شخصیت خاص بیماران ام اسی - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: شخصیت خاص بیماران ام اسی (/Thread-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA-%D8%AE%D8%A7%D8%B5-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3%DB%8C) |
RE: شخصیت خاص بیماران ام اسی - یوسفی نازنین - 2013/10/10 منم کمتر از شما نیستم و اسه بقال سرکوجه هم گریه میکنم ایده آل گرا البته در موارد اخلاقی حساس زودرنج زود عصبانی شو مهربان مسولیت پذیر مقرراتی تنبل خداییش باهوشم البته چون بچه دارم درمورد هوش بچه یه خورده تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم درس خون هم بودم نه خرخون مفهومی درس رو میفهمیدم دخترخوبیم RE: شخصیت خاص بیماران ام اسی - minoshka - 2013/10/10 وای منم خیلی حساسم و زود رنج بقیه بهم میگن مهربون خیلی میخندم و دردام مال خودمه منم ایده ال گرام RE: شخصیت خاص بیماران ام اسی - nahid - 2013/10/10 (2013/02/04, 12:01 PM)parisa2011 نوشته است:(2013/01/23, 02:25 PM)nahid نوشته است: با خاص کردن خودمون موافق نیستم . سارا راست میگه که درباره ما میگن که من من میکنیم . منظورشون اینه که از خود متشکریم نه اینکه کلمه من رو زیاد به کار میبریم.ناهید جون نظر هر کسی برای خودش قابل احترامه پریسا جان ، شما مگه کلا چند تا آدم با این صفات بد رو دیدید ؟! تعداد آدم های بدذات به طور طبیعی و فطری کمتر از آدمهای خوبه . از هر چند هزار نفر مگه چند تاش ام اسی هست که چند تاش بدذات باشه ؟ ولی با این حال بدون شک آدم بد و دروغگو و.... هم درمیان ام اسی ها هست.شاید من و شما ندیده باشیم. از حمید بپرسی بیشتر سرو کار داشته تا ما . RE: شخصیت خاص بیماران ام اسی - benjamin - 2013/10/10 سلام ، چه کسی این موضوع(شخصیت خاص مالتیپلی ها) را مطرح کرده است؟ و چه کسی دارد این را بررسی می کند؟ منتظر پاسخ های دقیق دوستان هستم! متشکرم Benjamin RE: شخصیت خاص بیماران ام اسی - لیلی666 - 2013/10/11 برام خیلی جالبه چون اکثر این خصوصیتها در من هم وجود داره RE: شخصیت خاص بیماران ام اسی - atefeh.l - 2013/10/12 تنفر از دروغ و دروغگو پرهیز از غیبت کردن حساس بودن و خودخوری داشتن وجدان کاری و مسئولیت پذیر بودن ساده و غیر افاده ای بودن احساساتی بودن و زود گریه کردن مهر و محبت نسبت به همنوعان نداشتن حسادت همش هست به خصوص اونایی که بلد شدند RE: شخصیت خاص بیماران ام اسی - saeid - 2013/10/12 شدیدا عصبانی میشم زودم میزنم زیر گریه البته در خفا RE: شخصیت خاص بیماران ام اسی - hania - 2013/10/12 من هم خیلی مسئولیت پذیرم اگر عضو گروهی باشم که داریم یه کاری رو انجام میدیم کلی حرص می خورم که همه چی درست انجام بشه بسیار بسیار بسیار منظم هستم همه چی باید سر جاش باشه و منظم و تمیز باشه طاقت بی نظمی رو به هیچ وجه ندارم خیلی حساسم با کوچک ترین بی توجه می رنجم زود ناراحت می شم زیاد گریه می کنم (البته معمولا کسی نمی فهمه...) اصلا عادت ندارم با کسی درد دل کنم ... همیشه توی خودم می ریزم...می دونم اشتباهه ولی ... از وقتی که مریض شدم حساسیت هام بیشتر شده.... RE: شخصیت خاص بیماران ام اسی - برگ 7 - 2013/10/12 خيلى خيلى منظم هستم. همه چيز بايد صاف! سر جاش باشه، بسيار مسووليت پذيرم، خيلى حساس ودل نازک هستم روى چيزا بيشتر از ديگران فکر مى کنم. بعد از بيمارى حساسيتم رو کم کردم، مهربون هستم و يه کوچولو هم نازک نارنجيم RE: شخصیت خاص بیماران ام اسی - عسل راد - 2013/10/25 صادق خود خور تو ظاهر خیلی مقاوم ولی از درون خیلی حساس تو نگاه اول جدی ولی در واقع خیلی شوخ و صمیمی(اینو همه دوستام میگن) مسیولت پذیر در برابر دیگران فعلا بسه خیلی تخریب شخصیت کردم |