![]() |
دیدار ۴۳ ام اس سنتر - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: مراسم و ملاقات هاي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D9%88-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: دیدار ۴۳ ام اس سنتر (/Thread-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%DB%B4%DB%B3-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1) |
RE: دیدار ۴۳ ام اس سنتر - hourieh - 2017/12/30 سلام واقعا عاااالي بود دست همگي درد نكنه خيلي خوش گذشت شما بينظيريد. واقعا خسته نباشيد همهچيز بهترين بود تشكر از حميد وعلي جاي خود كه هميشه زحمات روي دوششان هست أمير پوريا هم سنگ تموم گذاشت از دوستاني هم كه دابسمش اجرا كردن بسيار سپاسگذارم ![]() از دوستاني هم كه مثل من امدن خوردن وخنديدن وكف زدن هم ممنونم ![]() خوب اگه ما نبوديم كه صفائي نداشت ![]() به اميد ديدارتان هستم RE: دیدار ۴۳ ام اس سنتر - امیرپوریا - 2017/12/31 ممنون از تمام دوستانی که زحمت برگزاری این گردهمایی رو کشیدن ممنون از تمام یاران ام اس سنتر که بازهم پاشون رو یک قدم فراتر از دوستی گذاشتن ممنون از حمید نه بخاطر چیزها و حرف های کلیشه ای ، فقط و فقط بخاطر خودش ممنون از علی بابت انرژی مثبتی که به صورت ذاتی تو وجودش هست و در انتقالش به دیگران خساست به خرج نمیده و همیشه هوای دوستاش رو داره این دیدار رو بهترین دیدار ام اس سنتر تو یک سال گذشته میدونم به چند دلیل اول موقعیت مکانی دیدار بود که در مرکز شهر قرارداشت و از لحاظ دسترسی به ساکنین شهر تهران و سایر شهرهای کشور بهترین راه های مواصلاتی رو داشت دووم به خاطر شرایط خود. کافی شاپ : از سن گرفته تا بزرگی ، سقف بلند ،طبقه همکفو ... سوم بخاطر سیستم صوتی خیلی خوب چهارم به خاطر با برنامه بودن مراسم بازم تشکر از تمام دوستانی که زحمت برگزاری و حضور د این مراسم رو کشیدن.? RE: دیدار ۴۳ ام اس سنتر - yas8866 - 2017/12/31 سلام دوستان خوبم من قبلا تکست گذاشته بودم ولی یه مطلبی رو می خوام بگم . این دیدار برای من علاوه بر اینکه یک دیدار فوق العاده و شاد بود ، یه کلاس درس بود واقعا من چیزهای زیادی از شمایاد گرفتم . از همتون مجددا تشکر میکنم . و فکر کنم ما واقعا ام اس و دوست داریم . ![]() من دلم تنگ شده براتون ![]() ولی حیف های تکست قبلیم هم بگم اینکه علی و حمید خودشون اجرا نکردن دیدار خیلی زود تموم شد خیلی از دوستان مهربونمون نبودن و... زندگی خیلی قشنگه ![]() RE: دیدار ۴۳ ام اس سنتر - hourieh - 2017/12/31 حديث جان با تمام ارادتي كه بهت دارم با اين حرفت مخالفم من يكي كه دشمن سرسخته ام اس هستم من ميكم من دوستان خوب ام اسي دارم RE: دیدار ۴۳ ام اس سنتر - yas8866 - 2017/12/31 حوریه جان من معذرت میخوام ، حق باشما است . البته اگه منظورتون من بودم . ![]() ![]() از حدیث عزیز هم عذر خواهی میکنم . ![]() ![]() ولی من واقعا ام اس را دوست دارم ، اگه بابام نبود قطعا بعنوان یکی از افرادی که از ام اس خوشحالن صحبت میکردم . ![]() RE: دیدار ۴۳ ام اس سنتر - hourieh - 2017/12/31 سلام عزيزم اره اشتباه لپي بود من سركار معمولا اينترنت را روشن نميكنم امروز يه ان روشن كردم خواستم سريع جواب بدم هل شدم چون احساس كردم همكارم شايد ببينه فقط احساس كردم بنده خدا همچين كسي نيست عيب نداره يادي از حديث هم شد البته فكر كنم اونم بأمن هم نظره ![]() RE: دیدار ۴۳ ام اس سنتر - atkh - 2018/01/02 بچه ها بچه ها
عکسهای دیدار را ارسال کردم هرکس دریافت نکرده به من پیام بده قابل توجه دوستان که با گوشی آیفون و مرورگر سافاری اقدام به دانلود عکسها میکنند با توجه به تجربه دفعه پیش این دوستان ممکن است با مشکل دانلود روبرو شوند پس لطفا قبل از اینکه بگید نمیتونید دانلود کنید حتما با مرورگر دیگه و یا رایانه اقدام به دانلود کنید. RE: دیدار ۴۳ ام اس سنتر - امیرپوریا - 2018/01/03 یکی از مدیرا تاپیک رو قفل کنه دیگه داره به قهقرا میره RE: دیدار ۴۳ ام اس سنتر - glassheart - 2018/01/04 ی کم این حجم از مشارکت عجیب نیست؟ ![]() ![]() ![]() خودم با همین دستای خودم حضور 53 نفر را تیک زدم، بعد فقط 13 نفر در نظر سنجی شرکت کردن؟؟؟!!!! ![]() ![]() ![]() خیلی کار سختی نیست که، میایید عکسهاتون را بردارید؛ توی نظر سنجی هم شرکت کنید خب ![]() ![]() ![]() RE: دیدار ۴۳ ام اس سنتر - samira_1368 - 2018/01/29 سلام.میخواستم ببینم چرا عکسای دیدار به خصوصی من ارسال نشده هنوز؟ |