سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: مراسم و ملاقات هاي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D9%88-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص (/Thread-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B4%D9%87%D8%AF-%D8%A8%D8%A7-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B5) |
RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - hilda - 2014/11/23 سفر خوبی بود کلی خاطره ی قشنگ برام موند مخصوصاً جیگر خوری تو جیگرکی ملل که واسمون سنگ تموم گذاشت و یه عالمه خاطره ی قشنگه دیگه از همگی ممنون RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - ehsan 10054 - 2014/11/23 سلامم ازهمه تشکر میکنم RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - naazanin - 2014/11/23 چیزی که لازم بود بگم از آقای دنیا نورد و lili66 بخاطر یادگاری های قشنگشون خیلی ممنونم همیشه آقای دنیا نورد مارو شرمنده میکنن.دست دختر گلشون که وقت گذاشتن واسمون درد نکنه lili66 عزیز کارتی که درست کردی رو کنار آینه زدم که همیشه یاد خاطرات قشنگی که توو سفر داشتیم بیفتم ممنون ازت که مهربونیتو با همه بچه ها تقسیم کردی RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - nahid - 2014/11/23 دوستان عزیز رسیدن به خیر . خوشحالم که خوش گذشته و به سلامت برگشتید. خیلی سفر بموقعی بود . ولی من که نمیدونستم ! RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - م.ه - 2014/11/23 منم تشکر ویژه دارم از همه بچه هایی که برای این سفر زحمت کشیدن و بچه هایی که اومدن و سفر و روزهای خوبی رو برای من ساختن. واقعا واقعا به جرات میگم که سفر فوق العاده ای بود همه چیز عالی بود و برای چند وقت انرژی گرفتم. تازه با کلی دوست جدید آشنا شدم (مخصوصا بیتا جون و مینای عزیز دوست حدیث) RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - Hasty - 2014/11/23 سلامممممممم عزیزان عصرتون بخیر
واقعا سفر عالی وبی نظیری بود به من که خیلیییی خوش گذشت من نمی دونم کی اما خونه هستم خوابیدم والان گفتم بیام ببینم چه خبره واز دوستان خوبم بابت همه چیز تشکر کنم خوب اگه کسی از قلم افتاد همین الان بگم معذرت می خوام اول از همه احمید عزیز مدیر گرامی سایت که 6 ماه از پسرم کوچیکتره () تشکر می کنم که همه جوره کمک حال همه مخصوصا من بود تو حمل وسایل من خیلی کمکم می کرد .. همچنین از اول بگم که رسیدم تهران رفتم ایستگاه قطار اول از همه زهرای عزیزم (پاییزان) ودوست مهربونش فاطمه رو دیدم بعد اولین که دیدم کاوه عزیز بود که چون از قبل می شنا ختم خیلی خوشحالم کرد بعد حدیث عزیزو مهربونم که در تمام سفر هم با لبخند زیبا ومهربونش حسابی به من انرژی می داد بعد کم کم سمیرا مهسا عالم ومیهن.. احیا با داداش مهربون وخوش اخلاقش ..هیلدای عزیز به همرا فربود خون گرم تا یادم نرفته جالبترین کسی که دیدم سجاد(چیپ چیپ) بود که به خودم گفتم اصلا فکر نمی کردم اینقدر خونگرم ومهربون باشه ..حمید..متین ونگین عزیز علی آقا به همراه خانواده مخصوصا درنای عزیزم که خیلییی دوست داشتنی بود آقای دریا نورد ودختران خوبشون مخصوصا اونکه با هنرمندی برای همه هدیه درست کرد هر لحظه اونو تو دستم بگیرم و چشمم رو ببندم تمام لحظات خوش سفر یادم میاد مخصوصا پریای عزیز وبینهایت دوست داشتنی به همراه مادر عزیزش که بینهایت مهربون ومحترم بودن و در تمام مدت کنار ما بودن از تیم پزشکی فربود عالم ومیهن عزیزم که مدام مراقب انگشت پام که همون اول سفر آسیب دیده بودبینهایت ممنونم خلاصه خیلییییییییییییییی خوب وعالی بوددیگه خسته شدم مخم کشش بیشتر از اینو نداره خلاصه خیلییی دوستتون دارم وبابت همه چیز ممنونم RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - matin - 2014/11/23 خب منم اومدم عالیییییییییییییییییییی بود عالییییییییییی، سفر هم معنوی بود برای من و هم خوش گذشت بعضی وقتا انقدر می خندیدیم که من دل درد می گرفتم. تک تک بچه ها زحمت کشیدند ولی خب یه عده بیشتر که خیلی بار سفر رو دوششون بود تشکر ویژه دارم از حمید، سجاد، میهن، عالم، سمیرا، مریم، مهسا، حدیث،کاوه، آقای دنیانورد و ... اگر یادم رفته ببخشید همه زحمت کشیدند... مرسی بچه ها از خاطرات میشه شب اول تو قطار رو گفت که نصف شب که خواب بودیم حمید و سجاد سه چار بار با کارت در و باز کردند و بیدارمون می کردن و می پرسیدن ناهار فرداتون چیه با احیا و نگین و عالم و میهن رفتیم موج های آبی خیلیییییییییییییییییی خوش گذشت انقدر جیغ زدیم گلوی هممون درد گرفته بود خلاصه تک تک لحظات خاطره شد واسمون RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - ahya - 2014/11/23 سفر قشنگی بود. مثل همیشه اون انرژی که می خواستم ببینم و دیدم. جا داره بخاطر شیرینی تولد آبانی ها تشکر کنم. و اینکه دست همه بچه هایی که تو این سفر زحمت کشیدن درد نکنه. راستی یکی قرار بود با من پول پنبه رو حساب کنه نمی دونم حساب کرد؟؟؟ نکرد؟؟؟ RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - paeazan - 2014/11/24 سلام من ظهر رسیدم خونه.یه کوچولو خوابیدم بعدش تا شروع کردم از صفحات قبل بخونم و لایک کنم، مدام اینترنت قطع میشد حالا مینویسم بعدش میرم نخونده ها رو میخونم و لایک میکنم سفر خوبی بود.من که ده دادم.دیدن دوستای گلی مثه شما.بهترین روز بنظر من روز دوم در مشهد بود بقیه دوستان توضیحاتی دادن، دستشون درد نکنه من هم به یادِ همه و بخصوص بچه های سایت بودم من تشکر ویژه ای میکنم از حمید و سجاد و سمیرا و حدیث مرسی بابت تولد، حمید و سجاد و مرسی بابت هنرمندیتون دختر آقای دنیانورد و لی لی ماه بودن میهن رو کفش و دمپایی کردم ای سبیل قشنگه که افتخار دادی و باهام عکس گرفتی، دستم برسه حتماااااااااا میذارم فیس بوق تهران-اهواز رو که با قطار اومدم همش یاده "نماز نماز،نمااااااااز" میوفتادم و میترکیدم از خنده RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - یه غریبه - 2014/11/24 پول پنبه چي شد احيا؟! گرفتي؟! راستي احيا جونم مرسي كه زحمت نگهداري از آمپول من رو كشيدي |