![]() |
اراده بچه های ام اس سنتر قراره کوه آرارات را تسخیر کنه... - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: کوهنوردی و گردشگری ام اس سنتر (https://mscenter.ir/Forum-%DA%A9%D9%88%D9%87%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1) +--- موضوع: اراده بچه های ام اس سنتر قراره کوه آرارات را تسخیر کنه... (/Thread-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A8%DA%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%88%D9%87-%D8%A2%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D8%B3%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D9%86%D9%87) |
RE: اراده بچه های ام اس سنتر قراره کوه آرارات را تسخیر کنه... - سمیرا67 - 2015/07/30 قـرار نـیـسـتــــــ مـن طـوری زنـدگی کـنـم کـه دنـیـا دوسـت داره ، خـب طـبـعـا قـرارهـم نـیـست دنـیـا هـمـونطـوری بـچـرخـه کـه مـن دوسـتــــــ دارم. "جـروم دیـویـد سـالـیـنجـر"... آفرین به شما که همونطور که خودتون دوست دارید زندگی می کنید... ![]() ![]() ![]() RE: اراده بچه های ام اس سنتر قراره کوه آرارات را تسخیر کنه... - همراز - 2015/07/30 مرسی یاسی جون...از قانون بیست و سوم ![]() ![]() قانون بیست و چهارم موفقیت... 24 - قانون استقامت معیار ایمان به خود، توانایی استقامت در برابر سختی ها، شکست ها و ناامیدی هاست . استقامت ویژگی اساسی موفقیت است . اگر به اندازه کافی استقامت کنیم، طبیعتاً سرانجام موفق خواهیم شد. استقامت شما در برابر سختی هاااااا، شما رو به موفقیت رسوند.... بزرگترین استقامت ما...استقامت در برابر ام اس بود... ![]() ![]() ![]() RE: اراده بچه های ام اس سنتر قراره کوه آرارات را تسخیر کنه... - hamid - 2015/07/30 من یه بار دیگه اومدم اینجا هر سری میام کلی انرژی میگیرم مرسییییییییییییییی ولی واسم سوال شده که این قانون ها چند تا هستن ![]() خب نامردا هماهنگ کردید باهم یه قانون رو هم بگید من بنویسم ![]() ![]() یه پست هم در سایت کوهنوردی ثبت شده که از کسانی که برنامه رو معرفی کردن تشکر کردیم . اگر کسی هست که برنامه آرارات رو معرفی کرده ولی روم به دیوار ما سایتش رو پیدا نکردیم لطفا بهم خبر بدید پست همراهان صعود تا اوج RE: اراده بچه های ام اس سنتر قراره کوه آرارات را تسخیر کنه... - همراز - 2015/07/30 30 تااااااا ![]() مدییییییر به جان خودم با سمیرا هماهنگ کردم بزارم.... ![]() ![]() دیگه داره تموم میشه ![]() ![]() ![]() تازه برای اینکه خسته نشید پایینش کلی انرژی مثبت میزارم... ![]() ![]() RE: اراده بچه های ام اس سنتر قراره کوه آرارات را تسخیر کنه... - coffeedot - 2015/07/30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خب امروز چندومه؟ هشتم؟ ![]() ![]() تا چهاردم مرداد ؟ ![]() ![]() ![]() کــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمتر از 6 روز دیـــــــــــــــــــــگه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: اراده بچه های ام اس سنتر قراره کوه آرارات را تسخیر کنه... - hamid - 2015/07/30 6 روز ؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() خب استرس گرفتم کههههههههههههههه ![]() ![]() ![]() ![]() RE: اراده بچه های ام اس سنتر قراره کوه آرارات را تسخیر کنه... - سمیرا67 - 2015/07/30 حضرت امیر(ع) درمورد صبر وشکیبایی می فرمایند: اگر کوه ها به لرزه در آمدند، تو پا برجا و استوار باش... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نترس حمید خودم مثل شیر هواتون دارم اون هعولای آراراتم دوستمه میگم نخورت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: اراده بچه های ام اس سنتر قراره کوه آرارات را تسخیر کنه... - hadisss - 2015/07/30 (2015/07/30, 05:15 PM)hamid نوشته است: یه پست هم در سایت کوهنوردی ثبت شده که از کسانی که برنامه رو معرفی کردن تشکر کردیم . واااااااااااو ![]() مرسی حمیددددد ![]() منم الان کلی انرژی گرفتم که نام و نشانی از خودم و مراکز استانمون رو دیدم ![]() وژدانی آرارات تا الان کلی بهم انرژی داده و باعث شده بعضی مسائل در ام اس برام آسووووون تر شن ![]() ![]() ![]() ![]() حالا دلیلشو بعدا توی اون یکی تاپیک آرارات میگم ![]() شیش رووووووووووووووووووز دیگه ![]() ![]() ![]() ![]() RE: اراده بچه های ام اس سنتر قراره کوه آرارات را تسخیر کنه... - nahid - 2015/07/30 منم چن روز پیش میخواستم بگم مگه قانون های موفقیت چن تاس ، روم نشد بگم ... هنوزم نمیشه ! ![]() خوب اگه سی تاس که سی امی می افته روز حرکتشون نمیتونن بخونن که ؟ بعد موفق میشن ؟ حتما باید بترتیب باشه ؟ ![]() ![]() موفقیت آسونتر از قانوناشه که ؟ ![]() تصمیم بگیرید ، حرکت کنید ، موفق باشید ( سه قانون موفقیت !) ![]() ![]() چیه مگه ؟ آسونتره که ! ![]() ![]() RE: اراده بچه های ام اس سنتر قراره کوه آرارات را تسخیر کنه... - یاسی - 2015/07/30 قانون بیست وپنجم موفقیت 25- قانون صداقت خوشبختی و داشتن عملکرد عالی هنگامی به سراغ شما می آید که تصمیم بگیرید هماهنگ با والاترین ارزش ها و عمیق ترین اعتقادات خود زندگی کنید . همیشه با آن بهترین ِ بهترین ها که در درون شماست صادق باشید . |