وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس
سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - نسخه قابل چاپ

+- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir)
+-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1)
+--- انجمن: مراسم و ملاقات هاي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D9%88-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7)
+--- موضوع: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص (/Thread-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B4%D9%87%D8%AF-%D8%A8%D8%A7-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B5)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - نازلی - 2014/11/22

مشهدی های عزیز زیارت قبول love28icon_question
خدا رو شکر به سلامت رفتید و برگشتید icon_questionicon_questionicon_questionicon_questionicon_question

RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - naazanin - 2014/11/22

عاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالی بوووووووووووووووووووووووووووووود عااااااااااااااااااااااااااااااالی agreement2
دست همه بچه هایی که زحمت کشیدن درد نکنهBlush

RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - mojtaba2iran - 2014/11/22

مسافرت خوبی بود
از همه ی دوستان که اومدن ممنونم
از همه ی کسایی که شیطونیهای محمد رو تحمل کردن عذر میخوام . البته کلی سفارش بهش کرده بودم که بدی نکنه ولی کو گوش شنوا
از حمید و سجاد و فربود که همه ی زحمت رو دوششون بود هم تشکر ویژه دارم و از راننده ی اتوبوس هم اعلام برائت میکنم
کاوه و علی اقا و حمید فارسی هم که حرف نداشتن
بهرحال خیلی خوب بود و خوش گذشت
ممنون از همه

RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - hamid - 2014/11/22

سلام سلام
من کم کم دارم لود میشم ولی هنوز خوابم میاد یه عالمه

اول از همه چند تا تشکر حسابی

سجاد (‌ chipchip ) واقعا دمت گرم رفیق . به جرات میگم بیشترین زحمت این سفر گردن سجاد بود
از سمیرا (‌ ssa ) که واقعا یه مهره کلیدی بود و اگر نبود نمیدونم چه اتفاقی میوفتاد
از میهن ( یه غریبه ) که کل کارهای رستوران ها قبل و حین سفر گردنش بود و خدایی گل کاشت
از عالم ( خواهر یه غریبه ) که قبل و حین سفر خیلی تلاش کرد . کمک به میهن واسه رستوران ها و پخش غذاها و ....
از مهسا عزیز که بازم مثل همیشه اکتیو بود و واسه غذاها و ... و روز آخر زحمت جا به جایی چمدون ها گردنش بود و میدونم خیلی اذیت شد
از مریم عزیز که بازهم در کنار بقیه بچه ها در پخش غذاها و ... کمک کرد بهمون
از حدیث عزیز که مثل بقیه در پخش غذاها کمک بزرگی کرد
کاوه عزیزم و آقای دنیانورد عزیز که اگه نبودن فکر کنم از قطار جا می موندیم
و بقیه بچه ها که هر کدوم یه قسمت از کارها رو برعهده گرفتن

راجع به پخش غذاها هم بگم که فکر نکنید کار کمی بود . 2 روز از رستوران غذا اوردن که باید قبل از سرد شدن تو یه اتاق جمع میشدیم و غذای هر کس رو به اتاقش میبردیم . واسه صبحونه ها هم همین طور . خلاصه یکی از سخت ترین کارهای سفر این مورد بود که خدا رو شکر با کمک بچه ها به بهترین نحو انجام شد.

سفر به نظرم فوق العاده بود و به جرات میتونم بگم یکی از بهترین سفرهای ام اس سنتر بود و حسابی سفر قبلی به مشهد جبران شد.

یکی از مشکلاتی که در سفر به شهرهایی که دور هستن داریم اینه که نمیتونیم غذای رستوران ها رو چک کنیم . و باید حرف بقیه رو قبول کنیم . همین باعث شد که ناهار روز اولمون خیلی خوب نباشه ولی خدا رو شکر غذاهای روز دوم و سوم عالی بود .

مشکل دوم هم این بود که زمان ها کمی جا به جا شد . که خوب بخشیش به خاطر وابستگی به وسایل بود که مثلا 2 بار اتوبوسمون دیر اومد و بخشیش هم بچه ها دیر میکردن و کار پیش میومد . یکی دو بار هم در حد 10-15 دقیقه جا به جایی داشتیم که مقصر خودمون بودیم که دیر بیدار میشدیم یعنی توان زودتر بیدار شدن رو نداشتیم واقعا .

در کل یکی از برنامه ها که زیارت بود و قرار بود در روز اول انجام بشه کنسل شد که اونم دلیلش تاخیر قطار بود که واقعا پیش بینی انقدر تاخیر رو نکرده بودیم .

در نهایت سفر با شما دوستای عزیزم یکی از قشنگ ترین اتفاقات زندگیم هست . امیدوارم اگه کم و کسری در این سفر داشتیم ببخشید .

یه تشکر خیلی خیلی خیلی ویژه هم از عزیزان در بنیاد امور بیماری های خاص که واقعا اگه لطفشون نبود نمیتونستیم سفری با این کیفیت و این قیمت داشته باشیم.

RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - Maz - 2014/11/22

دوستاي عزيزم از اينكه يك بار ديگر كنارتون بودم واقعا خوشحالمagreement2Tongueagreement2...
يكي از بهترين سفرها بود هرچند جاي خالي بعضي از دوستامون مثل شهرزاد فرشته عطيه أفسانه و خواهر گلش و....... واقعا محسووووس بود.....
جا داره همينجا از حميد رحيمي يه تشكر ويژه كنم و خسته نباشي بهش بگم .... واقعا انسان صبوريه ... من تازه متوجه اين موضوع شدم Smile (16)wink2Smile (16)...
دوستاي جديد ببخشيد اگر بداخلاقي و بدعنقي كردم ، من يكم طول ميكشه تا يخم باز شه ، خلاصه به بزرگواري خودتون ببخشيد... انشاله سفرهاي بعدي جبران ميكنم.....icon_questionicon_questionicon_question
دوستتون دارم زيادlove28Angellove28

RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - حمید - 2014/11/22

سفر خیلی خوبی بود
واقا جا داره از همه دوستان ، چه اونایی که برای تدارک این دیدار زحمت کشیدن (حمید و سجاد رو که من وقتی میدیدم دلم کباب میشد)و همچنین میهن و عالم و مهسا وفربود و..... دیگه اسم نمیبرم و همچنین بقیه دوستانی با شرکت در این سفر باعث دلگرمی دیگران شدند و باعث شدند که خاطرات خوبی از این سفر به جا بمونه هم بی نهایت تشکر میکنم

RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - یه غریبه - 2014/11/22

منم با یه کوچولو تاخیر اومدم...
سفر مثل همیشه در کنار شما دوستای خوبم عالی بود...
واقعا باید از حمید و سجاد یه تشکر ویژه بکنم؛ واقعا زحمت کشیدن...
از دوستای خوبم مریم و مهسا و حدیث و سمیرا خانم هم یه دنیا ممنون که اگه نبودن نمیدونم کارا چه طور پیش میرفت...
خلاصه از همه اونایی که زحمت کشیدن تا سفرمون یه عالمه خوب بشه ممنون...
و یه تشکر خیلی بزرگ از بنیاد امور بیماریهای خاص که بهمون لطف داشت...

در مورد پارک آبی هم بگم؛Smile (16)
متین و نگین و احیا ی عزیزم، خیلییییییییییییییییییی در کنارتون به من و عالم خوش گذشتlove28

RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - sayeh n - 2014/11/23

خدا رو شکر که به همه خوش گدشته همیشه خوش باشینhappy0065.gif

RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - ساحل - 2014/11/23

dostani ke raftan ziyarsteton ghabol
icon_question

RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - mahdiye1989 - 2014/11/23

دوستای گلم زیارتتون قبول درگاه حق تعالی icon_questionicon_questionicon_questionicon_question
ایشالله همیشه به گردش و مسافرت icon_biggrinicon_biggrinicon_biggrinicon_biggrin
اونم از نوع ام اس سنتریشwink2