![]() |
هوای گرم بر میزان «هشیاری» مبتلایان به MS تأثیر منفی دارد - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: دانستنی های اماس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D8%B3) +--- موضوع: هوای گرم بر میزان «هشیاری» مبتلایان به MS تأثیر منفی دارد (/Thread-%D9%87%D9%88%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%85-%D8%A8%D8%B1-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D9%86-%C2%AB%D9%87%D8%B4%DB%8C%D8%A7%D8%B1%DB%8C%C2%BB-%D9%85%D8%A8%D8%AA%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-MS-%D8%AA%D8%A3%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D9%86%D9%81%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF) |
RE: هوای گرم بر میزان «هشیاری» مبتلایان به MS تأثیر منفی دارد - زهراجون - 2012/06/12 (2012/06/12, 08:50 AM)صحرا نوشته است: من از مصرف دارو خيلي ميترسم صحرا جون بنظر من دلایلت اصلاً منطقی نیست گفتی ترس من میگم ام اس ترسناک تره یا راههای مبارزه با اون؟ گفتی باور من میگم ندیدن خدا باید باورمون کنه نیست؟ گفتی خانواده من میگم اگه مصرف نکردن دارو خدایی نکرده مشکل ساز بشه فکر خانوادتو کردی چی میکشن؟ گفتی بارداری چون مسئله خودمم هست مفصل تر بگم منم نی نی میخوام دکتر گفت یک سال داروتو مصرف کن بعد برو ام آر آی اگه پلاک فعال نداشتی اجازه داری حالا سوال آخر میخوای نی نیت یه مامان قوی داشته باشه یا یه مامان... بخاطر اون موجودی که قراره تو به این دنیا بیاریش نترس محکم وایسا مقاوم باش و با این بیماری لعنتی بجنگ هر کاری میتونی بکن که بچه ات به وجودت افتخار کنه به امید اون روز ![]() RE: هوای گرم بر میزان «هشیاری» مبتلایان به MS تأثیر منفی دارد - sooorooosh - 2012/06/26 هوای گرم جزء میزان هشیاری ممکنه حتی باعث حمله هم بشه... من تو دانشگاه همین یه مدت پیش احساس کردم خوب شدم(اخه ام اس خوب میشه نابغه؟) ![]() با دوستام رفتم فوتبال...درسته که نقش نخودی رو داشتم ![]() شبشم جو گیر شدیم رفتیم رستوران کلی غذا خوردیم...بعد قلیونو سیگار ![]() 2 روز بعدش صبح از خواب پاشدم دیدم دست چپم کار نمیکنه....و همون طور که دوستان میدونم 5 گرم پالس کورتن نوش جانم شد ![]() ![]() ![]() به این نتیجه رسیدم که پزشکم با هام شوخی نمی کرده و وقتی میگفته پسرم گرما ممنوع غذای چرب ممنوع دخانیات ممنوع....شوخی نمیکرده...و منی که تو دلم بهش میکفتم برو بابا جمع کن دو کونتو و زبونک مینداختم ![]() ما کردیم بد شد....شما نکنید ![]() الان دارین سخنان یه ادم نادم پشیمان رو که صورتش شطرنجی شده رو گوش میدین.....تجربه بگیرین RE: هوای گرم بر میزان «هشیاری» مبتلایان به MS تأثیر منفی دارد - برگ 7 - 2012/07/10 من هم توی هوای گرم مرتب عرق می ریزم یعنی از اطراف موهام عرق جاری می شه و حسابی کلافه میشم کاری که میکنم اینکه میرم زیر دوش آب ![]() RE: هوای گرم بر میزان «هشیاری» مبتلایان به MS تأثیر منفی دارد - leili-asmaneh - 2012/07/10 (2012/06/12, 11:17 AM)زهراجون نوشته است: صحرا جون بنظر من دلایلت اصلاً منطقی نیستصحرا جون سلام به نظر من اسمش ترسناکه فکر کن دیابت داری ولی هیچ وقت صورت مسئله رو پاک نکن و داروهاتو با مشورت چند تا پزشک مصرف کن بعدشم بچه می خوای چی کار خواهر؟حالشو ببر ![]() ![]() RE: هوای گرم بر میزان «هشیاری» مبتلایان به MS تأثیر منفی دارد - sparrow - 2012/10/16 اگه هوا گرم باشه هیچکی جرات نمیکنه نزدیکم بشه کلااوضام میریزه بهم خیلی بده خدایاااااااااااا لطفا درمان ام اس را هرچه زودتر بدست ما برسان خدایااااااااااااااااااااااا کلافه شدیم بخدا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: هوای گرم بر میزان «هشیاری» مبتلایان به MS تأثیر منفی دارد - afsaneh - 2012/10/16 من وقتي افتاب بهم مي خوره انگار كل بدنم شل ميشه وقتيم كه خيلي گرمم ميشه روي جشم راستم انگار يه پرده مياد كه البته با جند بار پلك زدن درست ميشه خدا رو شكر داره هوا سرد ميشه ![]() RE: هوای گرم بر میزان «هشیاری» مبتلایان به MS تأثیر منفی دارد - مریم۷۲ - 2014/06/12 گرما حالم رو بد میکنه .. فکر میکنم عین یه معتادم.. همش تلو تلو میخورم و احساس میکنم میخوام بی هوش شم ![]() RE: هوای گرم بر میزان «هشیاری» مبتلایان به MS تأثیر منفی دارد - الی کوچولو - 2014/06/12 حالم از گرما به هم میخوره!!! خیلی روی تعادلم تاثیر میذاره ![]() RE: هوای گرم بر میزان «هشیاری» مبتلایان به MS تأثیر منفی دارد - pesareshoja_ir71 - 2014/06/12 وای گفتید گرما خدا نکنه مترو شلوغ باشه کولرش خراب باشه یه بار که رفتم تو مترو احساس کردم حمله بهم دست داده خیلی مزخرف میشه گرما وقتی با رطوبت همرا میشه |