سفر شمال - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: مراسم و ملاقات هاي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D9%88-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: سفر شمال (/Thread-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D9%84) |
RE: ديدار شمال - Matilat - 2010/10/15 يكي از بهترين مسافرتاي زندگيم بود اگه يكم (فقط يكم) بي حال بودم ، فقط به خاطر بي خوابي بود... ببخشيد آقا حامد و پريا ي مهربونم واقعا زحمت كشيديد ، خيلي تحسينتون مي كنم به هممون خوش گذشت و اين به خاطر درايت و مديريت خوب شما بود ديگه نام نميبرم چون نمي تونم بگم كي و به خاطر چي ازش ممنونم ... فقط مي گم : خيلي خيلي مرسي كه همچين روزي بي نظيري رو در ذهنم حك كردين RE: ديدار شمال - hamed - 2010/10/15 سلام؛ دوباره یه روز خوب و به یادموندی رو در کنار دوستان خوب و مهربونم سپری کردم ، روزی که مطمئنا همه ما از اون لذت بردیم و تک تک لحظه هاش برامون خاطره انگیز و به یادموندی هست . واقعا به من خوش گذشت و مطمئنم به همه شما دوستان هم خوش گذشته . خوشحالم که به بودن در کنار همدیگه علاقه مندیم و از مصاحبت هم لذت می بریم . سینا حضورت باعث گرمی جمعمون بود ، می دونم که سختی بیشتری رو از همه ما متحمل شدی و وقتی که ما به خونه رسیدیم تو هنوز تو راه برگشت بودی ، واقعا ممنونم که با علاقه و با انگیزه برای دیدارهامون حضور پیدا می کنی . باید بگم که جت اسکیت هم خوب بود ولی خدایی خیلی گاز میدادی و داشتیم سر از روسیه در میاوردیم . علی عزیز واقعا وجودت دیدارهامون رو لذت بخش تر می کنه ، ممنون که برای شرکت در دیدارها اینهمه سختی رو تحمل می کنی و خودت رو به تهران می رسونی . آقا مرتضی با اینکه دیروز یکمی بد حال شدی ، ولی همینکه تو جمعمون بودی باعث خوشحالی تک تک بچه ها بودی ، کارت خیلی درسته ، ممنون که اومدی . بهاره خانوم نمی دونم چجوری از شما تشکر کنم ، واقعا عالی بودی ، خیلی خوشحالم که دوست خوبی مثل شما به جمعمون اضافه شده ، کلا بچه های شمال خیلی مهربون و دوست داشتنی هستند ، از پذیرایی خوبتون ممنونم ، دوستتون خیلی ساکت بود ولی تشکر کنید که تو جمع ما حضور پیدا کرد و سر و صدای ما رو تحمل کرد . مهدی جان روز خوبی رو در کنار تو دوست خوب سپری کردیم ، خیلی سورپرایز قشنگی داشتی ، روزمون رو خیلی قشنگ تر کردی با این کار به همه ما خوش گذشت و لذت بردیم ، امیدوارم همیشه همینطور با احساس و مهربون ببینمت . از هانیه خانوم هم تشکر می کنم که به ما افتخار دادند و مثل یک دوست خوب تو جمع ما شرکت کردند و خیلی خوشحالم که اینقدر سریع با همه بچه های گروه صمیمی شدند . سعیده خانومه مهربون که باعث دلگرمی ما تو این دیدار بودند ممنون که باعث گرمتر شدن جمع ما بودی . مهسا خانوم ممنون که با حضورتون جمع ما رو با صفا تر کردی . از بودن در کنار شما خوشحال هستم و براتون آرزوی موفقت می کنم ، امیدوارم همیشه همینطور شاد و با نشاط باشی . حمید جان از تو و خانومت هم خیلی متشکرم ، به داشتن مدیر مهربون و دوست داشتنی مثل تو افتخار می کنم ؛ خیلی خوش گذشت هم دیدار و هم بعد از دیدار آقا مجتبی حضور شما و همسر محترمه تون باعث خوشحالی من شد امیدوارم این مسافرت بهتون خوش گذشته باشه . نازنین خانوم از شما هم ممنون و سپاسگذارم که با مهربونی و علاقه در دیدارهامون شرکت می کنی . شهرزاد خانوم خیلی افتخار دادین و ما رو خوشحال کردین ، حمید جان مرسی که مثل همیشه پای ثابت قرارهامونی و میشه روت حساب کرد . دیروز در کنار تو روز خوبی رو سپری کردم . میر علی خیلی خوشحال شدم که تو دیدار شرکت کردی امیدوارم تو قرارهای بعدی هم حضور داشته باشی . مریم خانوم مرسی که تشریف آوردی . پریا خانوم بخاطر حس مسئولیتت ممنونم و خوشحالم که روز خوبی رو در کنار تو گذروندم . جای همه کسانی که دوست داشتن تو این دیدار باشند و قسمت نشد شرکت کنند خیلی خالی بود ، امیدوارم تو قرارهای بعدی بتونیم در کنار همدیگه باشیم . قرار 22 مهر هم تموم شد و خاطره ای قشنگ رو برای ما به جا گذاشت ، خیلی نگران بودم که همه کارها به خوبی و سر وقت انجام بشه ، خوشبختانه تونستیم همه کارها رو با کیفیتی مناسب انجام بدیم و این مهم ممکن نبود با همکاری همه شما دوستان و مدیریت خوب لیدر مهربونی مثل آقای بهرامی که واقعا با علاقه برای شاد کردن ما تلاش می کرد از ایشون هم تشکر می کنم که برای شاد کردن جمع ما خیلی تلاش کرد . RE: ديدار شمال - voodoo - 2010/10/15 سلام به همه روز بسیار عالی بود من ساعت 1:30 بامداد رسیدم خونه آخه بلیطمو عوض کردم حامد جون و پریا خانوم ممنون بابت همه چیز.هماهنگی ها عالی بود.خسته نباشید.امیدوارم همیشه شاد و پر انرژی باشید و در کنار هم لذت بببریم. نازنبن عزیزم خیلی عالببودی قربونت برم کنار تو برام بهترینه همیشه.اینجا بهت بگم که خیلی ناراحتم از اینکه بخاطر عدم تعادل و دید دوتاییم نتونستم رو اون تابه خودم هلت بدم و زحمت این کارو دوستامون کشیدن مرتضی جونم مرسی که بخاطر من از شب آمدی فرودگاه واقعا لطف کردی یکم تمرین کن شمالی بخونی بدونه غلط بابت چیزهایی که آوردی هم خیلی مرسی. مهدی جون تلکابین خوش گذشت .کار قشنگی کردی واسه تولد. من که خیلی خوشحال شدم. هانیه خانوم تولدتون مبارک انشالله هزار ساله باشید و به اونچه میخواهید برسید. ببخشید هدیه ندادیم واقعا بی خبر بودیم . حمید جون مرسی که 5 تومنم و پس دادی از من به تو نصیحت وقتی تو نوبت دستشویی هستی باید وایسی خانوما برن اول :35: جذبه جونم دوست دارم. خانومی که نیومدن اصلا جاشون خالی مطمئنم حمید تمام مدت حضورشو حس کرد و ماهم واقعا اونو کنار خودمون حس میکردیم امیدوارم سفرای بعدی حتما تشریف بیارن. مهسا مثل همیشه خانوم و با حال،ببخشبد که در هنگام انجام حرکات موزون افتادم خوذدم بهت مریم خانوم از شاد بودنتون همیشه خوشحال میشم.مرسی که منم رسوندین سعیده خانوم خداییش خیلی تغییر کرده بودین . مرسی ازینکه به گرم بودن جم کمک کردین بهار خانوم کارت شارژ مرتضی رو که ندادی نصفش ماله من بود از بابت هدیتون خیلی ممنونم و از دیدن و آشناییتون خیلی خوشحال شدم. از آشنایی با افسانه هم خوشحال شدم.بهار دیدی فامیلیش میرزا قاسمی نبود سینا کره ای و چینیو خیلی خوب آمدی.میرزا قاسمیم دوست داریااااااااا آقا مجتبی آروم بودینااااااااااا ار آشنایی با خانومتون خوشحال شدم حمید 2 جون دلم برات تنگ شده بود خوشحالم که دیروز کلی باهات بودم شهرزاد خوشحالم بهپعد چند وفت دیدمت ساکت شدی نسبت به قبل میر علی به جانه خودم ملوانه فایق از عمد مارو این همه تکون داد آخه خیلی با مره شده بود چهرت تو ابن تکونا و دورای فایق لیدر هم خدایی آخر رقص بودااااااااااااااااااا نازنین جونم رامسر چه خبرقرببونت برم تک جونم عزیزم که نون پتیر خیار آوردی واسم سفر خیلی خوبی بود حای همه اونایی که تیومدن وافعا خالی بود دوست داشتیم باشن RE: ديدار شمال - حمید - 2010/10/15 سلام به همگی اول از همه از آقا حامد و حمید و سینا بخاطر زحماتی که کشیدند باید تشکر کنم مخصوصا آقا حامد که واقعا برای این قرار سنگ تموم گذاشت و مارو شرمنده خودش کرد سینا جان که بمب انرژیه و واقعا بودنش تو جمع نعمتهیه حمید که دوست جون جونی خودمه (خیلی میخوامت) مرسی که تو جمع حضور داشتی و مارو تنها نذاشتی راستی از خانومت هم تشکر کن و بهش سلام برسون مرتضی که با بد شدن حالش یه مقدار نگرانم کرد ولی الان خوشحالم که حالش خوبه مهسا خانوم هم که خوشم میاد که همیشه پایه ثابت جمع ماست و حضورش باعث دلگرمیه علی هم که خیلی دلم واسش تنگ شده بود و هر وقت با خودش میاد خون گرمی بچه های جنوب رو با خودش میاره بهار خانوم هم واقعا با سلیقه هست راستش تا حالا میرزا قاسمی به اون خوشمزگی نخورده بودم راستی از دیدن افسانه خانوم هم خوشحال شدم آقا مجتبی و زهرا خانوم هم که با حظورشون جمع مارو گرم کردن سعیده هم که مثل همیشه با شاد ور انرژی بود و با خوراکی هاش دل مارو شاد کرد میر علی هم خیلی خوشحال شدم از اینکه دیدمش و خدمتش بخوبی به پایان رسونده بود مریم خانوم از دیدنش خوشحال شدم ولی خیلی حسابدار بازی در میاره (حالا اگه گفتید حسابدار بازی یعنی چی) آقا مهدی هم که با کار قشنگش هممون رو سورپرایز کرد هانیه خانوم تولدتون باز هم مبارک ایشالله که 120ساله بشی شهرزاد هم که خیلی مهربون ولی آروم تر شده بود پریا خانوم هم که مثل همیشه مهربان و آروم بود خلاصه از همه اونایی که در این دیدار حضور داشتند و این خاطره خوب رو به جا گذاشتند تشکر میکنم RE: ديدار شمال - مـه ســـا - 2010/10/15 (2010/10/15, 07:21 PM)voodoo نوشته است: مهسا مثل همیشه خانوم و با حال،ببخشبد که در هنگام انجام حرکات موزون افتادم خوذدم بهت خواهش مي كنم! اين در برابر ترمز ناگهاني قايق و داغون شدن زانوي من چيز خاصي نبود!! (2010/10/15, 08:27 PM)حمید نوشته است: مهسا خانوم هم که خوشم میاد که همیشه پایه ثابت جمع ماست و حضورش باعث دلگرمیه حميد خداييش تو هم هميشه پايه اي! به وجودت افتخار مي كنم RE: ديدار شمال - سحــــــــر - 2010/10/15 سلاااااااااااام به همگیییییییی واییییی چقدر انرژی دارم مننننننن خدایی دیگه نمیتونم چیزی نگم میخوام حرف بزنم حتی اگه دنیا آخر بشه آقا حامد و پریا جووووون واقعا میدونستین چه سرگذشت شبیهی داریم دستتون حسابی درد نکنه خیلی زحمت کشیدین خیلی نمونه این.پریا آخه یه آدم تا چه حد میتونه مهربون باشه نمیدونی ساندویچی که واسم گذاشتی چقدر بهم چسبید حمید عزیزممممم آخه چی بگم که لایق وصف تو باشه چقدر حسرت لحظه به لحظه با تو بودن رو میکشم................ مهسا جون خیلی خوشم میاد سر به سرت بزارم بعد تو جیغت در بیاد الهی قربونت برم که انقدر حرفاتو به من رک میزدی سعیده خدایی تغییر کرده بودیاچه خبر از شالت؟ نازنین جون تو که تو مهربونی نمونه ای تو که عین کف دست صاف و زلالیجان من دیگه علی رو نزن شهرزاد جون هرچند که به ما افتخار ندادی و یه گاهشم به حمید تیکه مینداختی اما من خیلی دوست دارم بهااااااارررررر عاشق اون همه پشت کارتم واقعا چطوری میتونی کباب نخوری.چقدر مهربون چقدر دوست داشتنی چقدر صمیمیدوستتم هانیه جون پشت سرت غیبت کردم جلویه خودتم میگم گفتم چقدر هانیه قشنگ و دوست داشتنیه اون لبخند ملیحت خیلی دوست داشتنیت کرده بود سینا واقعا چرا سوار تاب شدم نیومدی جلوم وایسیمنم عین داداشم دوست دارم واقعا حضورت تو دیدارا خیلی ضروریه بی تو اصلا صفا نداره علی آقا خدایی خیلی مظلوم بودینامیگم چقدر خوشحال شدین حمید 5 تومنیو بهتون پس دادواقعا نمونه این کلی ازتون واسه حمید تعریف کردم آقا مهدی سلیقتونو تحسین میکنم خیلی به هم میومدین همونجا آرزو کردم همیشه در کنار هم خوشبخت و خوشحال بمونین آقا حمید مرسی از حضورتون خیلی دوست داشتم تلکابین و تکون بدم بعد شما بترسین آقایه میر علی ممنون از صدایه خوبتون آقا مجتبی حالتون زیاد خوب نبود ولی خوشحال بودیم که با ما بودین دست خانوم گلتم درد نکنه بهش حسابی سلام برسون و در آخر آقا مرتضی واقعا خسته نباشین هرچند همگی ناراحت بودیم حالتون بد بود ولی وجودتون واسه ما خیلی ارزش داشت جاتون خیلی خالی بود وقتی رفتین RE: ديدار شمال - earth - 2010/10/15 سحر بازم موافقي من تو ديدارهاي بعدي شال بپوشم؟ RE: ديدار شمال - hamid - 2010/10/15 دوستاني كه در ديدار حضور داشتند لطفا در نظر سنجي شركت كنند و نظر خودشون رو بيان كنند . امتياز 1 كمترين امتياز و 10 بيشترين امتياز ميباشد . امتياز دهي شما هم برحسب رضايت شما از ديدار حالا به هر طريقي هست .( كيفيت . كنار هم بودن . محدوديت ها . و ......) ايجاد نظر سنجي هم مسلما بهمون كمك ميكنه تا بفهميم چقدر بايد تلاش كنيم تا ديداري رو تدارك ببينيم كه 100% رضايت رو نزد دوستان داشته باشد . اگه پيشنهاد يا انتقادي هم داريد به شدت استقبال ميكنيم چون مثل هميشه پيشنهادها و انتقادها باعث بهتر شدن ميشن . با تشكر RE: ديدار شمال - nazaninn - 2010/10/16 سلام سلام سلام خيلي خوش گذشت خيلي عالي بود من هنوز يه كمي انرژي واسم مونده كسي نميخواد؟ :35::35: علي عزيزم ديگه اين حرف و نزن چه ربطي داره قربونت برم تاب چيه بجاش يه كاري كردي كه هيچكي نميتونه عزيزم مرسي كه امدي و پيشم بودي حيف شد كه بيشتر كتك نخوردي تقصير خود حميد بود سرويس بهداشتي نه تو از آقاي راننده تشكر ميكنم كه يك ساعت زودتر از موعد رسوندمون از ليدر كه آخرش خيلي خودموني شده بود حامد جان واقعا ممنون مديريتت عالي همه چيز رو برنامه يه كاسه آش طلبم ببخشيد تو قايق اذيتتون كردم هزار تومن منو دادي يا نه بالاخره بازم مرسي كارت عالي بود پريا جونم ممنون از اب معدنيت و خودت كه اين همه دوست دارم مرسي كه اينهمه هندونه تحويلم دادي ديروز مرتضي مرسي كه امدي ممنون از هديهاي قشنگت خيلي خيلي شرمندم كردي خيلي غصه خوردم كه حالت بد شد برگشتن جات خيلي خالي بود امروز ساعت 8 يادت نره سينا مرسي كه تو هم امدي اقا مهدي قنادي رضا كجا بود اخرش هم نفهميدم مرسي كه هانيه رو اوردي خوشحالم كه اينهمه سرحال شدي ارزوي خوشبختي دارم واستون هانيه جون خنده هات رو خيلي دوست داشتم چون خيلي صميمي بود اقا مجتبي و زهرا جون خيلي ممنون كه امديد مرسي واسه خوراكياتون زهرا جون خيلي سعي كردم باهاتون قاطي شدم به خدا آقا حميد من با شما خداحافظي كردم ولي مهسا جون با تو بودن كه حرف نداره فقط منو دوست داشته باش سحر عزيزم مثل كف دست مرسي كه امدي عزيزم اونا كه كتك نبود دلتنگي بود حميد جان وقتي خسته اي يكمي بي احساس ميشي همشيه خانمها مقدمن حتي واسه سرويس بهداشتي مرسي كه پشت سر من زيادي حرف نزده بودي و اش ما رو اوردي سعيده عزيزم خيلي خوشگل شده بودي اين شالت رو هميشه بپوش شهرزاد قيافت خيلي مهربون بود چقدر ساكت شدي تو عزيزم مريم جونننننن خيلي زحمت كشيدي رسونديمون مرسي كه اينهمه شاد بودي ديروز بهااااااااااااااار بهاااااااااااااااار بهااااااااااااااااااااااار خيلي خيلي زحمت كشيده بودي عزيزم دوست داشتم با دينت چند برابر هم شد مرسي كه امدي به افسانه جون هم سلام برسون بگو من كه ميدونم فاميليش ميرزا قاسمي بود خيلي طف كرده بود كه امد عزيزم كلي دلهره داشتم كه تو برسي خونه واقعا يادت نمياد با من حرف زدي؟ آقا ميرعلي چقدر ساكت بوديد شما مرسي كه امدي از اينكه همه زود به زود به توافق ميرسيديد كمال تشكر رو دارم :35::35::35: بچه خيلي ممنون همتون و دوست دارم هر بدي از من ديديت ببخشيد يه بار ديگه از كسايي كه از راه دور امدند تشكر ميكنم حسابي اون تابه خيلي باحال بود خدايي جاي همه اونايي كه نبودند مثل هميشه خالي RE: ديدار شمال - maryamm - 2010/10/16 دیدار شمالی بی نهایت خوش گذشت واقعا به یادماندنی و خاطره انگیزشد این سفر به قدری خوب و عالی بود که خیلی دلم می خواد فقط یه لحظه اش دوباره برام تکرار بشه من خودم به شخصه به این سفر احتیاج داشتم ولی جدا از این موضوع عزیزانی که تو این سفر بودن باعث شدن بیش از حد انتظار خوش بگذره دوستانی که شماره هاشون رو داشتم ازشون تشکر کردم از همتون واقعا ممنون با اینکه اصلا نخوابیده بودم و روز قبلش خسته هم بودم ولی نه احساس خواب آلودگی کردم و نه خستگی و جالب تر اینکه کلی هم انرژی داشتم عزیزانی هم که نبودین باور کنید هر لحظه ای که تو دلم کلی ذوق می کردم با خودم می گفتم کاش بچه های دیگه هم بودن تا به اونها هم خوش بگذره دلم می خواست اون همه خوشی بین همه ی دوستان تقسیم بشه. آقا راننده ( حسین آقا ) از رانندگی محتاطانه شون کلی ممنون با اینکه تو مینی بوس کلی شلوغ بود ولی ایشون کارشون حرف نداشت چقدر هم صمیمی بودن آقای بهرامی هم که بعد از تاپ بازی کلی گرمی بخشید به مینی بوس و باعث شد همه هم گرمی ببخشن آقا حامد نمی دونم چه جوری ازتون تشکر کنم همه چی عالی و به نحو احسن بود از اینکه انقدر زحمت کشیدین و با پول هاتون گرمی بیشتری بخشیدین واقعا ممنون سینا تو نوشته هات دختر رشتی رو که خوندم کلی خندیدم و اون موقع هایی که اینو می گفتی برام تداعی شد ممنون از اینکه اومدی و هماهنگی به جا و بی نظیری داشت این سفر، مسئله ی مهمی هم یاد گرفتم تو هوای به اون خوبی از اینکه کوله ی سنگین منو گرفتی کلی ممنون پریای عزیز خیلی دوست دارم واقعا یه کدبانوی بی نظیر هستی تو این سفر هم زحمت تقسیم بندی خوراکی ها رو کشیدی آقا حاند هم دنیا رو بگرده بهتر از تو پیدا نمی کنه عزیزم ایشالله که باز بتونم روی ماهت رو ببینم هانیه ی عزیز از اینکه باهات آشنا شدم خیلی خیلی خوشحالم تولدت هم مبارک باشه ایشالله که جشن عروسیت رو تبریک بگیم، خیلی خونگرم و صمیمی هستی اگار که خیلی وقت بود باهم دوست بودیم با اینکه اولین بار بود که روی ماهت رو دیدیم ایشالله که خوشبخت بشی عزیزم آقا مهدی اول از همه باید بهتون به داشتن نامزدی به این نازی تبریک بگم ممنون از اینکه ما رو به صرف نهار در شیراز دعوت کردید موقع برگشتن هم حضور شما کلی گرما بخشید ایشالله که خوشبخت بشین آقا حمید هم ممنون از اینکه تشریف آوردین. من خودم هم معنی حسابدار بازی رو نمی دونم میرعلی خیلی از دیدنتون خوشحال شدم و خوشحال تر از اینکه سربازیتون تموم شده از اینکه می دیدم خوشحال هستین کلی ذوق می کردم حمید ممنون از زحمت هایی که کشیدی به وجود سحر عزیز هم بیش از ایناها افتخار کن کیک رو هم خیلی خوب حمل کردی هیچ وقت فراموش نمی کنم حق من رو به تو دادن سحر جونم چقدر خوشحال شدم که اومدی عزیزم صبح یادته به ما یه چیزی می خواستی بگی یه لحظه اومدی بگی بعد گفتی وای نه حمید قیافت اون موقع خیلی باحال شده بود هرموقع یادش می افتم کلی می خندم چقدر دوست دارم که باز ببینمت آقا مجتبی شما هم زحمت کشیدین و تشریف آوردین زهرا خانوم از دیدن شما و آشنایی باهاتون بی نهایت خوشحالم اگه یه وقت اذیت شدین ببخشید ایشالله تو دیدارهای بعدی مجدد ببینیمتون از مصاحبت باهاتون خیلی لذت بردم. مهسای عزیزم خیلی خیلی دوست دارم عزیزم وای نمی دونی چقدر از اینکه دیروز کنارت بودم خوشحال بودم وقتی تو احساساتم باهات اشتراک دارم کلی ذوق می کنم سعیده جونم بچه ها راست می گن خیلی نازتر شده بودی عزیزم قلبت فوق العاده پاک و بی نظیری داری محبتت حرف نداره شهرزاد عزیز قربونت برم الهی با اون آهنگی که برام می خوندی ولی خیلی ساکت شده بودی ها ولی من تمام تلاشمو کردم که از ساکتی درت بیارم مرتضی هم که با اینکه شرط رو باخت نه به من کارت شارژ داد نه به بهار بله برون برادرت هم مبارک باشه ایشالله بله برون خودت رو تبریک بگیم علی آقا هم که ساکت ولی شاد خیلی خیلی ممنون از اینکه به خاطر ما این همه مسافت رو طی کردید و اومدید واقعا اگه نمیومدید من کلی ناراحت می شدم درضمن خیلی موقع ها از دستم در رفت که بیام و بین شما و نازنین جون باشم که نذارم صحبت کنید ولی هزار ماشالله شما دوتا خیلی زرنگ تر از این حرف هایید. نازنین عزیزم وااااااااای که چقدر دوست دارم به جای اینکه تو با من حرف بزنی من کلی باهات حرف زدم و برات درد و دل کردم کلی بهم خوش گذشت از اینکه کنارت بودم الهی فدات بشم که خسته شدی بودی یه خورده مطمئنم که الان خوبه خوبی بهار عزیزم خیلی خیلی خیلی زحمت کشیدی از بابت همه ی خواراکی ها و غذاهات ممنون شرمندمون کرده بودی یادگاریت که دیگه حرف نداره سلیقه و آشپزیت بیسته بیسته بمیرم که خسته شده بودی و کلی بی خوابی کشیدی. به افسانه جون هم سلام برسون کلی کاش دندونش درد نمی گرفت که بتونه بیشتر باهامون صحبت کنه. توافق هم که دیگه حرف نداشت اصل سفر به همین توافقش بود. در آخر هم باید از تمامی خانوم ها بی نهایت تشکر کنم که با اتحادمون روی آقایون رو کم کردیم و کلی سرکار موندن دسته همتون درد نکنه. راستی باید از مهسا و شهرزاد عزیز کلی عذر خواهی کنم تروخدا ببخشید من اصلا حواسم نبود که بپرسم چه جوری می خواهید برگردید مهساجون تو بیشتر عزیزم شرمنده |