توانایی ها و استعداد های من - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: توانایی ها و استعداد های من (/Thread-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%86) |
RE: توانایی ها و استعداد های من - گيتي - 2013/10/02 (2012/05/01, 11:05 AM)Sina نوشته است: سلامسلام ..... من از سن 14 ..15 سالگي خياطي رو دوست داشتم ...يادم نميره يه روز كه مامان خونه نبود ..يكي از پيرهناشو برداشتم شروع كردم به اينكه اونو اندازه ي سايز خودم بكنمش ..بعداز قيچي زدن موندم ديگه چيكارش كنم ..مجبور شدم بندازمش آشغالي ..بعداز اون مامان فهميدو خيلي دعوام كرد ..اين شد برا انتخاب رشته رفتم طراحي لباس ..الانم دارم ليسانسشو ميگيرم ..خيلي تو اين كار استعداد دارم ...خوشحالم كه ادامه دادمش. ..توخيلي كاراي ديگه استعداد دارم ..فقط يادم نره از همون اول تو رياضي استعداد نداشتم .. ولي تورقصم استعداد زيادي دارم ..يعني دوست دارم . چه حس دوست داشتني بود وقتي مي شنيديم: بي سروصدا وسايلتونو جمع كنيد باصف بريد توحياط "امروز معلم نداريد.... ""يادش بخير"" (2012/05/01, 11:05 AM)Sina نوشته است: سلامسلام ..... من از سن 14 ..15 سالگي خياطي رو دوست داشتم ...يادم نميره يه روز كه مامان خونه نبود ..يكي از پيرهناشو برداشتم شروع كردم به اينكه اونو اندازه ي سايز خودم بكنمش ..بعداز قيچي زدن موندم ديگه چيكارش كنم ..مجبور شدم بندازمش آشغالي ..بعداز اون مامان فهميدو خيلي دعوام كرد ..اين شد برا انتخاب رشته رفتم طراحي لباس ..الانم دارم ليسانسشو ميگيرم ..خيلي تو اين كار استعداد دارم ...خوشحالم كه ادامه دادمش. ..توخيلي كاراي ديگه استعداد دارم ..فقط يادم نره از همون اول تو رياضي استعداد نداشتم .. ولي تورقصم استعداد زيادي دارم ..يعني دوست دارم . چه حس دوست داشتني بود وقتي مي شنيديم: بي سروصدا وسايلتونو جمع كنيد باصف بريد توحياط "امروز معلم نداريد.... ""يادش بخير"" RE: توانایی ها و استعداد های من - hadisss - 2013/10/02 یه وخ نگین دختره چه ریا کاره چه از خودش تعریف میده اما خدای استعداد و توانایی و خلاقیت هستم اینو خودم که نمیگم که هر کی با من در ارتباط بوده اعتراف کرده اول از همه کلی حافظه م قویه فوق العاده خلاقم از هر لوازم دور ریختنی میتونم اثری خلق کنم از کاغذ و روزنامه و بطری گرفته تا چوب و هر جور وسیله ای به خیاطی علاقه ندارم اما با پارچه هم اثرای جالبی درست می کنم در زمینه کامپیوتر هم یه وختایی کارایی من در آوری و جالب انجام میدم درست کردنه کار دستی از مورد علاقه ترین کارامه ماکت سازی یکی از کاراییه که توش مهارت خاصی دارم البته همه ی این کارا بسته به اینه که حس و حالشو داشته باشم و توی جوّش قرار بگیرم . اون وقته که دیگه یکی نیس جلومو بگیره توی درس استعدادم عالی بود و حتی توو دانشگاه شاگرد اول بودم کلا توی زندگیم دخترونه عمل نمی کنم و همیشه جوری بودم که انگاری یه مرد تشریف دارم و فکر می کنم رمز موفقیت هام سفت و سخت بودنمه خودمو آدمی می دونم خیلی توانا و خستگی ناپذیر هر چند از وقتی ام اس اومد توی زندگیم کمی روحیه م رو تضعیف کرده و مشکلات دیگه ای هم هست اما قوی تر از این حرفام خلاصه ی استعدادم اینکه ذهنی خلاق دارم و به اشیاء اطرافم دیدی متفاوت دارم و اونها رو موجود فرض می کنم RE: توانایی ها و استعداد های من - همسر یک قهرمان - 2013/10/02 همسر من خیلی باهوش و خلاقِ، شاگرد زرنگ دانشگاه بود الانم همینطوره، خیلی حالیشه RE: توانایی ها و استعداد های من - hadisss - 2013/10/02 یکی از استعدادام جا افتاد شاعر و نویسنده ... می نویسم پاک می کنم گاهی حفظشون می کنم گاهی خطشون می زنم خلاصه اینم برا خودش عالمی داره ... RE: توانایی ها و استعداد های من - saba. - 2013/10/02 خوب وحالا من از دوران کودکی و از وقتی یادم میاد به نجوم و ستاره شناسی علاقه بسیار زیادی داشتم و دارم از 15 سالگی هم به الکترونیک و اختراع کردن علاقه پیدا کردم و طرح دادم(البته بماند که طرحام به درد خودم میخورد و به جشنواره ای نرسید) داستان نویسی رو دوست دارم مخصوصا نوشتم داستانهای ترسناک و تخیلی تو ورزش به اسکیتو وشنا و کوهنوردی خیلی علاقه دارم واسکیتو در حد پیشرفته کار میکنم(حتی بعد از اینکه به ام اس دچار شدم) شیرینی پزی وترشی درست کردنو خیلی دوست دارم سنتور میزنم وهمچنین به امدادگری و یاد گیری زبانهای مختلف هم علاقه زیادی دارم و البته هر روز به یه چیز جدید علاقه پیدا میکنم حالا ببینیم اخرش چی میشیم RE: توانایی ها و استعداد های من - jelveh13 - 2014/08/07 من نقاشم ، طراحی و چاپ رو پارچه میکنم وطراحی داخلی هم میکردم که الان وقتشو ندارم چون میخوام آیلتس بگیرم اونم 7. ولی همیش واسه اینکه میتونستم دنیا رو رنگی تر ببینم و اون چیزیو که دوست دارم بکشم ذوق مرگم،،، RE: توانایی ها و استعداد های من - محسن گرامي - 2014/08/07 با سلام صدام خيلي خوبه ولي نه كسي من رو كشف كرد و نه دنبالش رفتم تاتر بازي ميكنم در حد بنز قدرت طنز پردازيم هم خيلي بالاست RE: توانایی ها و استعداد های من - سمانه ٧ - 2014/08/07 من خیلی خوب می تونم با بچه ها ارتباط برقرار کنم الانم ی معلمم تو پایه ابتدایی. واقعا وجودشون برای من ی انگیزست. آشپزیمم خوبه به شرط اینک برم سراغش. نقاشیمم بد نیس RE: توانایی ها و استعداد های من - موناامیدوار - 2014/08/07 مربی پیش دبستان...مربی نقاشی کودک...مدرس سیاه قلم...مربی عروسک سازی...مربی اموزش حفظ قرآن .. خونه دارکامل... شاعر ونویسنده داستان کوتاه هایی که هیچوقت چاپ نشد لیسانس زیست شناسی و معلم خصوصی درسای مرتبط با رشتم بقیشو نمیگم RE: توانایی ها و استعداد های من - ساناز66 - 2014/08/07 اینکه حس ششمم خییییییییلی قویه باور ندارید از مهندس بپرسید |