![]() |
سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: مراسم و ملاقات هاي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D9%88-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص (/Thread-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B4%D9%87%D8%AF-%D8%A8%D8%A7-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B5) |
RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - lili66 - 2014/11/24 سلام دوست جونیام خیلی سفر خوبی بود و ماندگار .یه عالمه دوست جدید پیدا کردم .از همه ممنونم مخصوصا از آقا حمید و آقا سجاد خیلی زحمت کشیدن و همچنین از عالم جون و میهن جون ...نازنین جونم خواهش میکنم قابل تو رو نداشت خوشگلم امیدوارم سفرای بعدی هم همراهتون باشم راستی همتون بی معرفتیدا اسم همه رو گفتید الا روژان جون رو ![]() RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - یه غریبه - 2014/11/24 لیلی جون کارت خوشگلت رو که میبینم همش یاد مشهد میوفتم. کارت خوشگلت و هدیه دختر مهربون آقای دنیانورد عالی بودن ![]() مواظب روژان باش ![]() RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - lili66 - 2014/11/24 سلام گلم خواهش میکنم البته خیلی دلم میخواست کارت ها رو به جای مقوا با چوب بسازم اما زمان نداشتم روژان رو خالی کردیم لاغر شد ![]() RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - علی دنیانورد - 2014/11/24 با سلام خدمت همه ی دوستان خوبم سفر خوب و به یاد ماندنی در کنار شما عزيزان بود من هم از طرف خودم و خانوادم تشکر میکنم از تمام اعضای گروه به ویژه از آقا حمید وآقا سجاد گل که خیلی زحمت برای گروه کشیدند آرزوی سلامتی و موفقیت برای همه ی شما عزيزان را دارم .به امید دیدار RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - روژان - 2014/11/24 سلام به همه دوستهای خوبم ، خیلی سفر خوب و دوست داشتنی بود مخصوصا که من اولین دیدار بود که با بچه ها آشنا شدم واقعا عالی بود یه عالمه دوست خوب پیدا کردم و تشکر از تمامی همسفرهای خوبم ![]() RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - paeazan - 2014/11/24 شاااااااید کسی نگرانم باشه ![]() من در راه آهن تهران دو ساعت قبل از حرکت از یه پله افتادم و صورتم محکم خورد به زمین.از بینی درد داشتم جیغ میزدم و گریه میکردم برانکارد آوردن و من روی اون به حمید زنگ زدم که اینا چکم کردن میگن سفرتو لغو کن و بیا ببریمت دکتر با گریه ![]() طفل معصوم حمید ![]() من گفتم نه من میرم اولین سفرمه و میخوام برم ![]() سوالای ام اسی اون خانم رو جواب دادم و اون آقا هم راهنماییم کرد امضا زدم و اومدم سفر ![]() با حرفهای خانمه نمیدونم مدرکش چی بود گفتم یعنی فردا بینی من باد میکنه به این بزرگی؟ ![]() احتمالش بود حمید که اومد رفت باهاشون حرف زد و گفت 4 میلبونه ها، گفتم نه بابا عمل زیبایی که نمیکنن مجانی ![]() اینو بدونین اگه در راه آهن و یا ترمینال برای کسی سانحه ای رخ بده خودشون میبرنش دکتر و همه چی رایگانه.من که نمیدونستم من اومدم سفر یخ هم گذاشتم و ژلوفن هم خوردم و مشکلی پیش نیومد نمیخواستم به خانواده بگم و با دوستم برم عکس و دکتر امااااا امشب به خواهرم گفتم، یه دستی زد به بینیم و گفت نه نشکسته بعد از یک هفته که مشکلی نداره هنوز.حتی گفت اینم مثه پات و هیچیش نیست و من بسی ذوقیدم ![]() RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - hadisss - 2014/11/24 سفر من امروز به پایان رسید ![]() ظهر رسیدم خونه مون و تا ساعاتی پیش بشور و بساب خونه داشتم ![]() ![]() مریم در مورد روشنایی بگم؟ ![]() تازه اتاقمون رو تحویل گرفته بودیم. کلید با میهن بود اگه اشتباه نکنم بعدش میهن دقایقی میره بیرون از اتاق که یهو برقا میره و سوییت ما کلا میره توی خاموشی من گفتم اههههه چه بدشانسیم برق رفت ![]() مریم هم فیوزا رو چک کرد که نکنه پریده باشن ولی فیوزا همشون دکمه شون روشن بود ![]() خواستیم بریم لاوی و بگیم که ما برقامون رفته ![]() ![]() بعد از لحظاتی برقا روشن شد ![]() من و مریم و مهسا و میهن و عالم هم مات و مبهوت که یعنی چی شده ![]() کلیدارو نگا کردیم که یه دسته کلید شیشه ای بهش وصله و ![]() کلیدو من گرفتمو و بچه ها گفتن حدیث با کلید از اتاق خارج شو نکنه برقا با کلید در ارتباطن ![]() رفتم تا طرفای آسانسور که دیدیم باز برقا قطع شد ![]() ![]() ![]() یه سنسور به دسته کلید وصل بود که کارش قطع و وصل کردن برقا میبود و باید توی اتاق یه جا مخصوص داشت آویزونش میکردیم تا برقا اتومات وصل شه و به وقت خروج از اتاق هم با همراه داشتن کلیده برقا اتومات قطع شه خیلیییییییییییییییی باحال بودا ![]() خودمون که همونجا غش رفتیم از خنده ![]() زهرا خوشحالم که بینیت حالش خوبه. نمی دونی چقدر نگران بینیت شدم و مدام نگاش میکردم بینم باد کرده یا نه ![]() RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - روژان - 2014/11/24 و تشکر ویژه یادم رفت بگم از تمامی دست اندرکارهای این سفر واقعا زحمت کشیدید شما ممنونم عالی بود دوستهای خوبم ![]() ![]() RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - crazyboy - 2014/11/24 ... خدا دوباره واستون قسمت کنه برید... ![]() به شرطه اینکه دفعه ی بعد برای من هم یه دعایی کنید مشکلم بر طرف بشه... ![]() باتشکر... ![]() RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - مـه ســـا - 2014/11/24 دوستان و همراهان عزیزم خدا رو شکر که بهتون خوش گذشت.... حمید (انقدر زحمت میکشیدی گاهی وقتا نگران سلامتیت میشدم)آقا سجاد(ایشالا تو عروسیت جبران کنم) خواهرای دوست داشتنی(میهن و عالم) سمیرا جونم(که خیلی زحمت کشید) مریم خانم ![]() خلاصه ممنونم از همه مرسی که باعث شدید یه خاطره خوب دیگه توی ذهنمون حک بشه |