دیدار آذر ماه سال ۹۱ - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: مراسم و ملاقات هاي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D9%88-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: دیدار آذر ماه سال ۹۱ (/Thread-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%B0%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%DB%B9%DB%B1) |
RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - sooorooosh - 2012/12/07 یعنیاگردیداربعدینیاماسمم شِرِک هستنه سروش از یک هفته قبلش میام دم دره کافی شاپه خیمه میزنم خوشحالم که این دیدار به دوستانم خوش گذشته ولی انقدر دل اونایی رو که نبودن آب نکنید...مخصوصاً اون سجاده طفل معصوم RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - parastoo joon - 2012/12/07 من میخوام به امروز 0 امتیاز بدم. یه نمره کم میکنم چون میلک شیک رو درست ننوشته بودن تو منو! یه نمره بخاطر اینکه میلک شیکم دیر اومد و خیلی منتظر بودیم!! یه نمره بخاطر اینکه میلک شیکم سرد شده بود!!! یه نمره بخاطر اینکه اصلا صاحب خونه باهامون نبود و همش تو آشپزخونه بود!!!! یه نمره بخاطر اینکه نذاشتن من و دوست جون هیجان بدیم به جمع و ترقه بندازیم اون وسط!!!!!! یه نمره بخاطر اینکه کتک خوردم!!!!!!!!! و ... ولی بدون شوخی،بودن در کنار دوستانی چون شما فوق العاده لذت بخش بود(انقدری که دلم نمیخواست کافی شاپ رو ترک کنم و مدیرخان جان در کمال ادب و احترام، به زور و با چک و لگد پرتم کرد بیرون!)... از دیدن دوستانی که از دور و نزدیک اومده بودن خیلی خوشحال شدم... از صحبتای دکتر روانشناسی که به دیدارمون دعوت شده بودن،نهایت استفاده رو بردم... امروز دو تا تازه عروس دوماد جمعمونو زیباتر کردن... و... خیلی چیزای دیگه... از همه بخاطر همه چیز ممنونم جای دوستانی که نیومده بودن خالی RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - Majid - 2012/12/07 تشکر از همه و تشکر ویژه از حمید، سینا، ساناز، ساینا، نوشین و مهسا و همه دوستا که خیلی زحمت کشیدن برای این دیدار ... RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - نازلی - 2012/12/07 خوشحالم که بهتون خوش گذشته (مگه میشه با دوستان بود و خوش نبود )قدر این لحظات رو بدونید قدر دوستی هاتون رو بدونید یکی بیاد مفصل تر تعریف بکنه از انیس عزیز متشکرم که ما رو در جریان دیدار گذاشت ولی کم بود چون ما نبودیم می خواهیم بیشتر بدونیم ،دوستتون دارم ممنون که یادم بودید ضمناً وقتی با دوستان باشی دیگه خوردن معنی نداره باید از وقت استفاده کرد ودوستان رو خوب دید خوردن همیشه هست البته از دوستانی که پذیرائی رو بر عهده داشته اند هم تشکر ویژه می کنیم RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - melody - 2012/12/07 [b]سلام ســـــــــلام به همه ي دوستاي گلم اينقدر از ديدن روي ماهتون انرژي گرفتم و خوشحالم كه خدا ميدونه در كنارتون واقعا بهم خوش گذشت براي همه چيز از يكايكتون سينا ، حميد ، ساناز جون ، ساينا جون و مهسا جون كه اينقدر زحمت كشيدين از صميم قلب تشكر ميكنم و ممنونم. میگن اگه عزیزی جزئی از خاطرات خوب زندگیت شد، برای بودنش ازش تشکر کن، متشکرم که هستین همتون خيلي ماهيـــــــــــــد [/b] RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - 111reza - 2012/12/07 سلام پس این دیدار هم برگذار شد و تموم شد امروز سر کلاس بودم که نگاه ساعت کردم دیدم ساعت 3:10 دقیقه است. بعد با خودم فکر کردم که الان بچه ها دارن چکار می کنن چقد دلم می خواست آنجا بودم اون لحظه استاد که کلاس رو تموم کرد بدو امدم سایت اما دیدم خبری نیست آه آه و آه این یکی که گذشت یعنی میشه دیدار بعدی منم شرکت کنم RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - Ali 324 - 2012/12/07 وقتی می بینم روحیه بچه ها با این دیدار ها چقدر عوض میشه بیشتر به زحمتی که دوستان میکشن ایمان میارم !! زحمتی که از گروه مدیریت شروع میشه تا تدارکات و هماهنگی ها و از همه مهم تر دوستانی که زحمت میکشن از راه های دور و نزدیک شرکت میکنند !! واین حضورشونه که به انجمن و اعضا دلگرمی میده !! بازهم مثل همیشه بهترین و کاملترین گزارش رو ساینا خانم نوشتن !! میخواستم بنویسم چرا کسی چارت برنامه رو شرح نداده که گزارشتون رو دیدم !! طبق معمول هم سارا خانم پای ثابت پذیرایی بودن !! چرا کسی به ما شکلات نمی ده ؟؟ منم همون کنار نشسته بودما !! ان شالله دیدار بعدی توفیق بود حتما شرکت می کنم !! RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - پویش - 2012/12/07 خوش بحال دوستان عزیزکه دردیداربودند/الان قیافه همشون اینجوریه الان قیافه مدیران محترم ومسئولین تدارکات هم اینجوری استولی ازاینکه خداروشکرتوانستندبازحمات چندین وچندروزه خودقیافه دوستانشان را ازاین حالتهاتبدیل به این قیافه هانماینداینجوری هستندپس برای همه اونها وسلامتی اونها وموفقیتشانمیکنیم وازطرف همه دوستاندستتان دردنکندپایدارباشیدودورازغمما جاماندگان هم از شادی دوستان خودچنین هستیم البته به شرطی که بعضی از دوستان نگویندتشکر برای بالابردن ارسالهاست فعلا برم کاردارم بعدش می خونم گزارش لحظه به لحظه دیدار را RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - مـه ســـا - 2012/12/07 دوستان گل.... بازم در كنار شما يه ديدار پر انرژي و پر و پيمان رو سپري كرديم ديداري كه در اون ميلك شيك ها خورده شد و صحبت ها انجام شد و ديدارها تازه شد.... باز هم اگه كم و كاستي بود، به بزرگي وجود خودتون ببخشيد و ما رو از پيشنهاد هاي ارزشمندتون بي بهره نزاريد.... RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - سـاناز - 2012/12/07 امروز هم لحظات خیلی خیلی خوبی رو در کنار شما دوستان عزیز سپری کردیم .. جای تمامِ دوستانی که نبودن بسیار خالی بود و ما حسابی به یادشون بودیم مرسی از تمام عزیزانی که از راه دور نزدیک اومده بودن و ما رو خوشحال کردن مرسی از همه ی دوستانی که برای برگزاری دیدار زحمت کشیده بودن و همه ی دوستانی که امروز کلی بهمون کمک کردن .. امیدوارم این لحظاتِ خوبِ کنارِ هم بودنمون همیشه پایدار باشه ... ______________________________________________ ( دوستان پست های غیرمرتبط و اسپم ها پاک میشن چون تاپیک خیلی به انحراف کشیده شده ) |