![]() |
اثربخشی وعوارض فینگولیمود - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: پرسش و پاسخ (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE) +---- انجمن: فینگولیمود (https://mscenter.ir/Forum-%D9%81%DB%8C%D9%86%DA%AF%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%85%D9%88%D8%AF) +---- موضوع: اثربخشی وعوارض فینگولیمود (/Thread-%D8%A7%D8%AB%D8%B1%D8%A8%D8%AE%D8%B4%DB%8C-%D9%88%D8%B9%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%B6-%D9%81%DB%8C%D9%86%DA%AF%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%85%D9%88%D8%AF) |
RE: اثربخشی و یا عوارض داروی فینگولیمود - شهرزاد - 2018/01/17 گلبرگ جان چون داروت تغییر کرده و اثر کردن فینگو به قول عظیمی تازه بعده سه چهار ماهه به خاطره همین زیاد روش حساس نشو ولی اگر دسترسی به دکترت داری بهش بگو که در جریان باشه و خیالت راحت زیادتر نمیشه ![]() RE: اثربخشی و یا عوارض داروی فینگولیمود - haniehh - 2018/01/27 سلام به دوستای گل ... ![]() من 8 ماهه دارم این قرص و می خورم خدا رو شکر تا الان حس خاصی نسبت به این دارو نداشتم برای خودتون عیب تراشی نکنین بالاخره ما سالم نیستیم که!!ام اس داریم خودم یه وقتایی صورتم مورمور میشه .... پام ضعیف میشه ..... خب طبیعیه !! قرار نیس عوارض قرص باشه! مقصر خودمون هستیم که باید روش زندگیمون رو تغییر بدیم ذهنمون رو به خاطرات بد گذشته تخصیص ندیم ... روحیه قوی داشته باشیم .... فکرهای خوب رو توی خودمون تقویت کنیم ..... کارای سنگین نکنیم ...... ورزش کنیم ........ استراحت و تغذیه کافی ......... همین ! ![]() ولی کیه که گوش بده ؟ !!! ؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: اثربخشی و یا عوارض داروی فینگولیمود - شهرزاد - 2018/01/27 من الان یک سال و 8 ماهه دارم این قرص رو میخورم دکتره چشمم برام عکس گرفت و گفت هر شش ماه باید چکاب شه و دکتره قلب هم باید پیدا کنم چون هم درد داره هم تپش داره هم نمیدونم فقط عادی نیست ...کبد رو هم خودشون چک میکنن با ازمایش ها ![]() ![]() خیلی بهتر از آمپوله ...آخه آمپول ناخداگاه یه استرس ریز داره که درست میزنی و...یا وای بازم آمپولو این حرفا... RE: اثربخشی و یا عوارض داروی فینگولیمود - همیشه بهاری - 2018/01/30 دوستان من داخل دهانم به طرف حلق تمام متورم و قرمز شده ...کسی هست این طوری شده باشه...یک هفته است فینگولیمود مصرف میکنم RE: اثربخشی و یا عوارض داروی فینگولیمود - مهسان - 2018/02/11 ١٥ روزه فينگوليد ميخورم سرفه هاي شديد و بيخوابي دارم و سرگيجه و تاري ديد بنظرم تزريق بهتر بود عوارض نداشت RE: اثربخشی و یا عوارض داروی فینگولیمود - mehdi77 - 2018/02/11 نزدیک 6 ماه فینگولیمود استفاده میکردم آنزیمهای کبد 15 برابر شد و برخی اوقات احساس تنگی نفس داشتم دکتر دیفوزل 240 تجویز کرد فعلا مشکل جدیدی پیش نیومده RE: اثربخشی و یا عوارض داروی فینگولیمود - hourieh - 2018/02/12 دوستان سلام من اگه يادتون باشه من گفتم صداي من خش داره وهميشه حالت گرفتگي داره تو مطالب دوستان ميخوندم نوشتن فينگلوليمود ميخورن سرفه مبكنن من هم چند سال پيش ميخوردم سرفه ميكردم. البته من مارلا ميخوردم ايا ممكنه اين گرفتگي صدا از اون دارو باشه؟؟؟؟؟؟ اگه درست يادم باشه سرفه جرو عوارضش بود من هميشه نگرانم كه ام اس به تارهاي صوتي هم حمله كنه ![]() اخه از اين ام اس هيچ كاري بعيد نيست ![]() البته به دكتر كه ميگم ميگه روخودت عيب نذار RE: اثربخشی و یا عوارض داروی فینگولیمود - zahra :) - 2018/02/19 سلام، خوبین؟ بچه ها یه سوال... من از وقتی فینگولید مصرف میکنم، متاسفانه سردردا و میگرنم بدتر شده، پزشکمم فقط دپاکین تجویز کردن که اونم خیلی موثر نبوده ![]() هروقتم میگم مشکلمو به پزشکم فقط دوزشو زیاد میکنه ![]() میخواستم ببینم کسی از شماها اینجوری بوده؟ اگرم آره، چه دارویی واستون تجویز شده؟ و موثر بوده عایا؟ من چه کنممممم؟ زندگی ندارم با این سردردا ![]() خیلیییی ممنونتون میشم اگه کمکم کنید ![]() ![]() RE: اثربخشی و یا عوارض داروی فینگولیمود - سها - 2018/02/20 سلام زهرا جان ببین من تجربه سردرد نداشتم با مارلا ولی اینجا اگرم کسی مشکلت رو با این دارو داره اون دارو رو که بدون نسخه نمی تونی بگیری یا اینکه حتما برا تو هم موثر باشه !!! تنها راهش پزشکته خوب بهش بگو دیگه برات اثر نداره این دارو بگو داروی دیگه ای بنویسه برات نمی شه همینجوری دوز دارو بره بالا که چی بگم !!!!!!!! آخه من با بتافرون میگرن داشتم برام همینو دکتر می نوشت ولی فایده نداشت یه شب در میون میگرن داشتم رژیم خیلی تاثیر داره تو میگرن هوای گرم آلوده بوی غذا اکثر عطرا استرس و ناراحتی .... من دو قطره اشک می ریختم دیگه یه روز کامل میگرن داشتم فقط یه عطر می تونستم بزنم که اصلا اذیتم نمی کرد دکتر به من می گفت میوه که می خوری اب پرتقال اگه خوردی فاصله بذار بعد مثلا موز بخور چون هر دو بده برا میگرن دیگه..... چی بگم ؟! همین RE: اثربخشی و یا عوارض داروی فینگولیمود - zahra :) - 2018/02/21 (2018/02/20, 08:46 PM)سها نوشته است: سلام زهرا جانمرسی از راهنماییت فدات شم ![]() ![]() مث اینکه باید بسوزم و بسازم پس ![]() |