سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: مراسم و ملاقات هاي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D9%88-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص (/Thread-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B4%D9%87%D8%AF-%D8%A8%D8%A7-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B5) |
RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - یه غریبه - 2014/11/15 مریمی مشکل منم حجیم بودن لباسهاست! پالتو خودش یه عالمه جا میگیره منم نمیدونم چه چمدونی بیارم پ.ن: وسایل دفاعیت واجب تر از لباساته. یادت باشه چشم امید ماها به توست RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - paeazan - 2014/11/15 ببخشید اگه با حرفام ناراحتتون کردم دوستای گلم، مخصوصا شما هستی جان دلتون بسوزه من چمدونم تقریباااااا آمادس من بجای اینکه بفکر لباس کرم باشم، بفکر خوراکی بوده هستم خواهم بود RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - kaveh_plus - 2014/11/16 فقط دو روز من بلیط تهران را هم گرفتم RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - ساناز66 - 2014/11/16 بچه ها تو رو خدا التماس دعا اقا کاوه همشهری منو یادت نره RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - paeazan - 2014/11/16 بیخیال غم وغصه یه آهنگ ریلکسیشن گذاشتم معرکس یه بوی خوشمزه ی کیکی میاد که داره دیوونم میکنه، کی آماده میشه که بخورم؟ خواهرم داره برا من و دوستم درست میکنه.من فردا حرکت میکنم پس فردا تهران پیشتونم.مشتاق دیدار تک تکتونم همه ی وسایلم آمادس دلتون بسوزه RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - Hasty - 2014/11/16 سللاااممممم
دوست جونها خوبید من که خیلی خوبم ولی نمی دونم چرا الان تنبل شدم وای خدا برای من فقط یک روزو نصفی مونده یعنی تقریبا 2 شبه دیگه با شما هستم راستشو بگم امشب رفتم با همسرم یک سوپرمارکت بزرگ چون همه چیز داره اسمشو گذاشتم همه چی فروشی خلاصه رفتم همه چی فروشی وکلی خوراکی خریدم شوهرم فقط نگاهم می کرد که اینا چیه بر می دارم حسابی ولم کرد مثل بچه ها خوراکی بردارم خدایا شکرت داریم میریسم مشهد....... وای خدا دارم خواب می بینم یا بیدارم پس هورررااااااا آخ جون مشهد.. امام رضا..با دوست جونها بودن چند روز خیلییییی خوش میگذره RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - chipchip - 2014/11/17 اوآآآآآآآآآآ من چی بپوشمممممممم شاروووووووووووووووخ توجه توجه داشمندان موجود جدیدی کشف کردن که در کوپه های قطار میزیید و دنبال غذا میگردد (بیشترین مورد مشاهده شده در قطار تهران مشهد ثبت گردیده). این موجود شبها که همه خوابن از مخفی گاه خود (که زیر صندلی و بالاسرتونه ) خارج شده و در کوپه های مختلف پرسه میزند. طی تحقیقاتی دانشمندان به این مسئله پی بردند که این موجود بسیار منطقی بوده و در صورت خواب نبودن از مخفیگاه خود خارج نخواهد شد. این خزنده با نام علمیه "هزارپای تو کوپه یه تهران مشهدی" به ثبت رسیده است. بنده به عنوان نماینده مجاز ادمین اینا در سراسر سایت از این تریبون اعلام میکنم هیچ نگرانی از بابت خورده شدن بوسیله "هزارپای تو کوپه یه تهران مشهدی" نداشته باشید. تیم مبارزه با خواب سفرهای ام اس سنتری به تک تک کوپه ها در طول سفر سرکشی کرده و نمیگذارد این موجود به اهذاف شوم خود برسد. با تشکر , نمایندگی مجاز ادمین اینا در سراسر سایت RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - minoshka - 2014/11/17 دارم به این موضوع فکر میکنم که بهتره یه پیشنهاد عالی به همه خانومهای مهربون و آماده سفر بدم دوستان اگه این موجود رو داخل کوپه پیدا کردین خیلی ریلکس با دمپایی بزنین توسرش با لطافت تمام جمعش کنید بعد بذارین داخل یه نایلکس از اونجایی که دانشمندان به این نتیجه رسیدن که مرده این موجود داخل شربت هم میزید بندازینش تو لیوان شربت بعضــــــــــــیا البته در صورت مشاهده نشدن این مورد برین سراغ مورد بعدی یعنی ریختن نمک در لیوان چای بعضیا بعدشم خانمها یه چند تا پنس و کلیپس خوشگل بردارید که اگه اسم وفامیل بازی کردین و بعضیا باختن ....مجبورشون کنید کلیپس بزنن عکسشونم نشون ما بدین تو همین تاپیک عاقا ان شاالله که سفری پر از ارامش داشته باشین RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - nazaninamiri70 - 2014/11/17 مینو من نظری بهتر دارم بعضیآ باختن آرایش زشت ازونا که با رژ لب لپاشونو قرمز میکنن و... کننشون برن تو رستوران قطار بشینن شام بخورن مینو از عصاره این موجود توی شیرموز یا شیر انبه هم میشه استفاده کرد خلاصه خانما در کوپه ها رو قفل میکنید و پنجره رو باز میکنید پسرا پسرا RE: سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص - hamid - 2014/11/17 لطفا فلش با آهنگهای اروم و ملایم فراموش نشه |