![]() |
اولین دیدار ام اس سنتری خوزستانیها در اهواز - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: مراسم و ملاقات هاي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D9%88-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: اولین دیدار ام اس سنتری خوزستانیها در اهواز (/Thread-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%B2%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%B2) |
RE: اولین دیدار ام اس سنتری خوزستانیها در اهواز - ابراهیم - 2014/01/15 امیدوارم به همه خوش بگذره ![]() RE: اولین دیدار ام اس سنتری خوزستانیها در اهواز - paeazan - 2014/01/15 دقیقه نود که چه عرض کنم الان وقت اضافست دیگه ![]() ![]() باز هم میگه که زودتر مطلع نشده RE: اولین دیدار ام اس سنتری خوزستانیها در اهواز - کارون - 2014/01/16 وااااااااااااااااای انقدر خوش گذشت که نگووووووووو جا همتون خالی دق دق وای چقدر توپ بود کلی خندیدیم و خوردیم عجب چیز برگری بود اخر سر زهرا کلی قاقالی لی و تمر و لواشک و بله....... حالا بماند موقع رفتن زهرا کلی تخمه بهم داد حالا شب زهرا عکسا رو میزاره پماد سوختگی هم دم دستتون باشه بدردتون میخوره ![]() ![]() RE: اولین دیدار ام اس سنتری خوزستانیها در اهواز - hadisss - 2014/01/16 حدیث هستم یه تازه از دیدار بازگشته آغــــــــــا عالی ![]() هفته ای که گذشت مدام فکرم به دیدار امروز بود که خوب برگزار بشه و مدام با پاییزان در موردش صحبت می کردیم که چی چطور باشه و اینا خوشبختانه همه چی عالی بود ![]() دست دوستانی که اومده بودن درد نکنه سرجمع یازده نفر بودیم 8 ام اس سنتری و پدر دو تا از بچه ها و یه دوست دیگه یه تشکر ویژه هم کنم از پدر بزرگوار علی (shaytoon) که مخصوصا شیطنتای من و زهرا رو خیلی تحمل کردن و با ماشینشون تا لحظه آخر کنارمون بودن و همچنین از پدر بزرگوار کارون که لطف کردن و در جمع پر سر و صدای ما حضور داشتن البته سه ماشین بودیما. کلاس دیدار بالا بود ![]() کلی پیتزا و چیزبرگر و تنقلات خوردیم. فست فود خیلی هم خوبه ![]() ![]() عکسا پیش منه. سر فرصت و با هماهنگی از چنتایی رونمایی می کنیم ![]() دست تیم مدیریت سایت ام اس سنتر هم اساسی درد نکنه. در دیدار ازتون نام بردیم و تشکر نمودیم. واقعا مرررررررسی ![]() RE: اولین دیدار ام اس سنتری خوزستانیها در اهواز - shaytoon - 2014/01/16 منم رسیدم سلام واقعا خوش گذشت همه چی عالی بود تشکر خوششششششششششششششششش گذشت ![]() RE: اولین دیدار ام اس سنتری خوزستانیها در اهواز - یه غریبه - 2014/01/16 بچه ها چقد خوشحالم که بهتون این همه خوش گذشته ![]() RE: اولین دیدار ام اس سنتری خوزستانیها در اهواز - sunflower-sh - 2014/01/16 دیدار خوبی بود دوستان تشکر بابت همه چیززززززززززززز ![]() ![]() ![]() ![]() RE: اولین دیدار ام اس سنتری خوزستانیها در اهواز - nahid - 2014/01/16 دوستان خوزستانی از خوشحالی شما و این که اولین دیدار رسمی ( سایتی !) خیلی خوب برگزار شده خوشحالم . ![]() ![]() امیدوارم استانهای دیگر هم تجربه شما رو الگو قرار بدن و دیگه نگن چرا همه دیدارها در تهرانه ! ![]() RE: اولین دیدار ام اس سنتری خوزستانیها در اهواز - paeazan - 2014/01/17 سلااااااااام خیلی خوش گذشت ![]() مثلا مدیر این دیدار بودم اماااااااا آخرش نفهمیدم چند نفریم ![]() ![]() ![]() اول از تیم مدیریت سایت و فربود عزیز بخاطر راهنماییهاش تشکر میکنم.بعدش از حدیث عزیزم که واقعا بهم کمک کرد و در آخر و مهمتر از همه از دوستای گلم که اومده بودن دیدار.اگه شماها نبودین که دیداری شکل نمیگرفت.مرسی که اومدین ![]() من پیام دادم که یه قسمتی از لباستون نارنجی باشه اونایی که پیام بهشون رسیده بود خب حتی الامکان رعایت کرده بودن دستبند نارنجی علی بسیااااار زیبا بود ![]() امااا قبول کنین هیچ کدومتون نارنجیتر از خودم نبودین ![]() چاکلز هم نارنجی بود کمی هاااااا ![]() ![]() پارچه ی اسم سایت و خوزستانیهای ام اس سنتر زحمت رفت و آمد آماده کردنش به عهده حدیث عزیز بود دستش درد نکنه ![]() اون فست فود رو ویران کردیم ![]() ![]() ![]() من تصمیم گرفتم دفعه ی بعد فقط پیتزای خوشمزشون رو بخورم ![]() ![]() دیدار خوبی بود.همدیگرو دیدیم آشنا شدیم از هم خوشمون اومد.حدیث و دوست نوشین عزیز و بقیه ازمون عکس گرفتن.آقای سبزوار متاسفانه بهش زنگ زدن و زیاد نموند ![]() ![]() همه خوششون اومد و تقاضا دادن برای دیدارهای بعدی.حتی آقای سبزوار و حتی بابای علی بابای علی میگفت چقدر روحیتون خوبه و کاش مامان علی هم اومده بود ![]() وقت نشد تخمه و لواشک و .. چندان بخوریم پس بقول کارون دادم که هرکسی برداره ![]() آقایون رو مجبور کردم که سفارش بدن ![]() ![]() ![]() بقیه حرفهام باشه برای بعدا ![]() از امید و محبوب که دوست داشتن بیان اما نتونسته بودن بیان هم یاد کردم ![]() RE: اولین دیدار ام اس سنتری خوزستانیها در اهواز - mahdie - 2014/01/17 عجب خوش بودينا، جنوبيا خونكرم و صميمي،دوستون دارم.حيف نيومدم. ولي من ميومدم نميذاشتم فست فود بخوريد ![]() ![]() |