آيا از برخورد و رفتار پزشك مغزواعصاب خود راضي هستيد؟ - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: آيا از برخورد و رفتار پزشك مغزواعصاب خود راضي هستيد؟ (/Thread-%D8%A2%D9%8A%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83-%D9%85%D8%BA%D8%B2%D9%88%D8%A7%D8%B9%D8%B5%D8%A7%D8%A8-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%D9%8A-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%8A%D8%AF%D8%9F) |
RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستيد؟ - samiramiss - 2015/07/14 چون ما وقتی میریم پیش دکترمون تا 1 هفته نا آرومیم من طبق تحقیقام فهمیدم دکترای خوب : دکتر شایگان نژاد - اعتمادی فر- احمدی و عظیمی هستن بیشتر ازشون تعریف شده بود ( دکتر صحرائیان هم که هیچی خوبن اما وقت نمیدنن گویا !!) 3تای اول که انگار تهران نیستن دکتر عظیمی هم ک جواب نمیدن ایشونم انگار ایران نیست من چیکار کنم دکتر مقدسی هم که ریجکتم کردن RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستيد؟ - طاهره. - 2015/07/14 من از دکترم راضیم وقتی میرم معاینات معمول را انجام میده سوال در مورد وضعیتم میکنه اونوقت دارو مینویسه وخداحافظ ولی اگه سوالی بپرسم کامل جواب میده وقانعم میکنه اگر هم سوالی نباشه خب چی بگه بنده خدا بگه بشین گپ بزنیم؟؟؟ البته گاهی پیش اومده حرفایی خارج از مبحث بیماری باهام زده ولی در حین معاینه که وقت بیمارای دیگه را هم نگیره (2015/07/14, 03:19 PM)samira.r نوشته است: چون ما وقتی میریم پیش دکترمون تا 1 هفته نا آرومیماعتمادی فر؟؟؟؟؟د سمیرا جان تجدید نظر کن تو تحقیقاتت RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستيد؟ - samiramiss - 2015/07/14 (2015/07/14, 03:20 PM)طاهره. نوشته است: من از دکترم راضیم بده مگه ؟؟ چشم RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستيد؟ - nahid - 2015/07/14 (2015/07/14, 02:10 PM)helli نوشته است:(2015/07/14, 11:41 AM)nahid نوشته است: سمیرا جان ، وقتی با دکترت راحت و سازگار نیستی ، به نظر من پرونده ت رو بگیر و بگو میخواهیم به شهر دیگه بریم ، بعد برو پیش هر دکتری که دوست داری. چون اعتماد به دکتر توی درمان اثر داره. خوب راست میگن گاهی . خودشون یه چیزایی می نویسن و خودشونم میدونن چی نوشتن. شاید دلشون نمیخواد نوشته های بی نظمشون دست کسی دیگه بیفته ! فکر کنم فقط پرونده بستری هست که بیمارستانها حاضرن کپیشو بدن ( چون به من دادن). پرونده من تو مطب کلا دو سه صفحه هست که لابد نتیجه آزمایش و ام آر آی رو که قابل توجهه توش نوشته. چیز خیلی مهمی نیست . خودمون هم آزمایشامونو داریم هم ام آر آی هامون. دوستان ، بخاطر اینکه یه موقع بدگویی یه پزشک و تبلیغ پزشک دیگه نشه ، بیایید زیاد با اسم در مورد پزشکا چیزی ننویسیم. RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستيد؟ - sweetbasil - 2015/07/14 من دکتر مهدی مقدسی می رم و خیلی ازشو ن راضی هستم.بسیار محترم و باشخصیتِ... RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستيد؟ - سمیرا - 2015/07/23 دکتر شریفی معرکه س. ینی من اگه پیش ایشون نرفته بودم، مسیر زندگیم به طرز بدی عوض شده بود. خدایا شکرت و ممنونم دکتر. RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستيد؟ - مژگان68 - 2015/07/23 سلام دوستان حرفتون متین اما زیاد منطقی نیست اخه بیمار زیاده و واسه هربیمار نمیشه یک ساعت وقت گذاشت و خودشون کارشون رو بلدن و میدونن چه دارویی واستون بهتره رو تجویز کنه و به دید روانپزشک به دکترتون نگاه نکنید بخصوص دکترای مغز واعصاب که ماها مراجعه میکنیم همه بیمارن و عصبی و بعضیاشون حتی نمیتونن سروصدایی رو تحمل کنن چه برسه به اینکه نوبتایه جلویشون یکی یک ساعت برن با دکتر حرف بزنن وانتظار تا ویزیت دکترشون رو تحمل کنن .پس دیدتون رو عوض کنیدوشاکر باشید که بازم بعدخدا کسی هست به دادمون برسه و درمونمون کنه. RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستيد؟ - یلدا1366 - 2015/08/07 حرف شما متین.اما مطب دکتر باید مجهز باشه برای افرادی امثال ما که گرما برایشون مضره، اخلاقش باید خوب باشه نه اینکه اگر مثلا شروع کردی به گفتن دردهات بگه چرا اعتراض میکنی باید بسازی به نظر من این رفتار درست نی. RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستيد؟ - glassheart - 2015/08/07 به نظر منم دکتر باید به حرف بیمارش گوش کنه و درست معاینه کنه دکتر من اونقدر سرش شلوغه که حدود ۷_۶ ساعت توی مطبه اما همیشه وقتی رفتم اول از خودم میخواد مشکلاتمو بگم بعدش معاینه میکنه و بعد نسخه مینویسه یعنی سر سری از بیمار هاش رد نمیشه RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستيد؟ - silent - 2015/08/08 دکتر من خوبه بد نیست تحویل میگیره ...سلام احوالپرسی گرم میکنه ولی زیاد سوالای خصوصی میپرسه همش میپرسه ازدواج کردی؟ ازدواج کردی؟ ازدواج کردی؟ وبارها و بارها این سوال پرسیده شد ومن گفتم :نـــــــــــــــــه |