![]() |
دیدار آذر ماه سال ۹۱ - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: مراسم و ملاقات هاي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D9%88-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: دیدار آذر ماه سال ۹۱ (/Thread-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%B0%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%DB%B9%DB%B1) |
RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - nanaz - 2012/12/07 بازم مثل همیشه همه چی عالی وخوب مرسی ازهمتون ![]() ![]() ![]() RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - nazaninamiri70 - 2012/12/07 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای بچه ها عالییییییییییییییییییی بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووود ما همونطور که مصی گفت ساعت 2.5 رسیدیم... کلی منتظر بودیم منم که اصلا بچه ها رو نمیشناختم تا رفتیم اول با ساناز عزیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــزم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تا اومد نشست پیش ما دست کرد تو لیوان شیرداغ ما ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اهای پرئانه من شکلات داغمو میخوام ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - hamid - 2012/12/07 به قول بچه ها یه دیدار دیگه هم تموم شد ، کم کاستی هاش رو که انشالا به بزرگواریتون میبخشید و دوستی ها و صمیمیت ها هم در خاطر هممون میمونه . منم از همه تشکر میکننم . این سری دیگه واقعا نمیشه اسم برد . تک تک بچه ها زحمت کشیدن . همه اونهایی که تو چیدن صندلی ها کمک کردن همه اونهایی که تو پذیرایی کمک کردن همه اونهایی که در کنترل برنامه کمک کردن و همه و همه دست همه درد نکنه و یه خسته نباشید درست حسابی به همه . یه تشکر خیلی ویژه هم باید از دکتر نمازی داشته باشم که واقعا موقع صحبت هاشون معلوم بود که همه لذت بردن و از سالن صدایی نمیومد . انشالا ساینا فایل صوتی صحبت های دکتر رو میزاره در سایت که همه استفاده کنن چون واقعا صحبت هاشون بی نظیر بود . بازم از همه ممنونم ، از خودمم ممنونم که در پیدا کردن دوست بی نظیر عمل کردم و این همه دوست نازنین دارم RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - paeazan - 2012/12/07 خوشحالم که بهتون خوش گذسته.مثل همیشه ![]() ![]() هورااااااااااااااااااااا ![]() ![]() یه تشکر ویژه و یه خسته نباشید جانانه به همه ی اون دوستانی که زحمت برگزاری مراسم رو کشیدن ![]() ![]() مخصوصا از مدیرای خوبمون سینا و حمید.میدونم مدیریت خیلی سخته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مرسی از ساینا که اولین نفر اومد گزارش داد ![]() و از بقیه که شرح ما وقع دادن ![]() آبمیوه ها خوشمزه بود؟ ![]() منم اینجا آبمیوه خوردم و ال کارنیتین هم بهش اضافه کردم که انرژی زا باشه اما مطمئنا آبمیوه ی شما در دیدار انرژی زا تر بوده ![]() ![]() ![]() RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - مهدی نصیری - 2012/12/07 اونایی که نبودن دلشون جییییییزغاله شه .خخخخخخخخخخخ RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - meherafarin - 2012/12/07 از همه دوستان تشکر می کنم خوشحالم که تونستم در این دیدار باشم و بابت شکلات از دوست خوبم تشکر میکنم RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - nazaninamiri70 - 2012/12/07 به من که بی آبمیوه هم خوش گذشت... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - Mehdi Marjani - 2012/12/07 سلامی دوباره به همه گلهای زمین نمیدونم چه جوری تشکر کنم از تمامی زحمتکشان این دیدار ![]() ![]() یه چیزی بگم مسخرم نمیکنید ![]() من رفتم جلوی در کافی شاپ تا ![]() بازم از همه ممنونم ![]() ![]() ![]() سارا خانم بابت کیسه شکلات ممنونم خلاصه ایل گلی ما رو طلبیده RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - paeazan - 2012/12/07 تشکر مجدد بخصوص از ناظرین عزیز که پستهامو در اینجا پاک کردن RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - گل بهار - 2012/12/07 اي كاش ميتونستم بيام ،... اينقدر تعريف كردين دلم اب شد... ![]() |