![]() |
چند باردر طول مصرف دارو دچار حمله شدید ؟ - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: نظرسنجي (https://mscenter.ir/Forum-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%AC%D9%8A) +--- موضوع: چند باردر طول مصرف دارو دچار حمله شدید ؟ (/Thread-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%B1-%D8%B7%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88-%D8%AF%DA%86%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D9%85%D9%84%D9%87-%D8%B4%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%9F) |
RE: چند باردر طول مصرف دارو دچار حمله شدید ؟ - ندا2008 - 2011/06/01 بچه ها من توی این یک سال و خرده ای که سینوکس می زنم ، حمله جدی نداشتم که مثلا چشمم تار بشه یا نتونم حرکت کنم . اما خیلی وقتا پشت کره چشمم درد می گیره یا مثلا یه روز یه دفعه تو عضله های پام دچار اسپاسم می شم و خودش خوب میشه . گزگز سه انگشت دست چپم هم گاهی زیاد میشه و گاهی کمه . من واقعا نمی دونم اینا حمله است یا نه ؟ نمی دونم به چی باید بگیم حمله . با چه حالت هایی حتما باید به دکتر مراجعه کنیم ؟ خلاصه که خیلی گیجم در این ارتباط . اگه این موضوع رو بفهمم دقیق تر می تونم بگم حمله داشتم یا نه؟ [b]بچه ها من توی این یک سال و خرده ای که سینوکس می زنم ، حمله جدی نداشتم که مثلا چشمم تار بشه یا نتونم حرکت کنم . اما خیلی وقتا پشت کره چشمم درد می گیره یا مثلا یه روز یه دفعه تو عضله های پام دچار اسپاسم می شم و خودش خوب میشه . گزگز سه انگشت دست چپم هم گاهی زیاد میشه و گاهی کمه . من واقعا نمی دونم اینا حمله است یا نه ؟ نمی دونم به چی باید بگیم حمله . با چه حالت هایی حتما باید به دکتر مراجعه کنیم ؟ خلاصه که خیلی گیجم در این ارتباط . اگه این موضوع رو بفهمم دقیق تر می تونم بگم حمله داشتم یا نه؟ RE: چند باردر طول مصرف دارو دچار حمله شدید ؟ - somaye_602000 - 2011/06/02 منم مشکل ندا رو دارم اصلا نمی دونم حمله چیه،کاش یه نفر دوباره کامل نشونه های حمله را می گفت.البته من دارو مصرف نمی کنم. RE: چند باردر طول مصرف دارو دچار حمله شدید ؟ - TootFarangi - 2011/06/02 (2011/06/02, 09:44 AM)somaye_602000 نوشته است: منم مشکل ندا رو دارم اصلا نمی دونم حمله چیه،کاش یه نفر دوباره کامل نشونه های حمله را می گفت.البته من دارو مصرف نمی کنم. حمله یعنی اینکه اون قسمتی از بدن تون که درگیر هست دوباره بعد از بهبودی درگیر بشه ! مثلا من چشمم تار شد با مصرف کورتون خوب شد دوباره تار شد به این تار شدن ها می گن حمله . یا مثلا یکی دیگه حالت برق گرفتگی داره با مصرف دارو یا کورتون یا به قولی مصرف رژیم خوب میشه باز بعد چند وقت همون حالت بهش دست میده ! یا مثلا یکی به قولی یکی از پاهاش بی حس ( سر ) بوده بعد از مدتی خوب میشه باز مثلا این دفعه دستش بی حسی یا همون سر میشه ! و... اینا را بهش می گن حمله ![]() هان یک چیز دیگه اینکه من چند وقت پیش چشم چپم دوباره درد شدیدی پیدا کرده بود بنابه مسائلی عصبی و استرسی شده بودم ولی پیش یک بنده خدای دکتری داشتم صحبت می کردم گفت چشمت با حرکات به اطراف درد می گیره ؟ گفتم آره ، گفت تار شده ؟ گفتم نه ! گفت پس این حمله نیست . حمله یعنی اینکه همه ی علائم با هم باشه. ![]() RE: چند باردر طول مصرف دارو دچار حمله شدید ؟ - somaye_602000 - 2011/06/02 فکر نمیکنین این داروها بی اثرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شماها با من که دارو مصرف نمیکنم فرقی ندارید ![]() RE: چند باردر طول مصرف دارو دچار حمله شدید ؟ - TootFarangi - 2011/06/02 (2011/06/02, 10:10 AM)somaye_602000 نوشته است: فکر نمیکنین این داروها بی اثرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شماها با من که دارو مصرف نمیکنم فرقی ندارید نه عزیز من ، من وقتی دارو مصرف نمی کردم حمله اول که هیچی اون حساب نمیشه ولی بعدش حدود 4 تا حمله جور به جور داشتم دوست جان . بازم دارو نمی خواستم مصرف کنم که حالم داشت خراب میشد رفتم پلاسمافرز که بعدش باز دارو را شروع کردم الان حالم توپه دوست جان ![]() دارو اگر بی اثر بود این همه آدم توی دنیا چرا خوب شدن ؟ ![]() ( کلن سعی کنید به کسی روش درمان تون رو توصیه نکنید خوب نیست ![]() RE: چند باردر طول مصرف دارو دچار حمله شدید ؟ - mirali - 2011/06/02 (2011/06/02, 10:10 AM)somaye_602000 نوشته است: فکر نمیکنین این داروها بی اثرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شماها با من که دارو مصرف نمیکنم فرقی ندارید سمیه جان داروها اصلا هم بی اثر نیستن. RE: چند باردر طول مصرف دارو دچار حمله شدید ؟ - ندا2008 - 2011/06/02 ببین یعنی من که سه تا انگشت دست چپم همیشه حالت گزگز داره ، سر نیست اما خیلی هم حالت عادی نداره . یا مثلا گاهی کف پای راستم حالتی مثل چه جوری بگم وول وول داره ![]() RE: چند باردر طول مصرف دارو دچار حمله شدید ؟ - fireboud - 2011/06/02 معمولا زمانی اسم حمله گذاشته میشه که چند تا از اندام ها درگیر بشن در غیر این صورت که التهاب گفته میشه RE: چند باردر طول مصرف دارو دچار حمله شدید ؟ - TootFarangi - 2011/06/02 (2011/06/02, 11:06 AM)ندا2008 نوشته است: ببین یعنی من که سه تا انگشت دست چپم همیشه حالت گزگز داره ، سر نیست اما خیلی هم حالت عادی نداره . یا مثلا گاهی کف پای راستم حالتی مثل چه جوری بگم وول وول داره ببینید دوست جان حمله = درگیر شدن چند اندام و داشتن چند علامت هم زمان با هم اینهایی که شما می فرمایید اسمش حمله نیست دوست جون خوبه ![]() حمله زمانی ، حمله حساب میشه که دکتر به شما بگه پاشو برو پالس مجدد ! ضمن اینکه به قول دوست جان فربود چند تا اندام هم زمان درگیر بشن. البته واسه من فقط چشمم بود و مساله درد و تاری و هم زمان با هم بود. گفتم که چند وقت پیش چشمم درد داشت فقط که گفتن اگر تار هم میشد ، حمله حساب میشد ولی تار نشد پس حمله نبود. شما فرض کن خدایی نکرده خدایی نکرده یک روز صبح بیدار بشی دیگه نتونی پات رو تکون بدی اون میشه حمله ! یا مثلا یک طرف صورتت کج بشه و بی حس اون میشه حمله یا مثلا دست راست و پای راستت را نتوتی تکون بدی و به قول دوست جان ها سر بشه یا بی حس ! اون میشه حمله و ... اینا همه علائمی هستن که باید تحت نظر پزشک درمان بشن و الا که من گاهی وقتا پاهام مور مور میشه که حمله نیست یا مثلا یک سری تو ام آر آی کل طرف راست بدنم فلج شد دقیقا از پوست سرم تا نوک انگشت پام ولی وقتی اومدم بیرون از تو اون تونل خوب شد به خاطر زیاد موندن تو یک حالت خاص هم این اتفاق ها میوفته . اگر شب خواب هستین صبح بیدار میشید می بینید دست تون خواب رفته حمله نیست بلکه به دلیل بد خوابیدن هست و ... شما فرض کن اصلا ام اس نداشتی به نظرت این همه روی این علائم زوم می کردی ؟ ![]() بیخیال باشید همیشه دوست جان ![]() RE: چند باردر طول مصرف دارو دچار حمله شدید ؟ - paeeze - 2011/06/02 (2011/06/02, 12:27 PM)Milo نوشته است: شما فرض کن خدایی نکرده خدایی نکرده یک روز صبح بیدار بشی دیگه نتونی پات رو تکون بدی اون میشه حمله ! یا مثلا یک طرف صورتت کج بشه و ..... میلو جان من فقط لبم یکم کج شد و بیحسی نداشت اصلا واسه من حمله بود چجوریاست؟البته پالس تراپی نرفتم باقرص خوب شد یه مدت بعد. |