![]() |
همایش ام اس سنتر - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: اطلاعیه ها و قوانین (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86) +--- انجمن: اطلاعیه ها و قوانین سایت (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA) +--- موضوع: همایش ام اس سنتر (/Thread-%D9%87%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1) |
RE: همایش ام اس سنتر - parastoo joon - 2013/05/04 (2013/05/04, 10:48 PM)chipchip نوشته است: جون چیپ چیپ دارم میمیرم از خماری ، یکی یه خورده فیلم برسونه از همایش من ضبطش کردم و هی میزنم رو ریپیت و نگاه میکنم جات ![]() ![]() ![]() مخصوصا یه قسمتشو ![]() حیف که بلد نیستم آپلود کنم وگرنه میذاشتمش به جون خودت! ![]() ![]() RE: همایش ام اس سنتر - chipchip - 2013/05/04 خوب من تا حالا در شهر و ندیده بودم گفتم حداقل یه 5 دقیقه پیام بازرگانیه بعدش شروع میشه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: همایش ام اس سنتر - sargol - 2013/05/04 من چراچیزی ندیدم من زدم شبکه تهران درشهر درموردتصادفات صحبت کردم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: همایش ام اس سنتر - ابراهیم - 2013/05/04 چه سنگ تمومی گذاشتن تو برنامه در شهر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() میمردن بهتر و بیشتر پخش میکردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: همایش ام اس سنتر - eglantine - 2013/05/04 (2013/05/04, 10:48 PM)chipchip نوشته است: جون چیپ چیپ دارم میمیرم از خماری ، یکی یه خورده فیلم برسونه از همایش پیدا کردی واسه منم بفرست! ![]() مادر جان ما رو لامیا بود نمیزد! بازم دم پدر جان جیز که زد شبکه 5 واسم! ولی کوتاه بود،خییییییییییلی RE: همایش ام اس سنتر - neda.n - 2013/05/04 لینک دانلود برنامه همایش ام اس در برنامه در شهر : www.darshahrtv5.ir برنامه فردا در این سایت گذاشته میشه و می تونید دانلود کنید RE: همایش ام اس سنتر - sargol - 2013/05/04 (2013/05/04, 10:57 PM)ابراهیم نوشته است: چه سنگ تمومی گذاشتن تو برنامه در شهرمن اینجاسرکارم من تآخردرشهررو نیگاه کردم چیزی ندیدم خواهشابرام ارسالش کنیدمن کلاگیجم اونوقت یعنی چی من که هیچ ندیدم جزءخبرهای تصادفات در ،درشهر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: همایش ام اس سنتر - sargol - 2013/05/04 نکنه این شبکه تهرانی که اینجامیگیره باشبکه تهرانی که تهران کلافرق میکنه میدونم هیشکی اینجابمن جواب نمیده من همینجوری سرکارم ![]() ![]() RE: همایش ام اس سنتر - hamid - 2013/05/04 اینم از درشهر . من رکورد کردم ولی احتمالا فرداشب وقت کنم و بزارم تو سایت. از ندا عزیز ممنونم بابت پیگیری هاش حالا بحث اصلی : میخواستم بگم که واسه تشکر اسم نمیبرم چون همه کمک کردن واقعا، همه و تک تک شما دوستای خوبم، واقعا بی نظیرید ولی میخوام یه پارتی بازی کنم و اسم چند نفر رو به همراه یه چکیده از کارها و استارت همایش، بیارم همایش از یک سال و 5-6 ماه پیش استارت خورد و واقعا یادم نیست این ایده از کجا شروع شد. فقط اینو یادمه که در چندین دیدار ما از اقدامی بزرگ حرف زدیم و هی این کار به تعویق میوفتاد. واقعا از همه بچه ها تشکر میکنم که دست از تلاش نکشیدن و بیش از 10 بار به بن بست 100% رسیدیم ولی از راه دیگه تلاش کردیم. از حامد و مهدی ممنونم که در ابتدای ایده حضور داشتن و بعد افتخار همراهی این دو عزیز نسیبمون نشد و با کنسل شدن 100% برنامه، کل ایده ها و روش هامون تغییر کرد و مجددا با تیم مدیریت تلاش کردیم . بماند که در این بین چند بار برنامه تغییر کرد و چند بار ناامید شدیم ولی روزنه امید با پیگیری های سینا پیدا شد که واقعا ازش ممنونم و جای خالیش در همایش شدیدا محسوس بود. اگر اشتباه نکنم آخرین بار بین روزهای 15 تا 20 فروردین بود که دوباره به بن بست 100% رسیدیم و کامل همه چی رو ( تلاش های چند ماهمون ، جلسات ، ایده ها ، صحبت ها و ... ) باختیم. قبل از اون دو ماهی میشد که مصمم تر پیگیر کارها بودیم، کنداکتور اولیه برنامه رو نوشته بودیم ، مدعوین مشخص شده بودن و یه چیز حدود 20-30 ساعت فقط جلسه رو در رو داشتیم . واقعا سخت بود. زندگیمون رو گذاشته بودیم حتی توی تعطیلات عید هم پیگیر کارها بودیم و با افراد مختلف جلسه میزاشتیم. حالا فکر کنید با یه تماس تلفنی 30 ثانیه ای همه چی خراب شد. در فکر راه تازه و اقدامی جدید بدیم که شاید اخرین راهمون رو هم بتونیم امتحان کنیم که، فکر کنم اون تماس معجزه بود، اگر میتونستم اون لحظه فریاد بزنم فکر کنم همتون صدامو میشنیدین . خوب مهلتمون خیلی کم بود. کمتر از یک ماه تا روز همایش وقت داشتیم. همه کارها به صورت تئوری انجام شده بود و تقریبا حفظ بودیم که فلان روز فلان ساعت باید چیکار کنیم ولی وقتمون واقعا کم بود. از بچه های تیم همایش بی نهایت ممنونم . واقعا از جون مایه گذاشتن بچه ها از بی خوابی ها و طی کردن مسافت های طولانی گرفته، تا صحبت و جلسات چند ساعته با خبرگذاری ها و افراد vip پویا ، فربود ، مجید ، مهسا ، ندا واقعا دست تک تک بچه ها درد نکنه. خوشحالی شما واقعا خستگی رو در میکنه. اینم بگم که ام اس سنتر موفقیت ها و تمام بزرگی هاش رو مدیون تک تک شما دوستام میدونه . ام اس سنتر با حمید ، سینا ، مجید ، فربود ، مهسا و هیچ فرد خاصی ام اس سنتر نشد حضور تک تکتون ، همدلی ها و همیاری هاتون باعث شد که ام اس سنتر به هدفش خیلی نزدیک شه از همتون ممنونم و آخرین نکته اینکه : یادمون نره، فقط 5 روز دیگه میتونیم از هنر دوستانمون در گالری ام اس سنتر ( واقع در فرهنگسرای اندیشه ) استفاده کنیم و به جامعه بگیم ما بین خودمون هنرمندای زیادی داریم گالری ام اس سنتر همه روزه از ساعت 9 صبح تا 8 شب میزبان حضور شما دوستان خواهد بود RE: همایش ام اس سنتر - chipchip - 2013/05/04 (2013/05/04, 10:54 PM)parastoo joon نوشته است: من ضبطش کردم و هی میزنم رو ریپیت و نگاه میکنم جات ای پرستو ای مسلط به زبان های خارجه ای مهاجر ای نیافریده بهتر از تو پروردگار ای ثبت کننده ، جان من پیـــلیـــز ![]() من تو سایتشم ، گزارش ا رو واسه دانلود میزاره ؟ از کجاش باید دانلود کرد ؟ این چه وضه مملکته ![]() ![]() ![]() |