شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: پرسش و پاسخ (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE) +--- موضوع: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده (/Thread-%D8%B4%D8%A8%D8%A7%D9%87%D8%AA-%D8%A8%D9%8A%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D9%8A-%D9%8A%D9%83-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87) |
RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - کامران - 2011/02/28 سلام من کامران هستم 34 ساله به نظر من بیماری ام اس بیشتر بر پایه استرس و اضطراب و نگرانی هستش و نه ژنتیک از صحبتهای شما نگرانی و ترس از آینده موج میزنه بعد از پشت سر گذاشتن بدترین حملات تونستم با غلبه بر استرس و نگرانیم تا حد زیادی جلو پیشرفت بیماریم را بگیرم متاسفانه داخل ایران به خاطر خیلی محدودیتهایی که وجود داره و نتونستن در بروز احساسات و در بیان ساده تر غصه خوردن عامل اصلی و پیشرفت این بیماری هست من بازرگان هستم و صادرات و واردات انجام میدم پس شغل استرس زایی دارم اما تمام این استرسها و نگرانیها هیچی نیست و تنها چیزی که آزارم میده نگران برخورد دیگران هستم با اونکه در ظاهرم هیچی معلوم نمیشه ولی در باطن از اظهار کردن یه احساس عاشقانه و یا دوستی واهمه دارم و از واکنش دیگران نگرانم پس این هم میشه عامل بزرگی در پیشرفت بیماریم بزرگترین و نگران کننده ترین موضوع زندگی من تنهاییم هست وترس از ارتباط گرفتن با دیگران و فقط خودمو به شغلم سرگرم کردم خدانگهدار kamran_trade@hotmail.com RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - مریم شیمیست - 2011/02/28 سلام ،دوست عزیز.این شعرو خیلی دوست دارم تقدیم به شما ساحل افتاده گفت گرچه بسی زیستم هیچ نه معلوم شد آه که من کیستم موج ز خود رفته ای تیز خرامید و گفت هستم اگر می روم گر نروم نیستم RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - parisa2011 - 2011/11/09 من الان که پروفایل فرزانه جونو می خوندم متوجه این تاپیک شدم که فکر می کنم قبل از اینکه من تو سایت ثبت نام کنم ، نوشته شده ولی به هر حال من هم تنها فرد در فامیل( چه مادری و چه پدری ) هستم که ام اس دارم و اصلاًقبل ازام اس هیچ اضطراب و فشار روحی هم نداشتم RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - somaye_602000 - 2011/11/09 وای من دوتا دختر کوچولو دارم بزرگه که فقط 4 سالشه خیلی حساس و زودرنجه خیلی خیلی خیلی نگران شدم با دیدن این تاپیگ RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - مهدی نصیری - 2012/02/10 منم هم خودم و هم مادرم ام اس داریم من خیلی خوبم باشگا میرم و هر شب بیشتر از5 کیلومتر رو ترد میل میدوم ولی مادررررررم RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - Ferfer - 2012/02/11 (2012/02/10, 02:01 PM)doght123 نوشته است: منم هم خودم و هم مادرم ام اس داریم من خیلی خوبم باشگا میرم و هر شب بیشتر از5 کیلومتر رو ترد میل میدوم ولی مادررررررم مي دونم خيلي سخته شايد تحمل مريضي خود آدم اسونتر باشه.اميدوارم هم شما هم مادرتون خوب باشيد. ميتونم بپرسم مادرتون در چه سني هستن و الان بيماريشون در چه حدي هست و يه مختصر توضيحي از تاريخ شروع و سير پيشرفت بيماريشون بگين؟ RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - مهدی نصیری - 2012/02/11 مادرم 49سالشه از 4سال پیش متوجه شد بعد از فوت پدر بزگم بتافرون میزنه مشکل اصلیش گرفتگی و مشکل رودشه که این گleepyرفتگی باعث شده تعادلش اصلا خوب نباشه در واقع اصلا تعادل نداره همین دیگه قرصم گاباپنتینو از این چیزا میخوره ضمنا بیماریش به گفته دکترش کاملا خاموشه و پیشرفتی نداره RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - ساحل - 2012/02/11 سلام به همگی. دوتا از دختر خاله های پدرم هم ام اس دارن ودوتاشونم به بدترین حالتها رسیدن ولی من مطمئنم که هیچوقت به اون حالت نمیرسم هممون روز به روز بهتر میشیم RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - yummy - 2012/02/11 سلام منم که دختر و پسر عموی بابام ام اس داشتن و بد طور داغونشون کرد تا فوت شدن البته اون موقع ها دارو نبود.چند ده سال پیش شوهر عمه م هم الان ام اس داره که بازم فامیل پدریم میشه چرخید و چرخید تا به منه مظلوم اصابت کرد RE: شباهت بيماري ام اس در اعضاي يك خانواده - arezooo82 - 2012/02/11 (2011/01/09, 08:07 PM)Ferfer نوشته است: سلام دوستاي خوبم این خیلی خیلی عجیبه ولی مطمئنا تصادفی هم نیست..من که فکر میکنم قانون جذب تو مورد شما دخیل بوده.حتما بعد از بیماری مادرتون به ام اس خیلی فکر کردید. واسه من که تو فامیل من تنها کسی هستم که ام اس دارم. |