![]() |
دیدار اعضای ام اس سنتر - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: مراسم و ملاقات هاي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D9%88-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: دیدار اعضای ام اس سنتر (/Thread-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1) |
RE: دیدار اعضای ام اس سنتر - naz.gigili - 2012/01/06 سلاااام سلااام ![]() ![]() ![]() انقد خوشحالم که خوابم نمیبرد که ![]() استراحت کردم اومدم از روی ماهتون...نه به روی ماهتون...نمیدونم تشکر کنمتون ![]() آرزو عزیزی نازنیــــن ![]() ![]() فافا گلم چقدر شما گلی.مرسی که با ما دوستــــی ![]() ![]() فرناز جوووون.مرسی که اومدین ما دیدیمتون ![]() ساینا ی نازنین خیلی از تو و مامان مهربونت تشکر میکنم ![]() سما جون خواهر ساینا جونه بچه ها.اینو امروز کشف کردم ![]() پرستوی جووووونم که جووونه دیگه.دوستمه ![]() مه سا، مه سا...آی لاوم به تو گیر کرده ![]() بهار ![]() سانازی خوب شد که اومدی.دلم برات تنگ شده بود ![]() وای صهر جونم ![]() ![]() هانیه عزیــــز،خیلی خوشحال شدم از نزدیک دیدمتون ![]() مامان پریای عزیز، از وجودت لذت بردیم ![]() سارا جونم.بوووس. ![]() رنگین کمان،مرمر،عالیه،آرزو،SSA،شهرزاد،shahrzad،باران.،نوشین،لیلی،و...دیگه نمیدونم کیو جا انداختم! به بزرگی خودتون ببخشید! راستی ملودی جون من ندیدمت ![]() RE: دیدار اعضای ام اس سنتر - آذرستون - 2012/01/06 باز هم ما خوزستانی ها رو جا میذارید @!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 باشد خوش بگذره >...... جای ما رو هم خالی کنید. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: دیدار اعضای ام اس سنتر - بهــار - 2012/01/06 شکست مفتضاحانه تیم ملی مردان گروه سنی جوانان را در بازی وسطی صمیمانه تسلیت می گم باشد که ابر قدرتانی هم چون هانیه و ساینا و نوشین برای شما درس عبرتی باشند تا از این کُری ها برای بانوان این سایت نخوانید و السلام! RE: دیدار اعضای ام اس سنتر - hamid - 2012/01/06 فکر کنم دیدار اگه واسه همتون بد باشه واسه من فوق العاده ترین ، بهترین ، معرکه ترین و کلا تمام این صفات ، دیدار ام اس سنتر بوددددددد سورپرایز من معرکه بودددددددد ![]() پس اول از همه از سحر عزیزم تشکر میکنم و همچنین از خواهر و برادرش که خیلی گلن و هر چی بگم کم گفتم به خدا بعدش ( سعی میکنم اسم ها رو فراموش نکنم ولی اگه احتمالا کسی از قلم افتاد به خدا از قصد نیست ) از شیما عزیز و خانواده محترمش که زحمت پذیرایی رو داشتن ممنونم از آرزوها و ساینا عزیز هم به خاطر پذیرایی هاشون ممنونم از فربود عزیزمم یه تشکر ویژه دارم به خاطر تدارکش و اینکه اصلا من ندیدمش انقدر داشت تلاش میکرد خلاصه از همه و همه همه اونایی که اومدن و باعث شدن یه دیدار خاطره انگیز دیگه واسه ام اس سنتر رقم بخوره ممنونم واقعا بخوام تک تک اسم ببرم خیلی سخته . فربود تو عکس شمارد 49 نفر بودیم و مطمئنا زیر 55-60 نفر نبودیم . عالی بود عالی انشالله دیداری برسه که تمام بچه های ام اس سنتر بتونن توش شرکت کنن یه بار دیگم از تک تک بچه ها که اومدن تشکر میکنم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: دیدار اعضای ام اس سنتر - ehsan 10054 - 2012/01/06 ما هم خوشحال شديم شما ها را ديديم ولي خيلي سرد بود ![]() RE: دیدار اعضای ام اس سنتر - hamid t - 2012/01/06 در کل خیلی خوش گذشت ![]() ![]() من که برا یک هفته شارژ شدم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() شایدم بیشتر از یک هفته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: دیدار اعضای ام اس سنتر - Saina - 2012/01/06 (2012/01/06, 11:02 PM)MissB نوشته است: شکست مفتضاحانه تیم ملی مردان گروه سنی جوانان را در بازی وسطی صمیمانه تسلیت می گم بهار جونم بگو چقدر بُل گرفتم . . . ![]() ![]() ![]() ![]() RE: دیدار اعضای ام اس سنتر - marmar - 2012/01/06 سلام سلام. آخیش خیالم راحت شد. استرسم تموم شد. خیلی خیلی خوش گذشت. از همتون ممنونم ، عالی بود. کلی دوسته باحال پیدا کردم. خیلی هم تو زحمت افتادین. آقایونه بیچاره هم که باختن، ناراحت نباشید حالا دفعه بعد می ذاریم شماها برنده بشید ![]() راستی من یه همسایه گل هم پیدا کردم. نوشین جون جون دوستت دارم. ![]() RE: دیدار اعضای ام اس سنتر - Saina - 2012/01/06 (2012/01/06, 11:09 PM)marmar نوشته است: سلام سلام. مریم جونم خیلی خوشحالم که استرست تموم شد و با نوشینم همسایه درومدی عزیزم ![]() RE: دیدار اعضای ام اس سنتر - hamid t - 2012/01/06 (2012/01/06, 11:06 PM)Saina نوشته است: بهار جونم بگو چقدر بُل گرفتم . . .درست نیست که گفته بشه ولی کلا بل هایی که رد و بدل می شد مشکوک بود ![]() ![]() ![]() باید دونه به دونه برسی بشن ![]() ![]() |