اطلاعیه : چهارمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: کوهنوردی و گردشگری ام اس سنتر (https://mscenter.ir/Forum-%DA%A9%D9%88%D9%87%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1) +--- موضوع: اطلاعیه : چهارمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر (/Thread-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D9%85%DB%8C%D9%86-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D9%88%D9%87%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1) |
RE: اطلاعیه : چهارمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - yummy - 2012/09/28 خسته نباشید بچه ها RE: اطلاعیه : چهارمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - neda.n - 2012/09/28 خب ، روز خیلی خوبی بود .کوه پیمایی خیلی خوبی بود . همراهی های خیلی خوبی بود و یه وقتایی تنهایی و حس آرامش فوق العاده خوبش بود . اول از همه فربود جان مرسی به خاطر برنامه ریزی این کوه پیمایی . واقعا ممنون از همه زحمت ها . مممنون از تک تک بچه هایی که حضور داشتن و لحظات بسیار شاد و لذت بخشی رو خلق کردن . ممنون از آرزو جون و از سارا جان به خاطر میزبان شدنشون در دو جای مختلف ( در واقع شهرزاد، این دو دوست عزیز و همینطور مدیران سایت زحمت کشیدن و در طول مسیر بچه ها رو میهمان کردن ) جای تک تک کسانی که نبودن خالی و از همه مهم تر کاش بودن همه اونایی که می گن ام اس یعنی ناتوانی . تک تک بچه های حاضر در گروه مثه یه قهرمان مسیر رو اومدن و برگشتن . خسته نباشید و همیشه پر توان باشید قهرمانهای ام اس سنتر RE: اطلاعیه : چهارمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - Saina - 2012/09/28 . . . سلام سلام ما اومدیم و با افتخار تمام ایستگاه شماره ی 2 توچال رو فتح کردیم ( البته بعد از ایستگاه 2 من و فربد و حمید و مهدی نصیری و سینا و امیر مقیمی و ندا جونم و سمانه ی عزیز تا حدود یک ساعت بیشتر از ایستگاه 2 هم رفتیم و برگشتیم پیش بچه ها ) خب از لحظه ی اول تعریف میکنم . . . وقتی رسیدم تقریبا بیشتر بچه ها رسیده بودن و جلوی ورودی توچال منتظرمون بودن و بعد فربد اومد بعد مهدی نصیری که یادش رفته بود کلاه بیاره رفت و یه کلاه 8 هزار تومنی داغون و کثیف خرید و این موضوع تا آخر مسیرمون شد سوژه ی مهدی مرجانی بعد از جمع شدن همه ی بچه ها حدود ساعت 7:30 به سمت ایستگاه 1 حرکت کردیم . . . آفتابم لطف کرده بود و مستقیم میتابید وسط فرق سرمون و خیلی از بچه ها رو از جمله من کلافه کرده بود بین راه هم یه سگ لنگ اومد سمت ندا و دنبالش میکرد و همش میخواست جلب توجه کنه . . . ندا هم بهش محل نمیذاشت حدود ساعت 9 رسیدیم ایستگاه 1 و صبحونه رو همونجا خوردیم تا دلتون بخواد دنت و خامه شکلاتی داشتیم ، با 4 مدل نون بعد به سمت ایستگاه 2 شروع به حرکت کردیم که از همونجا شیب تندتر میشد و باز هم آفتاب . . . خوب شد به حرف فربد گوش نکردم و لباس گرم برنداشتم وگرنه سوخاری میشدم البته یکی از بچه های حرف گوش کن که اسم نمیبرم قشنگ نکته به نکته هرچیکه فربد گفته بود رو انجام داده بود . . . حدود ساعت 12 مقتدرانه رسیدیم ایستگاه 2 توچال بعدش که ما رفتیم بالاتر و برگشتیم حدود ساعت 1:30 بساط ناهارو راه انداختیم همه چی داشتیم . . . به لطف آرزوی عزیز آش رشته ، به لطف مهدی ها و سمیرا الویه و بقیه ی دوستان عزیزم کتلت و کوکو و . . . بعدش دیگه سنگین شده بودیم و نمیتونستیم راه بریم ( دیگه چیزی نمونده بود که نخوریم) خلاصه فربد اولتیماتوم داد که باید سریع حرکت کنیم و برگردیم . . . ما هم که نمیتونیم نه بگیم واقعا خیلی روز خوبی بود در کنار دوستای عزیزم و مهربونم و جای تمام کسانیکه نبودن خالی بود و تشکر ویژه از فربد که همیشه زحمت بچه ها رو میکشه ایشالا در صعود های مقتدرانه ی بعدی در کنارتون باشم و ازتون انرژی بگیرم . . . RE: اطلاعیه : چهارمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - neda.n - 2012/09/28 ای ساینای بدجنس عزیز من یه روسری و یه لباس گلی ما حصل همه توجه من به سگ لنگی بود که از سر و کولم بالا رفت . سعی کردم ببینم چیزی تووو پاش نرفته باشه و تازه فقط مونده بود بوسش کنم RE: اطلاعیه : چهارمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - ارزو - 2012/09/28 خوش به حالتون بچه ها.خوشحالم که بهتون خوش گذشته. من امروز تا نزدیک 12 جایی کار داشتم واسه همین نشد که بیام. بعدش با دوستام کوه و کمر رفتیم،چون میدونستم دیگه به شما نمیرسم ولی همش فکرم پیش شماها بود RE: اطلاعیه : چهارمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - hamid - 2012/09/28 روز فوق العاده ای بود . فکر نمیکردم با وجود حال بدم بتونم پا به پای بچه ها برم بالا ولی خدا رو شکر انرژی که بودن با بچه ها بهم داد ، باعث شد که تا اخرش باشم . خوشحالم که ام اسی ها دارن ثابت میکنن که با ام اس هم میشه به راحتی ، سخت ترین کارها رو انجام داد . اگر بخوام دونه دونه تشکر کنم احتمالا کسی از قلم بیوفته به خاطر همین از همه تشکر میکنم . واقعا تک تک بچه ها امروز زحمت کشیدن و همدلی بچه ها بی نظیر بود . یه تشکر ویژه هم از فربود داشته باشم که خیلی قشنگ جمع رو اداره میکنه . الانم دارم به این فکر میکنم که چرا این حرکت محشرمون رو بلد نکنیم ؟ چرا همه کسانی که تو کوه باهامون هم مسیرن نفهمن که 20-30 نفر که ام اس دارن به راحتی صعود میکنن . احتمالا خیلی ها بفهمن ام اس واقعا اونی نیست که فکر میکنن اینم یادم رفت بگم : وارد خونه شدم همه سکته کردن گفتن چقدر سوختی الانم تمام دستم و پشت گردنم چنان میسوزه که حد نداره اون عالم تنهاییم که ندا گفت و رو شدیدا باهاش موافقم . یکی از لذت بخش ترین بخش های کوهنوردیه RE: اطلاعیه : چهارمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - مهدی نصیری - 2012/09/28 خیلی خوب بود .از فربد به خاطر برنامه ریزیش واقعا ممنونم.من که اومد یه ساعت خوابیدم و الان سارژمممم RE: اطلاعیه : چهارمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - sara-m - 2012/09/28 خسته نباشییییید بچه ها! آفرین به ارادتووون و احسنت به اینکه از خواب صبح جمعتون زدید من هم امروز خیلی به یادتون بودم و هی به آفتاب خانوم گفتم کمتر بتابه اما انگار امروز آفتاب آقااا شده بود چون به حرفم گوش نمیداد باز هم خیلی خسته نباشید ایشالا صعود های بعدی RE: اطلاعیه : چهارمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - مهدی نصیری - 2012/09/28 اقا اون بچه های نا شنوام باحال بودن.بگم مهدی به زبونشون چجوری میشه؟؟؟ RE: اطلاعیه : چهارمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر - شهرزاد - 2012/09/28 فقط یه چیزی رو فراموش کردید که بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از این آفتاب ؛ سفید برفی رفتیم و حاجی فیروز برگشتیم تمام دست و صورتا سوخته |