا الویه و نیمرو . . . ![]() ![]() ![]() ![]() در مسیر برگشت هم تلفات زیاد داشتیم : شهرزاد و نوشین و ساناز و . . . ( خودمم نزدیک بود کله پا بشم ![]() ![]() شهرزاد خانم آدم که به بقیه بخنده سره خودشم میاد . . . ![]() ![]() آخرشم بعضیا ( برای حفظ آبرو از گفتن نام معذورم ) هرچی دویدن دستشون به من نرسید . . . ![]() ![]() ![]() خلاصه همه چی خوب و عالی بود و در کنار دوستان خوبم خیلی خوش گذشت و جای همه ی عزیزانی که نبودن خالی بود . . . ![]() ![]() ![]() ![]() RE: اطلاعیه : سومین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - parastoo joon - 2011/12/23 ![]() ![]() RE: اطلاعیه : سومین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - naz.gigili - 2011/12/23 ساینا جونم مرسی که انقدر قشنگ واسه ماها که نبودیم. (و خودتون که بودین) توضیح دادی ![]() ![]() امیدوارم همیشه شاد شاد شاد باشیـــــــــــــــد. ![]() ![]() RE: اطلاعیه : سومین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - Saina - 2011/12/23 اینم عکسی که تو ایستگاه 2 توچال ( ارتفاع 2200 ) از آلودگی تهران گرفتم . . . RE: اطلاعیه : سومین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - Matilat - 2011/12/24 ساینا من چشام ضعیفه این عکسه رو نمیبینم که ![]() ![]() خوشحالم که بهتون خوش گذشت. نبودم اما دلم پیشتون بود فراخوان چهارم دیگه حتما هستم ![]() RE: اطلاعیه : سومین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - رضا محمدی ها - 2011/12/24 سلام به دوستای عزیز ودوست داشتنی من هم دیروز کوه رفتم هرچند مختصر وکوتاه اما خیلی بهم خوش گذشت و این افتخارو داشتم که دوستای خوبم رو از نزدیک ببینم. از آقا فربد, آقا علیرضا , آقا سینا,بهار خانم و نوشین خانم خیلی خیلی ممنونم. امیدوارم همه دوستان این امکان رو داشته باشن که برای چهارمین فراخوان کوهنوردی شرکت کنند. دوستون دارم ![]() RE: اطلاعیه : سومین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - شهرزاد - 2011/12/24 ایشاله حالتون بهتر بشه با ما جلوتر هم بیایید ولی کاش از اول میگفتید آقا رضا هستید چون فکر میکردم شما همراهید: ![]() انیس جون از توضیحاته مفصل شما کمال قدردانی میکنیم امیدواریم شما یکی از کاندیدهای ریاست جمهوری رای بیاورید ![]() ولی خدایی راست میگه خیلی خیلی خوش گذشت ایشاله دوستانی که نتونستن بیان و در آینده به جمع ما پیرزن و پیرمردها ![]() هرچی بیشتر باشه بهتره ----مثلا جمع 50یا60نفره ، یکی از ما بخوره زمین از جمله خودم بخورم زمین ![]() ![]() ![]() ![]() راستی بعد از 18ساعت از افتادنم تازه پام درد گرفته ![]() ![]() RE: اطلاعیه : سومین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - seyyed reza - 2011/12/24 کاشکی ما هم تهران بودیم و به همراه دوستان خوبم به کوه میامدم البته ما هم اینجا کاها به کوهنوردی میریم خیلی حال میده ولی یک سری می خوام بیام با شماها برم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |