وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس
عوارض تزریق - تب و لرز، درد - نسخه قابل چاپ

+- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir)
+-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3)
+--- انجمن: پرسش و پاسخ (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE)
+--- موضوع: عوارض تزریق - تب و لرز، درد (/Thread-%D8%B9%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%B6-%D8%AA%D8%B2%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%AA%D8%A8-%D9%88-%D9%84%D8%B1%D8%B2%D8%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%AF)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: سوال: لرز و علائم بعد از تزریق - fireboud - 2011/08/04

این که بعد از تزریق معمولا تا یک روز این حالات رو داشته باشین طبیعیه ولی اگر فکر میکنید بیش از اندازه هست با پزشک در میون بگذارید احتمالا نوع مسکن را تغییر بده

RE: سوال: لرز و علائم بعد از تزریق - sarv - 2011/08/04

سلام. دکتر مسکن رو از استامینوفن به ژلوفن تغییر داده.تاثیری نداره. بیش از یک ماه زمان می بره تا لرزش کمتربشه ؟یا لرزش تا زمانیکه بتافرون استفاده می کنم هستش؟

RE: سوال: لرز و علائم بعد از تزریق - fireboud - 2011/08/04

برای هر شخصی متفاوت هست بعضی ها ممکنه 3-4 ماه بدنشون عادت کنه ولی داریم کسانی که 8 سال هست تزریق میکنن ولی بدشون عادت نکرده
معمولا برای کنترلش از مسکن های قوی تر استفاده میکنن

RE: سوال: لرز و علائم بعد از تزریق - Narges - 2011/08/04

من اول که تزریق داشتم( 3 سال پیش و بتافرون ) ، شبا یعد از مصرف حالم خیلی بد میشد یعنی لرز وحشتناک .
استامینفن ساده 2 تا میخوردم و همه چیز درست میشد و راحت می خوابیدم این جریان شاید 6 ماه ادامه داشت و بدنم کم کم عادت کرد .
الان دیگه اینطوری نمیشم و میدونم که اگه لرز کنم باید استامینوفن بخورم با این حال همیشه همراهمه
به شما هم توصیه می کنم که اجازه بدید بدنتون به این امپول عادت کنه و تا حد امکان از استامینوفن استفاده کنید .

RE: سوال: لرز و علائم بعد از تزریق - Prime - 2011/08/04

من هنوز بعد سه سال اگر شب مسکن نخورم نمی تونم بخوابم.
یکی دو بار که یادم میره چنان تب و لرزی میکنم که بیدار میشم.
مجبورم برم مسکن بخورم بعد بیام بخوابم.

RE: سوال: لرز و علائم بعد از تزریق - مولتی ام اس - 2011/08/11

من هم چند بار لرز شدید داشتم هم استامینوفن و هم ژلوفن استفاده کردم اما یکبار مفنامیک اسید استفاده کردم که خیلی خوب بود حالا دیگه از همون مفنامیک اسید استفاده میکنم.
پیشنهاد میکنم شما هم استفاده کنید شاید برای شما هم خوب اثر کنه.
راستی یه پیشنهاد دیگه هم دارم چون روی خودم تست کردم جواب داد، اون روزی که تزریق دارین دوغ نخورین.
به امید سلامتی همه عزیزان.

RE: سوال: لرز و علائم بعد از تزریق - kami - 2011/08/11

من تزریق میکردم ! بعدش میرفتم استخر !!!!!!
اونم چی؟ آوونکس !!!
البته به شما پیشنهاد همچین کاریو نمیکنم !

angel

RE: سوال: لرز و علائم بعد از تزریق - پویش - 2011/08/25

بعداز تزریق اصولا لرز وخستگی وتب وجودداره اما به تازگی به صورت ناگهانی در قفسه سینه ام احساس درد وتیرکشیدگی می کنم میتونه از عوارض دارو باشه؟!!!!!

RE: سوال: لرز و علائم بعد از تزریق - Prime - 2011/08/25

(2011/08/25, 01:27 PM)پویش نوشته است: بعداز تزریق اصولا لرز وخستگی وتب وجودداره اما به تازگی به صورت ناگهانی در قفسه سینه ام احساس درد وتیرکشیدگی می کنم میتونه از عوارض دارو باشه؟!!!!!

عوارض دارو نشنیده ام.
اما در خود بیماران (من جمله خودم) این عارضه که با نفس عمیق کشیدن بدتر میشه شایع ه!
انگار یه جورایی قلنج میشکنه.

باز از دکترتون بپرسید.

RE: سوال: لرز و علائم بعد از تزریق - n.gh - 2011/08/25

سلام.منم این مشکل رو داشتم اما با خوردن استامینوفن (با اجازه دکترم) الان کمتر اذیت میشم.راستی نظر بقیه در مورد استفاده از مسکن چیه؟