![]() |
پنجمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: کوهنوردی و گردشگری ام اس سنتر (https://mscenter.ir/Forum-%DA%A9%D9%88%D9%87%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1) +--- موضوع: پنجمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر (/Thread-%D9%BE%D9%86%D8%AC%D9%85%DB%8C%D9%86-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1) |
RE: پنجمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر - Ali 324 - 2012/12/17 امید من به شما ام اس سنتری هاست !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بابا انرژی !! خوش به حالتون !! من به احتمال زیاد جمعه تهران هستم ولی نمی تونم بیام چون ؟؟؟ !!! مشخصه که !! ![]() ![]() ![]() ![]() چونکه پام هنوز در آتل است !!! و پیاده روی زیاد برام خوب نیست !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امید وارم به همه ی دوستان خوش بگذره !! یادی هم از علی لَنگ بکنید !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: پنجمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر - پروانه - 2012/12/18 حميــــــــــــــــــــــــــــــــــــد ![]() من همينكه ديدم گفتم ميام ميام ميام ![]() اما بعد تاريخش و كه ديدم ![]() ![]() ![]() ميبخشيد هاااا شماها كه دارين اينهمه زحمتش و ميكشين بهتر نبودنظر بچه ها رو هم ميپرسيديد؟؟؟ ![]() ![]() RE: پنجمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر - sanaz-sss - 2012/12/18 هیچی دیگه بعد 1 هفته پالس گرفتن و معطلی تو بیمارستان دست از پا درازتر برگشتم خونه با این فرق که دفعه پیش هم چشمم خوب شده بود هم بیحسی دستو پام ولی این دفعه دیگه کاملا چلاقو به جای یک چشم باباقوری با 2 تا چشم باباقوری برگشتم خونه ![]() ![]() خیلی دوست داشتم باهاتون بیام ولی پاهام باهام یار نیستن ![]() تاغروب که برگشتین میشینم یکی مزنم تو سر خودم , یکیم تو سر ام اسم , یکی هم تو سر لوپوسه تا ببینیم آخرش چی میشه ![]() امیدوارم اولین اشعه های این خلقتبی مانند خداوند که از لابلای درختان زیبای پاییزی که به صورتهای بشاشتون خورد با نیرویی صد چندان بسویی تندرستی, شادکامی , خوشبختی پیش بروید ![]() ![]() RE: پنجمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر - Mehdi Marjani - 2012/12/18 خوش به حالتون ![]() ![]() حالا چرا فردای شب یلدا ![]() ![]() نمیشد این هماهنگیهارو ،قبلا هماهنگ کنین ![]() ![]() وسیله حرکت چیه تا فیروزکوه ![]() ![]() اگه یکی بخواهد با وسیله شخصی بیاد راش نمیدین ![]() ![]() من تا ونک 2 ساعت راه دارم ساعت 2 باید بیدار شم (یعنی باید بیدار بمونم ) بنظرت ساعت 3 تو خیابان ماشین گیرم میاد با این وضعیت امنیتی مناسب ![]() ![]() اگه راه داره یه بندی ،تبصره ای ،نری ، ماده ای به این فراخوان اضافه کنید شاید یکی دیگه هم مثل من بود ![]() ![]() RE: پنجمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر - paeazan - 2012/12/18 (2012/12/17, 09:01 PM)مـه ســـا نوشته است: دوستانeee من فکر میکردم جنگل راش رو امروز میرین وقتی دیدم مهسا نوشته ساعت 10 دیگه یادم رفت که حمید نوشته ساعت 5 و گفتم من که تو اون یکی سایت برای بچه ها آرزوی خوش بودن کردم دیگه امروز قبل از ساعت ده باز اینجا براشون پیام میذارم ![]() ![]() ![]() شما فهمیدین چی شد؟ مه سا جون تو ناظری چرا تاپیک رو منحرف میکنی؟ ![]() ![]() ![]() تو اون سایت نوشتم همه چی برای پایتخت نشین هاست و مای بیچااااااره نمیتونیم شرکت کنیم ![]() ![]() ![]() ایشالله به همه خوش بگذره پویا خب تو شرکت کن اما مثلا با دوچرخه برو که هی وسط راه به بچه ها سر کشی کنی و نخواد چندان پیاده راه بری.مهم کنار هم بودنه ![]() به ازای هر دیدار و مراسم من به داداشم میگم که اینا دارن میرن ![]() و کلی میخندیم ![]() همتونو دوس دارم خوش بحال اونایی که میرن ایشالله خوش بگذره ![]() ![]() ![]() RE: پنجمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر - seyyed reza - 2012/12/18 واقعا دست همتون درد نکند که این همه برنامه متنوع واسه دوستان میزارین حیف که دوریم و الا حتما می آمدیم برا همتون آرزوی خوشی می کنم خوش باشید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: پنجمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر - fireboud - 2012/12/18 ای بابا من دارم به این نتیجه میرسم که ام اسی ها جز تنبل ترین ها هستن این همه میگفتین برنامه سبک بذارین ما هم تدارک دیدم ولی همه از 5 صبح بودنش میترسن RE: پنجمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر - نازی ی - 2012/12/18 منم دوست دارم بیام اما......................... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: پنجمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر - Ghost - 2012/12/18 فکر کنم اگه 12 ظهر بود همه راضی بودن ....... ![]() RE: پنجمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر - ghaside - 2012/12/18 ![]() بحث وحشتم هست آخه البته بغیر از تنبلی . ![]() ![]() ![]() |