![]() |
وقتی فهمیدین ام اس دارین چه احساسی پیدا کردین؟(و کی بهتون گفت) - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: وقتی فهمیدین ام اس دارین چه احساسی پیدا کردین؟(و کی بهتون گفت) (/Thread-%D9%88%D9%82%D8%AA%DB%8C-%D9%81%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%86%D9%87-%D8%A7%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%AF%D8%A7-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%86%D8%9F-%D9%88-%DA%A9%DB%8C-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%DA%AF%D9%81%D8%AA) |
RE: وقتی فهمیدین ام اس دارین چه احساسی پیدا کردین؟(و کی بهتون گفت) - famoon - 2017/08/13 تو بیمارستان بستری بودم و صدای بابام از اتاق بغلی اومد یااااااا حسین و احتمالاتی که دکترا ردیف کردن تهشم اقای دکتر صحراییو بهمون معرفی کردن که ایشون به من گفتن احتمال قوی ام اسه منم بغض کردم و با پرویی گفتم نه بهم بگید هیچی نیس بعدم راه افتادم که بابام غصه نخوره و بازم میگم من هیچیییم نیییییییییییس ![]() RE: وقتی فهمیدین ام اس دارین چه احساسی پیدا کردین؟(و کی بهتون گفت) - لاله وحشی - 2017/08/15 من يه سری علایم داشتم ولی توجه نمیکردم تقریبا حدس میزدم ام اس باشه حتی وقتی رفتم دکتر برام ام آر آی نوشت ازش بپرسیدم چقدر احتمال داره ام اس نباشه، گفت 99درصد، ام آر آی و که انجام دادم جوابشو خوندم اولش شوکه شدم باور نکردم ولی کم کم کنار اومدم ![]() RE: وقتی فهمیدین ام اس دارین چه احساسی پیدا کردین؟(و کی بهتون گفت) - atkh - 2017/12/12 من خودم با توجه به جستجوها حدس میزدم ام اس باشه اما دکترم حتا تو مطبش هم بهم نگفت. خلاصه اینکه بستریمون کردند تو بیمارستان تازه فهمیدم یسری دیگه بیماری هست مثل سندروم گلین باره و دویک و ... که دقیقا مشابه ام اس هستند روز دوم که دکتر اومد بهم سر بزنه گفتم دکتر چیه؟؟؟؟ گفت شروع ام اس فقط یادمه نیم ساعت گریه کردم بعد هم گفتم ام اس یعنی من سالمم و الان دارم میفهمم این حرفم که من سالمم واقعیه از بعد ام اس زندگی من شروع شد RE: وقتی فهمیدین ام اس دارین چه احساسی پیدا کردین؟(و کی بهتون گفت) - zahra :) - 2017/12/13 وای وای واااای ![]() بعد یکسال از اولین حمله ام در حالیکه حالم کاملا خوب شده بود و خیلی خوشحال و شادان زندگی میکردم دکترم بهم گفتن...منم یهو واااا رفتم، بعدشم رفتیم خونه...فرداش یکم گریه کردم...پس فرداشم انگار نه انگار ![]() خیلیییی کار خوبی کردن اون موقع که چشام باباقوری بود و هنوز علائم رفع نشده بود، بهم نگفتن! ولی خب ای کاش یکم زودتر میگفتن یه خاکی تو سرم میریختم! RE: وقتی فهمیدین ام اس دارین چه احساسی پیدا کردین؟(و کی بهتون گفت) - الی کوچولو - 2017/12/13 آذر ۹۰ مشکلات من شروع شد. هر سال آذر تمام اون خاطرات تلخ برام تداعی میشه! براش سالگرد میگیرم! انگار یه عزیزی رو از دست دادم. هر سال این موقع اعصابم به هم میریزه مثل همین الان! خدایا چرا اینقدر زود!!! میذاشتی یه کم بچگی کنم بعد این همه غم و غصه رو سرم تلنبار کنی ![]() RE: وقتی فهمیدین ام اس دارین چه احساسی پیدا کردین؟(و کی بهتون گفت) - i_sh - 2017/12/14 مادرم بعد شش ماه .. من واقعا عزیزیو از دست دادم که کسی نمیدونست ،البته با نه ای که ازش شنیدم بعد بهم گفتن ام اس دارم ،انقدر ریخته بودم به هم که ...رفتم تو اینترنت واسه سرچ که چیه ؟ گفته بود تعادل و ویلچیرو ..افتادم زمین, از حال رفتم از بیماری اینترنت !!! ، روحیه ام انقدر بد بود که کل بدنم گز گز میکرد ، جایی نبود گز گز نداشته باشه خوشبختانه تو فامیل دکتر مغز و اعصاب داشتیم ، کلی کمک کرد تا کنار بیام حتی کتاب رفرنس پزشکی برام اوورد ![]() الان بعد ۱۱ سال شکر اینو میکنم فقط پاهام مشکل داره .. چشم و دستم سالمه ، پاهامم بهش میرسم ، اخر شکستش میدم دوباره کوهنورد میشم .. |