داغ شدن و يا سرد و يخ شدن دست و پا - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: پرسش و پاسخ (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE) +--- موضوع: داغ شدن و يا سرد و يخ شدن دست و پا (/Thread-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%88-%D9%8A%D8%A7-%D8%B3%D8%B1%D8%AF-%D9%88-%D9%8A%D8%AE-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D9%BE%D8%A7) |
یک سوال در مورد داغ و سرد شدن - TootFarangi - 2011/07/07 سلام خوبین همه ؟ (فرض کردم گفتین بله ) خدا روشکر یک سوال فنی دارم ولی بیشتر صحبتم طرف دوست جون هایی هست که رشته کامپیوتر هستن کلن ! حالا بقیه هم استثنا دارن توشون من یک ماه پیش پای راستم انگشت شست پام داغ میشد باز به دمای معمولی بر می گشت . خلاصه محلش ندادم گفتم برو بابا خوبه حالش بد دیدم نه مثلی که این داغی گاهی تا زانوم هم کش پیدا می کنه رفتم دکتره بهم گاباپنتین داد دیگه خوردم بد نبود ولی خوبم نبود ینی همچین تاثیر 100% نداشت. تا اینکه باز 3 - 4 روز پیش داخل مهره های گردنم اندازه یک دونه نخود داغ میشه باز سرد میشه . زنگ زدم به خانم پرستار گفتم من همچین شدم گفت من هیچی نمی گم برو پیش دکترت بهتره ... خلاصه که امروز هرچی به دکتر جون تماس میگیرم جواب نمیده فردا هم جمعه است نمیشه زنگش بزنم . حالا سوال فنی اینه که کسانی که 99% که چه بسا 100% وقتشون رو با دنیای کامپیوتر و مجازی طی می کنن ، این جور اتفاق ها واسشون افتاده ؟ نگران نیستم زیاد ها ! مهم نیست واسم فقط مامان و بابا و بیشتر بیشتر بابام !!!!! یک مقداری همچین حساس اند اگر کسی همچین بوده که خوب احتمال میدم ممکنه از ام اس باشه ولی اگر کسی همچین نبوده خوب پی میبرم که نه مثلی که از کامپیوتر و بیش از حد نشستن پای کامپیوتره . ( خوب مگه میشه ترک کنم کامپیوتر رو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ) RE: یک سوال در مورد داغ و سرد شدن - somaye_602000 - 2011/07/07 من کف پام داغ میشه علیرضا گفت از ام اسه، منم کامپیوتر خوراکمه:35: RE: یک سوال در مورد داغ و سرد شدن - TootFarangi - 2011/07/08 (2011/07/07, 10:18 PM)somaye_602000 نوشته است: من کف پام داغ میشه علیرضا گفت از ام اسه، منم کامپیوتر خوراکمه:35: ممنون دوست جان ولی علیرضا کیه ؟ حالا هر کی من کف پام داغ نمیشه اصلا کف پام نیست که تو گردنم یکی از مهره های گردن اندازه یک نخود داغ میشه و بعدشم خوب میشه البته از دیروز تا حالا که مشکلی نداشتم دیگه به نظرم از همین زیاد پای کامپیوتر نشستنم بوده چون دو روزه به خودم استراحت دادم عوض 25 ساعت در روز دیگه خیلی کمش کردم الان فقط بیشتر شبها می شینم خوبتر شد . ولی از بس همه جواب دادن دیگه کلی اینجا سرشار شده از جواب آدم خوشحال میشه کلی RE: سردی پاها - هانیه - 2011/07/08 مرسی سینا جان من از بچه گی پاهام خیلی سرد بود RE: سردی پاها - مهوش - 2011/07/14 من که پاهام یخ یخی هشتند.نه جوراب نه پتو فقط گرمای افتاب چترشه.انگار مغز استخونم یخ زده! RE: سردی پاها - پویش - 2011/09/18 سلام دوستان سردی پاهابی ارتباط با بیماری نیستمن هم در پاهام این احساس را دارمالبته وقتی من احساس سردی وکرخی از شدت سرما درپایم دارم بالمس پایم متوجه شدت داغی آن می شومووقتی احساس می کنم پایم زیاد داغ شده بالمس آن قضیه برعکس استالبته این مشکل را با شروع بیماری ام اس داشتم نه قبل ازآن ولی خیلی درگیرش نشید با همه اینها کنار بیاینآینده برای ماست اگر کوشش کنیم RE: داغ شدن و يا يخ شدن پاها - فرناز - 2011/10/23 منم حیلی میشم .بهش فکرنکن RE: داغ شدن و يا يخ شدن پاها - Hasty - 2011/10/23 من کلا طبعم گرمه همیشه احساس میکنم کف دستم وپاهام داره آتیش میگیره قابل توجه یاسی جان من هر ماه باید آزمایش خون بدم دکترم گفته.... تالاسمی ندارم...همو گلوبینم خوبه و تیروئید هم یک 6 باری تست دادم ندارم....پس چرا اینقدر همیشه دست وپاهام داغه؟ RE: داغ شدن و يا يخ شدن پاها - yas - 2011/10/23 بابای منم کف پاش همیشه انگار توش اتیش در میاد ربطی به ام اس نداره اقا جان RE: سردی پاها - najva - 2011/10/23 من فقط پای راستم همیشه یخه ولی پای راستم مشکلی نداره وخیلی آزاردهنده اس . این موضوع جند سالی است که بوجود اومده و از اوائل بیماری نبوده و اینم بگم که پای راستم مشکل حرکتی داره و گزگز هم میکنه |