![]() |
سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: مراسم و ملاقات هاي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D9%88-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص (/Thread-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B4%D9%87%D8%AF-%D8%A8%D8%A7-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B5) |
RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - یه غریبه - 2014/11/15 مریمی مشکل منم حجیم بودن لباسهاست! پالتو خودش یه عالمه جا میگیره ![]() منم نمیدونم چه چمدونی بیارم ![]() پ.ن: وسایل دفاعیت واجب تر از لباساته. یادت باشه چشم امید ماها به توست ![]() RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - paeazan - 2014/11/15 ببخشید اگه با حرفام ناراحتتون کردم دوستای گلم، مخصوصا شما هستی جان دلتون بسوزه من چمدونم تقریباااااا آمادس ![]() من بجای اینکه بفکر لباس کرم باشم، بفکر خوراکی بوده هستم خواهم بود ![]() RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - kaveh_plus - 2014/11/16 فقط دو روز ![]() من بلیط تهران را هم گرفتم ![]() RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - ساناز66 - 2014/11/16 بچه ها تو رو خدا التماس دعا ![]() اقا کاوه همشهری منو یادت نره RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - paeazan - 2014/11/16 بیخیال غم وغصه یه آهنگ ریلکسیشن گذاشتم معرکس یه بوی خوشمزه ی کیکی میاد که داره دیوونم میکنه، کی آماده میشه که بخورم؟ ![]() خواهرم داره برا من و دوستم درست میکنه.من فردا حرکت میکنم پس فردا تهران پیشتونم.مشتاق دیدار تک تکتونم ![]() همه ی وسایلم آمادس دلتون بسوزه ![]() RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - Hasty - 2014/11/16 سللاااممممم
![]() ![]() ![]() ![]() دوست جونها خوبید من که خیلی خوبم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ولی نمی دونم چرا الان تنبل شدم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() وای خدا برای من فقط یک روزو نصفی مونده یعنی تقریبا 2 شبه دیگه با شما هستم ![]() ![]() ![]() راستشو بگم امشب رفتم با همسرم یک سوپرمارکت بزرگ چون همه چیز داره اسمشو گذاشتم همه چی فروشی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خلاصه رفتم همه چی فروشی وکلی خوراکی خریدم شوهرم فقط نگاهم می کرد که اینا چیه بر می دارم حسابی ولم کرد مثل بچه ها خوراکی بردارم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خدایا شکرت داریم میریسم مشهد....... وای خدا دارم خواب می بینم یا بیدارم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پس هورررااااااا آخ جون مشهد.. امام رضا..با دوست جونها بودن چند روز خیلییییی خوش میگذره ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - chipchip - 2014/11/17 اوآآآآآآآآآآ من چی بپوشمممممممم ![]() شاروووووووووووووووخ ![]() توجه توجه داشمندان موجود جدیدی کشف کردن که در کوپه های قطار میزیید و دنبال غذا میگردد (بیشترین مورد مشاهده شده در قطار تهران مشهد ثبت گردیده). این موجود شبها که همه خوابن از مخفی گاه خود (که زیر صندلی و بالاسرتونه ) خارج شده و در کوپه های مختلف پرسه میزند. طی تحقیقاتی دانشمندان به این مسئله پی بردند که این موجود بسیار منطقی بوده و در صورت خواب نبودن از مخفیگاه خود خارج نخواهد شد. این خزنده با نام علمیه "هزارپای تو کوپه یه تهران مشهدی" به ثبت رسیده است. ![]() بنده به عنوان نماینده مجاز ادمین اینا در سراسر سایت ![]() با تشکر , نمایندگی مجاز ادمین اینا در سراسر سایت RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - minoshka - 2014/11/17 دارم به این موضوع فکر میکنم که بهتره یه پیشنهاد عالی به همه خانومهای مهربون و آماده سفر بدم ![]() ![]() دوستان اگه این موجود رو داخل کوپه پیدا کردین خیلی ریلکس با دمپایی بزنین توسرش ![]() از اونجایی که دانشمندان به این نتیجه رسیدن که مرده این موجود داخل شربت هم میزید بندازینش تو لیوان شربت بعضــــــــــــیا ![]() ![]() ![]() ریختن نمک در لیوان چای بعضیا بعدشم خانمها یه چند تا پنس و کلیپس خوشگل بردارید که اگه اسم وفامیل بازی کردین و بعضیا باختن ....مجبورشون کنید کلیپس بزنن عکسشونم نشون ما بدین تو همین تاپیک ![]() عاقا ان شاالله که سفری پر از ارامش داشته باشین ![]() RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - nazaninamiri70 - 2014/11/17 مینو من نظری بهتر دارم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مینو از عصاره این موجود توی شیرموز یا شیر انبه ![]() ![]() خلاصه خانما در کوپه ها رو قفل میکنید و پنجره رو باز میکنید ![]() پسرا ![]() پسرا ![]() RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - hamid - 2014/11/17 لطفا فلش با آهنگهای اروم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |