شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: پرسش و پاسخ (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE) +--- موضوع: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده (/Thread-%D8%B4%D8%A8%D8%A7%D9%87%D8%AA-%D8%A8%D9%8A%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D9%8A-%D9%8A%D9%83-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87) |
RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - arezooo82 - 2012/09/02 منم اولین و خدا رو شکر تا الان آخرین ام اسی خاندانمونم! RE: ام اس داشتن دیگر اعضای خانواده - کارون - 2013/03/28 من داداش بزرگم 10 ساله ام اس داره و نوع ام اسش شدیده منم سال 88 شروع ام اس و 90 تشخیصش بود نوع ام اسم خفیفه.دلیل اینکه دو تا ام اسی تو یه خانواده هست چی میتونه باشه با اینکه فقط یه احتماله که ام اس ژنتیکی باشه RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - sooorooosh - 2013/03/28 ما 4 تا عمو زاده از 4 تا عموی مختلف هستیم که ام اس داریم.یعنی خواهر برادر نیستیم.خوب فقط یکی از دختر عموهام ام اسش پیشرونده دهن سرویس کننده بود. که وضعش خراب شد اون دوتای دیگه حالشون خوبه با وجود اینکه تقریباً هم زمان مبتلا شدن. منم که فعلاً نخودی هستم تازه 3 سال از بیماریم میگذره معلوم نیست چی بشه. البته هر چی میخواد بشه ها یه چیز دیگه هم براتون بگم. یه دوست دارم تو انجمن ام اس تهران. 5 تا بچه هستن 4 تا دختر و یک دونه پسر.از بین اینا فقط یه دونه دختر هست که ام اس نداره .ما بقی کامپلت همه ام اس دارن. البته ریشه ژنتیک نداره اما اینکه سیستم ایمنی های مشابه به هم خطا بکنن تحت یک شرایط خاص زیاده RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - ماه - 2013/03/28 منم تک بیمار ام اسی توی فامیلای مامان و بابام هستم. ینی اینقده تکم که حتی خواهرم هم نمیدونه! ینی کلا تو محله و آشناها و هم دانشگاهیهام هم ام اسی ندیدم! ینی اصن قبل از سال 88 نمیدونستم چی هست این موجود!ینی تا این حـــــــــــــد!!!! RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - زهرا59 - 2013/03/30 دختر عمه من هم مشكوك به ام اسه البته نه در ايران اون خارج از كشوره ام آرآي كه داد پلاك توي مغزش بوده ولي دكترش خيلي اصرار داشته كه اين ام اس نيست از نخاش هم مايع براي بررسي بيشتر گرفتن كه اونم رد شده ولي تمام علائم ام اسو داره RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - omid - 2013/03/30 پسر عمه ام و مادرم ام اس دارن که پسر عمم 40 و خورده ایشه و نزدیکه 20 ساله که ام اس داره و عصا میزنه مامانم هم تقریبا همین سن رو داره و 12 سال پیش بهش یه هشدار دادن که سال گذشته تشخیص قطعی و تجویز دارو خدا رو شکر حال مادر خوبه و مشکل خاصی نداره و من هم که در خدمتتونم RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - nazaninamiri70 - 2014/12/02 اینجا رو تا حالا نخونده بودم نگران شدم هیچوقت تا الان نگفتم (پریشب پیش ناهید لو دادم ) وقتی اومدم اینجا یه سری علائم داشتم، مث سرگیجه های مداوم که بابتش دکتر رفتم، بی حسی دست، خواب رفتن پاهام و اشتباه گفتن بعضی حرفها و تلفظا خیلی میترسیدم نکنه منم مث مامانم بشم واسه همین اول اومدم اینترنت و اینجا رو پیدا کردم یه مدت همینطوری عضو بودم و کل مطالبو خوندم دیدم نوشته این علائم باید مداوم باشن، دیگه پیگیری نکرئم حتی ام آر آیم نرفتم خب یه مدته باز خستگیام و اشتباه تلفظ کردنام اومده سراغم میتونه این بیماری واقعا ارثی باشه بچه ها؟ و اینکه میتونه سه سال هیچ علائمی نداشته باشه؟ RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - nahid - 2014/12/02 نه نازي جون نگران نباش.ماهی یه ویتامین d بخور ، ایشالا که ام اس سراغت نمیاد. ایا در خانواده شما یا اقوام نزدیکتان بجز شما کسی ام اس دارد - 1361hr87 - 2015/07/28 من یه دونه خواهر دارم که دوسال از خودم کوچکتره ام اس داره RE: ایا در خانواده شما یا اقوام نزدیکتان بجز شما کسی ام اس دارد - mj.ny-luise - 2015/07/28 نه چون من همیشه اولینم |