![]() |
پيشنهاد - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: انتقادات و پیشنهادات (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA) +--- انجمن: انتقادات و پيشنهادات (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%BE%D9%8A%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA) +--- موضوع: پيشنهاد (/Thread-%D9%BE%D9%8A%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF) |
RE: پيشنهاد - nahid - 2013/07/23 من که نرفتم بگردم پیدا کنم سعیده ! آخه دوستان باید با جست و جو یه چیزی رو پیدا کنن تا قدرشو بدونن ! ![]() RE: پيشنهاد - earth - 2013/07/23 آره ناهید کاملن حق با توست. آره اینطوری اگه همه یاد بگیرند وقتی می خوان مطلبی ارسال کنند دنبالش بگردند خیلی خوبه. منم ازت ممنونم. RE: پيشنهاد - nahid - 2013/07/24 (2013/07/20, 05:28 PM)رامنا نوشته است: سلام. منم میخواستم یه پیشنهاد بدم. اما همش فکر میکنم خب حتما خودتونم قبلا به فکرتون رسیده اما دلیلی داشته که نکردید این کار رو. به هر حال من میگم پیشنهادم رو: (2013/07/20, 07:16 PM)رامنا نوشته است:(2013/07/20, 06:03 PM)shaytoon نوشته است: یه تایپک شبیه به همین چیزی که میگید تو سایت هست الان این تاپیک رو دیدم : کتابهای مرتبط با ام اس ولی یه تاپیک دیگه هم دیدم : کتاب زندگی موفق با بیماری ام اس اگه ناظران محترم صلاح میدونن سرو سامان بدن اینها رو . به نظرم اگه درباره یک کتاب قراره خیلی گفت و گو بشه، تاپیک جدا لازمه ولی اگه قراره معرفی بشه بهتره همه کتابها و نظرات در یک جا جمع بشن. RE: پيشنهاد - رامنا - 2013/07/24 (2013/07/24, 05:38 PM)nahid نوشته است: الان این تاپیک رو دیدم : مرسی ناهید جون. منم فکر میکنم اگه تاپیک جدا درست بشه واسه معرفی کتابها خیلی خوبه... ممکنه اوایل خلوت باشه و فقط دو سه تا کتاب توش باشه اما به تدریج تغییر میکنه... RE: پيشنهاد - الهام ج - 2013/07/27 میشه یه جایی مخصوص طب سنتی باز کنید اخیرا یه بحثی پیش اومده مبنی بر این که با نیش درمانی ام اس کلا از بین میره .به نظر من بیشتر شبیه یه ادعاست(البته روی سلول های عصبی تاثیر خوبی داره) RE: پيشنهاد - meysam2 - 2013/07/28 اوه باز تصمیم به صحبت کردن گرفتم باید ببینم چی میخوام بگمو چرا میگمو چگونه بگم تا آیا راجب به پیشنهادم تصمیمی گرفته میشه ، شدنی هست یا خیر ![]() با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات به بزرگواری که این مطالب رو میخونه. فقط اینکه با توجه به صلاحدید شما میخواستم بدونم، امکان تغییر موضوع و عنوان تایپیک وجود داره تا پیشنهادی رو مطرح کرد یا خیر ؟ RE: پيشنهاد - chipchip - 2013/08/01 یه پیشنهاد داشتم ولی نه به مدیرا و ناظما میگما بیاین تو تاپیک آخرین عکسی که گرفتم فقط عکسا خودمونو (عکسایی که خودمون گرفتیم) بزاریم ، عکسایی که به نظرمون قشنگ و دیدنی میاد و میشه تو تاپیک تصاویر و عکس های جالب بذاریم، نظرتون چیه؟؟ بعدشم نظرات درباره عکسا رو ببریم یه جا دیگه حالا یه پیشنهادم بدم به مدیرا و ناظمای عزیز و زحمتکش و خوشتیپ (اصن من یه چی میگم شوما یه چی میشنوین) و مدبر و .... میگم شوما ها که همگی دارین میرین همدان، بگو خوب سایتم که نمیتونیم بدون مدیر و ناظم ولش کنیم، بگو خوب از طرفی به هرکسی هم که نمیشه اعتماد کرد، باید یکی باشه که ســـــــابـــــــــقـــــــــــه مدیریت داشته باشه لااقل، بگو خوب واسه این که تو این مدت سایت و اسپم ورنداره باید به اسپم و اسپمیست هم آشنایی داشته باشه تا بتونه باهاش مقابله کنه، بگو خوب بعدشم نام کاربریش یه جوری باشه که بشه مدیریت و ناظمی رو به صورت مساوی بینش تقسیم کرد مثلا chipchip نظر مثبتتون چیه؟؟؟ RE: پيشنهاد - SSA - 2013/08/01 من موافقم. به شرطی که این مدیر ناظر فقط از گزینه تشکر استفاده کنه! RE: پيشنهاد - paeazan - 2013/08/01 آقای سجاد اسپم نده ![]() این خودشیرینی ها جاش در تاپیک پیشنهاد نیست ![]() ضمنا همه ی ناظرها که نمیرن اردووو و آخر اینکه اونا کنترل از راه دور همراشون دارن (نگران نباش شمال هم از این کنترل ها میاد به زودی ![]() آهان یادم رفت بگم مگه اون تاپیک تاپیک آخرین عکسی که گرفتی نیست؟ اگ کسی عکسی بذاره که خودش نگرفته کارش خب اشتباس RE: پيشنهاد - رامنا - 2013/09/03 میشه اگر صلاح میدونید امکان مشاهده فروم بر روی نرم افزار tapatalk رو فراهم کنید. ممنون ![]() |