![]() |
گروه خونی خود را بشناسید! - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: روانشناسي (https://mscenter.ir/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%8A) +--- انجمن: مطالب جالب روانشناسی (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AC%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C) +--- موضوع: گروه خونی خود را بشناسید! (/Thread-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-%D8%AE%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%AF) |
RE: تشخیص شخصیت ازروی گروه خونی - ابراهیم - 2013/08/02 محتاط در تصمیم گیری،درسته ولی زیاد اهل ریسکم ![]() بدبین اصلاً ![]() بسیار حساس هستند تا حدودی مایلند مسائل را به دو گروه سیاه و سفید تقسیم کنند.اصلاً ،،، مخالف سر سخت صفر و یک بودن هستم بین این دو عدد بینهایت عدد هست ،،انعطاف چیز خوبیه به قوانین و استانداردهای اجتماعی بسیار اهمیت میدهند. ![]() از تحمل و صبر بالایی برای انجام کارهای فیزیکی و رقابتی برخوردارند. خب دیگه ![]() به آینده بسیار بدبینند ای واااااااااااااااااااااااااای مخالفم ، اساسی مخالفم براحتی می توانند ظاهر آرامی از خودشان نشان دهند، حتی اگر عصبانی باشند. ![]() به نظرات دیگران بسیار اهمیت می دهند. ![]() اگر قلبشان بشکند، به سختی التیام می یابد. ![]() آنها بسیار مسئولند و همواره خطی بین کار و تفریح میکشند. این یکی هم نه تو کار جدی هستم البته برای نتیجه اش و کسی کنارم باشه متوجه نمیشه کار میکنم یا تفریحه ![]() آنها معتقدند که در مسائل دینی و اخلاقی می توان به کمال رسید. یعنی جور دیگه هم فکر میکنن؟؟؟؟ ![]() ترجیح می دهند از سرگرمی هایی بهره ببرند که از فشار عصبیشان بکاهد. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خب گروه خونیم با ار هاش مثبته شاید بخاطر این بعضی چیزهاش همخوانی نداشت RE: تشخیص شخصیت ازروی گروه خونی - omid - 2013/08/02 گروه خونی منم o+ اکثرا درسته ![]() ممنون ![]() RE: گروه خونی خود را بشناسید! - naazanin - 2013/08/02 گروه خونی من B موفقیت ویژه ای دارند انسانهایی رک گو بی پرده و با اراده و جسوری هستند. صریح و جدی حرف میزنند و راحت عمل می کنند از حیث درونی کاملند و تحت تاثیر قرار نمی گیرند نقابی از خشونت دارند افرادی سخاوتمند بلند نظر خودرو پرکار پر شور و فعالند. نگرانی و کم حوصلگی خصوصیتی است که گاهی گریبانگیرآنها می شود دوستان زیادی ندارند و دیر می جوشند در زمینه کار مثبت و جاه طلبند کنار آمدن با آنها آسان نیست اتفاقا من یه عالمه دوست دارم ![]() کاملا اشتباهه این ویژگی در مورد گروه خونی b ![]() ![]() ![]() ![]() RE: گروه خونی خود را بشناسید! - paeeze - 2013/08/02 نقل قول: نکته: بچههایی که گروه خونی A دارند در بزرگسالی افرادی خوشبین و نیرومند هستند که استعداد آنها در درس ریاضی و امور اقتصادی و یادگیری کامپیوتر بسیار زبانزد است. این افراد هرگز در شرایط بحرانی دچار عصبانیت و رفتارهای خشن نمیشوند و همیشه سعی دارند با آرامش اهداف خود را دنبال کنند. بچههایی با گروه خونی A تمایل زیادی دارند که مهندس کامپیوتر، برق و رشتههای این چنینی شوند. منو میگه ها ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول: زیرا افرادی که با گروه خونیA متولد میشوند افرادی مقاوم در برابر انواع بیماریها به ویژه بیماریهای عفونی و مرتبط با سیستم ایمنی بدن هستند. این قسمت ![]() ![]() RE: گروه خونی خود را بشناسید! - rezami - 2013/08/02 گروه خونی من A هستش تو برنامه نویسی و کامپیوتر هم استعداد خوبی دارم . آخه چون رشته دانشگاییمه . من قبول دارم . مال ما که درست بود اکثرا درست بود ممنوووووووووووون ![]() RE: گروه خونی خود را بشناسید! - الهام ج - 2013/08/02 منم گروه خونیم A و کلا آدم خوش بینیم ،تو دانشگاه نمرات درس ریاضیم خوب بود ،برام زیاد اتفاق افتاده تو مواقعی که بقیه عصبانین یا دست و پاشونو گم کردن خونسردی خودمو حفظ کردم و تصمیم درست گرفتم سعی خودمو میکنم که غیر قابل پیش بینی نباشم ![]() ![]() ![]() ولی هیچ وقت دلم نمی خواست مهندس کامپیتور یا ازین چیزا باشم رشته دانشگاهی خودمو خیلی بیشتر دوست دارم بدنم فقط به سرما خوردگی مقاومه ولی از نظر گوارشی ![]() ![]() ![]() ![]() RE: گروه خونی خود را بشناسید! - hadisss - 2013/08/02 گروه خونیم B+ هست و اکثرشون درسته کنار اومدن با من واقعا سخته جاه طلب و خودبین و خودپسند هم هستم ![]() پرانرژی و فوق العاده موفق هم هستما. گفته باشم ![]() ![]() RE: گروه خونی خود را بشناسید! - melody - 2013/08/02 منم B مثبت هستم ![]() ![]() RE: گروه خونی خود را بشناسید! - naazli - 2013/08/02 منم B + RE: گروه خونی خود را بشناسید! - hadisss - 2013/08/03 اینم اضافه کنم یه کارت دارم با نام کارت شناساییه گروه خون بعضی آزمایشگاه ها ارایه می دن میری یه آزمایش میدی و یه عکس سه در چار میدی و کدملی و اینا یه کارت پرس شده و شیک و پیک که توش گروه خون و اطلاعات هویتی نوشته میدن خیلی کلاس داره ![]() گفتم بگم هر کی دوس داشت میتونه اقدام کنه برا خیلی کارایی که گروه خون ومیخواد خیلی مفیده و دیگه نمیخواد هی بری آزمایش گروه خون بدی برا هر کاری اول بار که گروه خونیمو فهمیدم توی دانشگاهمون یه نمایشگاه موجودات و آزمایشگاهی و اینا زده بودن بعدش یه غرفه ش تست گروه خون رو به بقیه نشون میداد و داوطلب میخواست که بیان و بزارن خونشونو بگیرن آغا منم شیر شدم رفتم جلو و با یه تیغ جراحی انگشتمو سولاخ کرد و فکر کنم سه قطره از خون نازنینم رو چکوند روی یه صفحه و یه ماده ای بهشون زد و گفت شما B+ هستین ![]() ![]() ![]() یه بارم به یه دکتری که برام آزمایش چکاپ نوشته بود گفتمش گروه خون هم برام بزار تا مطمئن شم گروه خونم چیه ![]() دفه سومم که برا گرفتن کارت گروه خون این آزمایشو باز دادم ![]() |