سمتي از بدن كه مورد حمله قرار گرفته - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: نظرسنجي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%AC%D9%8A) +--- موضوع: سمتي از بدن كه مورد حمله قرار گرفته (/Thread-%D8%B3%D9%85%D8%AA%D9%8A-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%AF%D9%86-%D9%83%D9%87-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%AD%D9%85%D9%84%D9%87-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87) |
RE: سمتي از بدن كه مورد حمله قرار گرفته - parisa2087 - 2011/09/13 من هم سه تا از حمله هام که یکیشون هم نصف صورتم فلج شد سمت چپ بوده! اما دو حمله دیگه که تاری دید بود سمت راست بود الان هم چشم چپم خیلی درد میکنه RE: سمتي از بدن كه مورد حمله قرار گرفته - warrior - 2011/09/13 من کلا سمت راست بدنم مورد حمله قرار میگیره از شانس بد راست دست هم هستم. البته کمی هم سمت چپ ،خییلی کم مشکل داره. RE: سمتي از بدن كه مورد حمله قرار گرفته - Saina - 2011/09/30 پارسال اول چشم راستم کمی تار شد تقریبا 2 ماه بعد از بهبودی چشم راست پای چپم درگیر شد از پارسال تاحالا دیگه حمله ی جدی نداشتم ، فقط وقتی شدیدا عصبی میشم حس میکنم یه اتفاقایی داره میفته . . . درضمن راست دست هم هستم RE: سمتي از بدن كه مورد حمله قرار گرفته - najva - 2011/10/10 حمله های من از اول سمت راست بوده اعم از نابینائی چشم راست بیحسی و گزگز پای راست دوبینی و نیستاگموس چشم راست و عدم هماهنگی دست راست و بیحسی بعضی از نقاط صورت سمت راست که اکثرا بهبود یافته . RE: سمتي از بدن كه مورد حمله قرار گرفته - Yitzak - 2011/10/10 حمید جان با عرزش پوزش برای دخالتم در سوال نظرسنجی ، و با اجازه شما ، یک پیشنهاد داشتم : ممکنه دوستان به غیر از اینکه لطف می کنند و سمتی از بدن که مورد حمله قرار گرفته رو اعلام می کنند، ناحیه ای که دارای پلاک هست ، رو هم قید کنند؟ (مثلا: اکثر پلاکها یا بزرگترین پلاک، در سمت چپ مغز / حمله، سمت چپ ) باتشکر RE: سمتي از بدن كه مورد حمله قرار گرفته - havaars - 2011/10/10 من با چشم چپم شروع شد ولی گزگز و مورمور شدن و بیحسی بطور قرینه در هر دو سمتم بود. در حالت عادی سمتِ چپم ضعیف هست ولی موقع حمله هر دو پا و دستم ناتوان میشوند. یک مورد جالب هم اینکه من دستِ راستم قدرتش خوبه و لامسهاش ضعیف ولی دستِ چپم حسش قویتره [نه خیلی] ولی از لحاظ قدرت ضعیفتره. RE: سمتي از بدن كه مورد حمله قرار گرفته - nazanin.banoo - 2011/10/10 من 4 تا حمله ای که داشتم مربوط به سمت چپ بدنم میشد یه حمله تاری دید چشم چپ بی حسی صورت بازم سمت چپ بی حسی دست و پای چپ بی حسی گوش و نیمکره چپ سرم برای دکترم هم این قضیه جالبه که تمام حمله هام سمت چپه در ضمن چپ دست هم هستم RE: سمتي از بدن كه مورد حمله قرار گرفته - ساغر - 2011/10/10 من تو این دو سال سه تا حمله داشتم که سه تاش تاری دید چشم راستم بوده.البته پلاک هام سمت چپ بودن RE: سمتي از بدن كه مورد حمله قرار گرفته - hamid t - 2011/10/10 منم چشم راستم اول تار شد بعد گردنم به راست خم موند طوری که نمی تونستم صاف کنم بعدم سر گیجه ی وحشتناک مگه بعد تاری چشم تاری بر میگرده؟ من که چشم راستم 2ساله تار می بینه RE: سمتي از بدن كه مورد حمله قرار گرفته - happy - 2011/10/10 8،9 سال اول سمت راست بدنم بود. از مهر پارسال یه حمله سمت چپ بدنم داشتم وتا الان گهگاهی که خودمو خسته میکنم پای چپم گزگز خفیفی داره |