RE: ديدار پنجشنبه 9 اردیبهشت 89، از ساعت 10 به بعد، پارک لاله. - maryamm - 2010/05/01
چهارشنبه من داشتم از شدت ناراحتی دغ می کردم
کلی هم اینجا پست دادم که نرین 
پنج شنبه صبح هم که می خواست برم اولین نفر اومدم تو سایت و گفتم بهتون خوش بگذره  
ولی همینه دیگه یه ضرب المثلی هست که میگه:
از دل برود هر آن که دیده برفت
من هم که نه تو سایت اومدم و نه تو قرار بودم
پس همه ی شرایط برای فراموشیه من محیاست              
RE: ديدار پنجشنبه 9 اردیبهشت 89، از ساعت 10 به بعد، پارک لاله. - voodoo - 2010/05/01
سلام
خیلی خوب بود خوش گذشت
از دیدنه همه خیلی خوشحال شدم
از زحمتهای همه خیلی خیلی ممنون
RE: ديدار پنجشنبه 9 اردیبهشت 89، از ساعت 10 به بعد، پارک لاله. - salman121 - 2010/05/01
به یاد شما هم بودیم مریم خانوم>>>
مریم جان ما بستنی که سفارش دادی
خوردیم حیف شد نبودی و بابتش خیلی ممنون ...
جاتون خیلی خالی بود ایشاالله دفعه بعد بیاین...
RE: ديدار پنجشنبه 9 اردیبهشت 89، از ساعت 10 به بعد، پارک لاله. - maryamm - 2010/05/01
زحمت بستنی گردن آقا حمید بود
واقعا ازشون تشکر می کنم
خیلی اذیتشون کردم
RE: ديدار پنجشنبه 9 اردیبهشت 89، از ساعت 10 به بعد، پارک لاله. - داوود - 2010/05/01
(2010/05/01, 10:37 AM)salman121 نوشته است: به یاد شما هم بودیم مریم خانوم>>>
مریم جان ما بستنی که سفارش دادی
خوردیم حیف شد نبودی و بابتش خیلی ممنون ...
جاتون خیلی خالی بود ایشاالله دفعه بعد بیاین...
اقا سلمان سلام. انشاا... هميشه خوشي باشي.جاي ما رو هم خالي كردي؟مخواست بيام ولي شبكار بودم و خسته .ببخشيد شما از اراك اومدي اينجا براي اينكه بچه ها رو ببيني؟
RE: ديدار پنجشنبه 9 اردیبهشت 89، از ساعت 10 به بعد، پارک لاله. - ayda - 2010/05/01
(2010/05/01, 09:15 AM)khatoon25 نوشته است: اااا راست مي گي؟اصلاً نفهميدم مي فرستي برام :35:
چه جوری همینجا بزارم چون ایمیل نداشتی عکس عاطفه و آنیتا هم خیلی ناز شده
RE: ديدار پنجشنبه 9 اردیبهشت 89، از ساعت 10 به بعد، پارک لاله. - نغمه - 2010/05/01
سلام پری رویان
ازاینکه دوستای گلی مثل شماها رو دیدم خیلی خوشحالم و دلم نمیومد ترکتون کنم متاسفم که نتونستم بمونم و باقی دوستای گل رو ببینم بخصوص شهرزادکم که خیلی دلم براش تنگ شده بود و متاسف تر اینکه جلسه های قبلی رو از دست دادم و این همه مهربون و دوست داشتنی رو زودتر باهاشون آشنا نشدم
نمی خوام اسم ببرم می ترسم کسی از قلم بیوفته اما از تک تکتون تشکر می کنم برای همه ی زحمتاتون، از نگاه نقادانتون برای بهتر شدن، منتظر دیدار دوبارتون هستم
RE: ديدار پنجشنبه 9 اردیبهشت 89، از ساعت 10 به بعد، پارک لاله. - ayda - 2010/05/01
(2010/05/01, 06:28 AM)salman121 نوشته است: الان که دارم فکر میکنم خیلی بودیم....
مرسی از همه که آمدن یه رکورد جدید ثبت شد...
راستی عکسا چی شد...
اگه کسی عکس منو دید برام بفرسته لطفا>>>
آیدا خانوم با دوربین حرفه ای داشت عکس گرفت ...
مهسام که دوربین داشت یادم عکس میگرفت...
آیدا و مهسا رفتین چاپ کنین عکسا را!!!؟؟؟
من بی تقصیرم دوربین حرفه ای بود عکاسها حرفه ای نبودن می تونین عکاسها رو اعدام کنین به قول آنیتا همه خبول شدن
RE: ديدار پنجشنبه 9 اردیبهشت 89، از ساعت 10 به بعد، پارک لاله. - نغمه - 2010/05/01
مرسی سینا از شماها ممنون به خاطر زحمتاتون
برای منم افتخاری بود در کنار شما بودن
شرمنده برای غیرفعال بودنم
نامرد من و سعید تنها نبودیمو کلی به ما اضافه شدن 7-6 نفری اریکه منتظرمون بودن
بچه ها نمی دونید من چقدر الان دارم حسرت می خورم  
از صبح که هر وقت چشمم میافته به پارک لاله دلم کلی می سوزه:38::38::38:
آخه زور داره آدم هر روز اینجا باشه ولی اون روز اصلی نباشه                
|