![]() |
شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: پرسش و پاسخ (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE) +--- موضوع: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده (/Thread-%D8%B4%D8%A8%D8%A7%D9%87%D8%AA-%D8%A8%D9%8A%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D9%8A-%D9%8A%D9%83-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87) |
RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - paeeze - 2012/02/13 واسه منم ارثی بوده چون خاله ی شوهر خواهرم ام اس داره ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ولی نه من اولینم در خانواده ![]() من سابقه بیماری خود ایمن دیگه ای داشتم,خواهرم هم دوتا مشکل خود ایمنی داره کلا خانواده بابام کلکسیون خود ایمنن ![]() RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - yas - 2012/02/22 ما که مشکلی نداشتیم چی و من اولین کسی هستم هم توی شهرمون هم توی اقوام و دوستان چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - شهرزاد - 2012/02/23 من دختر خالم ام اس داره بعد از فوت مادرش علائمش به خاطره شکه شدنش معلوم شد ![]() RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - nazii - 2012/02/23 منم تو خاندان پدری و مادری اوليم يه مدت نسبتا تولانی تو فشار و استرس زيادی بودم فکر ميکنم بيماريم ازون وقت شروع شد ![]() RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - najva - 2012/02/23 من چند روز پیش همینجا گفتم که فقط من تو خانواده مون ام اس دارم ولی دیروز خواهرم بهم زنگ زد و گفت که پاهاش سر شده و رفته دکتر براش ام ار ای نوشته و تشخیص ام اس دادند ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خواهرم الان بیمارستانه و براش کورتون تزریق کردند ![]() هنوز پدر مادرمون نمیدونند ، نمیدونم اگه بفهمند چی میشه آخه خواهرم کوچگترین فرزند خانواده اس از دیشب تا حالا مثل یه عمر برام گذشته دیگه مطمئنم که ارث تاثیر داره RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - مهدی نصیری - 2012/02/23 (2012/02/23, 11:14 PM)najva نوشته است: من چند روز پیش همینجا گفتم که فقط من تو خانواده مون ام اس دارم ولی دیروز خواهرم بهم زنگ زد و گفت که پاهاش سر شده و رفته دکتر براش ام ار ای نوشته و تشخیص ام اس دادند واقعا نتاسف شدم من هم هم خودم هم مادرم ام اس داریم.فقط با قوی بودن پشت سرش بزارین.البته برای پدر و مادر همیشه خیلی سختههههه.ایشالا که یه عمر بی مشکل همدخودت هم خواهرت زندگیه خوبی میکنین RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - Ferfer - 2012/02/24 من هم متاسف شدم كه خواهرتون هم بيمار شدن من هم اين روزها رو خوب ميدونم.زمان همه چيز رو رو براه مي كنه. تو تحقيقات جديد يه سري ژن ها رو پيدا كردن كه تو اين بيماري تاثير داره. RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - مهسا - 2012/09/02 سلام من هم هيچ فاميلي و آشنايي نداشتم حتي بهش فكر هم نكردم.اما خب من مبتلا شدم. RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - naazanin - 2012/09/02 توی خانوادم از طرف مامانم ، بیماری خود ایمنی (پسوریازیس)داریم ولی فقط من ام اس دارم. فکر میکنم ارثی بودن تاثیر داره صد در صد چون همکار مامانم هم خودش هم خواهرش ام اس دارن. بازم دو تا ازدوستام هستن که هم خودش و هم خواهرش ام اس دارن. اگه بیماری ارثی نبود پس چرا این همه تو این خونواده ها بیمار مبتلا به ام اس وجود داره! ![]() RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - sadegh - 2012/09/02 تو خانواده مون دختر عمه مبتلا بود فوت کرد خواهرم مبتلا هست |