ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل) - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: اطلاعیه ها و قوانین (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86) +--- انجمن: اطلاعیه ها و قوانین سایت (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA) +--- موضوع: ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل) (/Thread-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%B9%D8%B3%D9%84) |
RE: ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل) - warrior - 2011/08/12 واقعا برنامه دیروز رو جذب کاربر تاثیر داشته... .. و این واقعا خیلی خوبه.... و امیدوارم که همیشه از این کارها بشه........ و به همه کاربرهای جدید خوش امد میگم.......... RE: ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل) - kami - 2011/08/12 (2011/08/12, 08:01 PM)mohammadtala نوشته است: منم دقیقا مثل کینگ رضا از ماه عسل دیدم و ام اس ندارم...:55:حسین انجمن ام اس سنتر از دهنش نمیوفتاد دیگه ما هم اومدیم دمه آقا حسین و سوسن خانم و همسرشون و فربود عزیز و حمید و مهدی و همه ی برو بچهای سایت ام اس سنتر گرم و باقلواییی باعث افتخار مایین .... RE: ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل) - TootFarangi - 2011/08/12 پشت صحنه اش بدی نشد یکمی از حرفایی رو که دیروز نزاشتن بگن امشب گفتن بد نبود . بازم تنکیو وری ماچ فور اوری تینگ دوودز RE: ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل) - kami - 2011/08/12 (2011/08/12, 08:27 PM)Milo نوشته است: پشت صحنه اش بدی نشد یکمی از حرفایی رو که دیروز نزاشتن بگن امشب گفتن بد نبود . دستتون درد نکنه !!!!! خداییش این حرکت بچها حرفی توش نیست . عالی بود ... بد نبود نه . عالی بود . اگه شما میتونین بهتر ترتیب برنامه ای رو بدین با این مضمون بسم الله . RE: ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل) - mohammadtala - 2011/08/12 خوبه ما هم یه چیزی در مورد ام اس فهمیدیم که اونجوری که میگن هم نیست...من رشتم تجربی هست امسال میرم چهارم(پیش) کلا اطلاعات خوبی بود...به قول گفتنی خیلیا هنوز نمیتونن اسشو بگن و به قل اقای علیخوانی میگن اس ام اس و افکار خیلی بدی نسبت به این عارضه دارند کلا دمتون گرم بچه ها ما فعلا بریم ...امیدوارم اینجور برنامه ها تداوم داشته باشه...خیلی از بیماریهای دیگه هم هستند که باید شناسونده بشه به مردم به امید باخت استقلال..بای:55: RE: ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل) - Matilat - 2011/08/12 من نديدم پشت صحنه رو تو رو خداااااااااااااااااااااا ميشه بزارينش؟؟؟؟ RE: ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل) - havaars - 2011/08/13 سلام بچهها. الآن چند دقیقهای هست که نشستم و دارم ابراز محبتهاتون رو میخونم. خیلی خوشحالم که راضی بودین. قبل برنامه اینجا را که میخوندم کلی دلشوره میگرفتم که مبادا نتوانم از عهدهاش بربیاییم. ولی همینطور که حمید هم گفت، شبِ قبل یک شوک عجیبی به من وارد شد چون من اولین کسی بودم که فهمیدم قراره فربود نباشه و واقعاً وقتی خبر را به حمید میدادم تمام وجودم داشت میلرزید چون به حمید هم گفتم فربود باید باید باید میرفت برنامه! تا صبح نتوانستم (در واقع نتوانسیتم) بخوابیم. تا بوق ساعت هم که فقط رو هوا بودم تا وقتی که حمید گفت فربود هم هست و خیالم راحت شد و بعد هم فیلمبرداری و اینها و به قدری فشار و استرس و حرص روی ما بود که واقعاً کنترلش سخت بود به شخصه برای من! فشار و استرس به قدری زیاد بود برای من که موقعی که گفتند برویم روی سن من پام گرفت و به سختی توانستم برسم آنجا، هر طوری بود رفتیم. خیلی سعی کردم بغض نکنم، خیلی سعی کردم محکم باشم ولی با اتفاقی که شب قبل افتاده بود واقعاً از عهدهام خارج بود. تمام دلواپسیم این بود که شماها راضی نباشید. وقتی علیرضا اساماس داد که عالی بودین و حمید گفت خوب بودیم کلی خیالم راحت شد. بعد اینکه روی سن وقتی علیخانی به فربود اشاره کرد که بیاد بالا و فربود مثل یوزپلنگ جهید روی سن میخواستم بلند شم و بغلش کنم! یعنی اون لحظه یکی از قشنگترین لحظههای زندگیم بود. وقتی فربود شروع کرد تند تند حرف زدن دعا میکردم براش و (در گوشی به فربود: حرص میخوردم بابت بعضی مسائل!) به هر تقدیر گذشت و تمام شد. وقتی علیخانی گفت یک دقیقه وقت داریم باورم نمیشد. وقتکشی زیاد بود توی برنامه، اصلاً تنظیم نشده بود انگار. تازه با اینکه کارگردان برنامه یک دقیقه از تایم تبلیغات را کم کرد به نفع ما و عوامل پشت صحنه شاکی بودند از تایم تبلیغ، نشد که خیلی از حرفهایی که قرار بود بگیم رو بگیم. من دوست داشتم در مورد اون دوستی که نوشته بودند برای تأیید دارو 4 ساعت توی راه هستند تا مرکز استان حرف بزنم. نشد ولی، متأسفانه نشد. امیدوارم کاستیهامون رو با لطف و بزرگواریهاتون ببخشید. تشکر ویژه و جانانه از نازنینننننننننننننننن و حمید و حامد و مهدی و سینا و علیرضا. همهتون رو دوست دارم بچهها RE: ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل) - بی تـــا - 2011/08/13 واااااااااااااااااااای سوسن جونم دوست دارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررمدعا میکنم هرروز بهتر از دیروزت بشی RE: ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل) - nahid - 2011/08/13 دسته گلی سوسن جون ممنون عزیزم کار بزرگی کردین RE: ام اس سنتر در تلویزیون (برنامه ماه عسل) - نازلی - 2011/08/13 سوسن جون عزیزم دوباره میگم خیلی خوب بودی آفرین خوب کنترل کردی که بغض نکنی امیر آقا هم خوب بود تشکر کن ممنون از همتون آقا فربود و آقای کاکاوند هم همینطور عالی بودید سخته در برنامه ای که مجریش علیخانی حاضر بشی شما از پسش بر آمدید آفرین |