گزارش تصویری اولین همایش وبسایت تخصصی ام اس سنتر - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: اطلاعیه ها و قوانین (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86) +--- انجمن: اطلاعیه ها و قوانین سایت (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA) +--- موضوع: گزارش تصویری اولین همایش وبسایت تخصصی ام اس سنتر (/Thread-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D9%87%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%88%D8%A8%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1) |
RE: گزارش تصویری اولین همایش وبسایت تخصصی ام اس سنتر - parastoo joon - 2013/09/24 اول از همه بســــــــــــیار بســـــــــــــــــیار سپاس برای این ووله ی زیبا و کامل که نشون دهنده ی جامعه ی واقعیه ام اس ، و همینطور بیانگر زحمات بی شمار تک تک دوستان گلمون. خسته نباشید. از فاز ادبیاتی که بیام بیرون میرسیم به بخش مصاحبه که این بنده ی "نارّنجی" هم حضور دارم و هنرنمایی کردم! یکی از روزای بهاری و متاسفانه گرم خدا،صبح کله سحر، همون 10-11 اینا! پا شدم رفتم دانشگاه ببینم چه خبـــــــر؟! دو سه ساعتی چرخیدم و شیطونی و این حرفا،بعد با پای پیاده(شاهرخ چارچرخ نبود) و تک و تنها (صاحاب شاهرخ چارچرخم نبود ) از اون سر جنوبیه شهر(دانشگامون) اومدم این سر غربی شهر(خونمون) و فوری گرفتم خوابیدم. 2-3 ساعت بیشتر نخوابیده بودم که فربود خان جان تماس گرفت و گفت الا و بلا پاشو بیا. عاقا منم که آماده به فرمان،توی خواب و بیداری راه افتادم و ... OMG! صدا...دوربین...حرکت! جونم براتون بگه اصـــــــــــــــــــلا تو فاز خنده و شوخی و چرت و پرت گویی نبودم(آخه خوابم میومد ) و خیلی جدی و رسمی رفتم و ........... شد چیزی که مشاهده فرمودید! عکس العمل عده ای بعد از دیدن ووله* : دوست جون: خیلی قشنگ بود،خیلی لذت بردم. صبا: تو جَوّی؟! دختر عمه از همدان: چه خوووب! پسرعمه از همدان: پسرعمه(شماره 2) از استرالیا: ایول بابا.چه آدمای باحالی دکتر علی از امریکا: آفرین به شما و دوستاتون حمید از امریکا: من از خودم خجالت میکشم. شما واقعا خیلی خیلی بهتر و باهدف تر و باپشتکارتر و فهمیده تر و عزیزتر و گل تر و سنبل تر از خیلی از آدمای سالم هستید. منو با دوستات آشنا کن. من باید از شما خیلی چیزا یاد بگیرم. مامانم از آشپزخونه: چه دختر لوسی داشتم خودم نمیدونستم! خواهرم از خونشون: چرا با چش و ابرو حرف میزنی؟! مملی از ور دل من: آبرومونو بردی! میخوای بگی زبون خوندی یا چارتا سفر خارجی رفتی فارسی یادت رفته؟! اینم خاله ست ما داریم؟! جرج کلونی از...(یه جا بند نمیشه که! اه): وای خدا رو شکر که پرستو قراره نقش مقابلمو بازی کنه! . . . خودم از تو آسمونا!:: بهرحال کاری بود که از زبونم برمیومد! ولی خدایی من اینجوری حرف نمیزنم فقط یکم "ر" ام میزنه! اونم گاهی! در کل...همه ی این حرفا شایعه ست. بهرحال پشت هر آدم مشهور و موفقی کلی حرف هست دیگه...! ولی من همه چیو تکذیب میکنم! تامام. *---> نظرات برطبق مشاهده ی این افراد نگاشته شده! مسافرت بودیم و وقتی برگشتم خونه تازه مامان اینا دیدن. والسلام و علیکم و رحمت الله و برکاتو! RE: گزارش تصویری اولین همایش وبسایت تخصصی ام اس سنتر - rad007 - 2014/01/10 فوق العاده ست خیلی وقت بود نیومده بودم مثه خواب اصحاب کهف انگار خیلی خواب بودم از این قافله ها دور بچه ها خسته نباشید دمتون گرم RE: گزارش تصویری اولین همایش وبسایت تخصصی ام اس سنتر - ehsan 10054 - 2014/02/24 ببینید گلها را چه زیبا کردن این تلار را RE: گزارش تصویری اولین همایش وبسایت تخصصی ام اس سنتر - تندیس - 2014/07/08 تاریخ برگزاری این همایش ها رو چطور میشه فهمید؟؟/ میشه اطلاع رسانی بفرمایند دوستان؟؟؟ RE: گزارش تصویری اولین همایش وبسایت تخصصی ام اس سنتر - nahid - 2014/07/08 تا حالا هر همایشی مربوط به سایت بوده اطلاع رسانی شده . بالای صفحه اصلی ، تابلوی اعلانات برای همینه دیگه. RE: گزارش تصویری اولین همایش وبسایت تخصصی ام اس سنتر - HannahZ - 2014/07/13 وای خوش به حالتون پس من چی؟ برنامه هاتون رو کجا اعلام میکنین؟ من تابستون سال دیگه شاید بیام ایران. از کجا و چقدر قبلش اعلام میکنید که من برنامه سفرم رو با همایش "ام اس سنتر" هماهنگ کنم؟ اصلا بازم همایشی دارین؟ تو یو خدا بازم داشته باشین RE: گزارش تصویری اولین همایش وبسایت تخصصی ام اس سنتر - ناهید1365 - 2014/07/30 باتشکر از همه دوستان RE: گزارش تصویری اولین همایش وبسایت تخصصی ام اس سنتر - مهوش - 2014/08/09 خیلی زیبا و روحیه بخش و بیاد ماندنی هستش RE: گزارش تصویری اولین همایش وبسایت تخصصی ام اس سنتر - alijoon - 2015/06/14 خیلی خوشحالم RE: گزارش تصویری اولین همایش وبسایت تخصصی ام اس سنتر - glassheart - 2015/06/24 عاقا هیچ جوره امکان نداره بازم از این همایشا بزاریم؟؟ |