![]() |
تجربه شخصي - چرایی ابتلا به ام اس - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: تجربه شخصي - چرایی ابتلا به ام اس (/Thread-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D9%8A-%DA%86%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%A8%D8%AA%D9%84%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) |
RE: چه چیزی موجب ام اس می شود؟ - عروس - 2015/04/20 من از زمان تشخیص بیماریم ![]() و موقع خواب توی یه اتاق دیگه شارژش میکنم از گوشی در حال شارژ فاصله بگیرید !!! ![]() RE: تجربه شخصي - چرایی ابتلا به بیماری - nilan - 2015/04/23 من فکر میکنم که حقم بود این بیماری بیاد سراغم چون شرایط زندگیم هیچ وقت نرمال نبوده هیچ وقت هم کسی رو مقصر نکردم اما اینو تو دلم میگم: میشد که این نمیشد... من فوق العاده زود رنج و حساس بودم و اغلب مشکلاتم رو به کسی نمیگفتم و خودمو آزار میدادم وقتی کسی اذیتم میکرد قدرت مقابله باهاش رو نداشتم و میذاشتم تا اونجایی که میتونه حالمو بگیره (البته الانم یکم اینجوری ام) ولی در کل الان از زندگیم خیلی از قبل راضی ترم ![]() RE: تجربه شخصي - چرایی ابتلا به بیماری - لیلی مسیحا - 2015/04/26 یه زندگی پر از استرس داشتم شغل همسرم دوری از همسرم وسواس زیاد همیشه باید همه چی مرتب می بود غصه همه رو میخوردم و میخورم بار مشکلات دیگران روبه دوش میکشیدم و همچنان ادامه داره یه جورایی آچار فرانسه خانواده بودم اما خودم با ابن رفتارها باعث بیماری شدم هیچکسی مقصر نیست جز خودم RE: تجربه شخصي - چرایی ابتلا به بیماری - 0MID - 2015/04/29 من با کلی تلاش و جستجو درگذشته و مقایسه اون موقع با زمان حال تونستم مقصر اصلی رو پیدا کنم........ کسی که نمیشه نفرینش کرد...کسیکه نمیشه ازش ایرادی گرفت.......شایدم عاقبت اینکار رو نمیدونست....وشایدم میدونست و بازم راهشو ادامه داد....... دیگه گذشته وبقولن آبی که به جوی رفته رو کسی نمیتونه برگردونه.......منکه گذشتم و امیدوارم راه درست رو تا دیر نشده انتخاب کنه..... چون شعاع کارهای نامعقول وخودخواهانش الانم میخواد گریبان گیرمون بشه...... ![]() ![]() RE: چه چیزی موجب ام اس می شود؟ - شهریار - 2015/05/05 خود مراقب نبودن از تغذیه و خواب گرفته الی آخر به عبارتی تعادل نداشتن در امور و کارهای زندگی باعث ام اس هست RE: چه چیزی موجب ام اس می شود؟ - جاستینا - 2015/05/14 به نظر من استرس و ناراحتی توی این بیماری نقش تعیین کننده ای داره RE: چه چیزی موجب ام اس می شود؟ - شهرزاد - 2015/05/14 افسردگی... دلتنگی... راضی نبودن..... استرس.... عصبانی.... که همش هم تو ماها هست RE: چه چیزی موجب ام اس می شود؟ - 0MID - 2015/05/14 نداشتن برنامه ای با اینده ای روشن استرس عصبانیت ناراحتی غصه خوردنهای بیجا دل نازکی احساس پوچی کردن تلقینهای منفی طردشدن از اطرافیان مخصوصا بستگان وپدرومادر و.......... ![]() ![]() ![]() ![]() RE: چه چیزی موجب ام اس می شود؟ - سها - 2015/05/29 حرص خوردن واسه همه چی حتی چیزای خیلی خیلی خیلی بی اهمیت... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: چه چیزی موجب ام اس می شود؟ - مونا مروتی - 2015/06/01 (2015/05/29, 09:17 PM)سها نوشته است: حرص خوردن واسه همه چیدقیقا منم همش حرص میخورم به کسی هم نمی گم. ![]() |