آيا از برخورد و رفتار پزشك مغزواعصاب خود راضي هستيد؟ - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: آيا از برخورد و رفتار پزشك مغزواعصاب خود راضي هستيد؟ (/Thread-%D8%A2%D9%8A%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%D9%83-%D9%85%D8%BA%D8%B2%D9%88%D8%A7%D8%B9%D8%B5%D8%A7%D8%A8-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%D9%8A-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%8A%D8%AF%D8%9F) |
RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستيد؟ - یاسی - 2015/05/24 منم دکترم خیلی خوبه هروقت هرجاببرم واسم نسخه دارورومینویسه رایگان بدون ویزیت ولی من همیشه دکترم شنبه هامیره انجمن میدم دفترچمو بدون تاریخ 3و4تانسخه مینویسه که راحت باشم همه دکترااینکارونمیکنن RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستيد؟ - Reza_N - 2015/05/25 دکتر فیضی هم با بیمه ی من قرارداد نداره ولی با دفترچه که میرم کمتر حساب میکنه ، سی میلیون قبولش دارم RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستيد؟ - niloofary - 2015/05/25 دیدین حالا همه شون خوبن RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستيد؟ - majid1 - 2015/05/26 اگه انقد خوب بودن این دکترا که میگین نمیومدن سریال در حاشیه رو که همش واقعیت داشت وبسازن و انقد هم دکترا اعتراض کردن که سریال و نیمه کاره قطع کردن. جدا دست مهران مدیری درد نکنه با این سریالی که روی آنتن برد و مردم بخشی از این بی عدالتی دکترا رو دیدن. شاعر میگه: درویش نکن ناله ز شمشیر اطبا...این طایفه از مرده ستانند غرامت RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستيد؟ - نازی 1368 - 2015/05/26 دکتر من خیلی مهربوووونه، واقعا ازش ممنونم RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستيد؟ - همراز - 2015/05/26 برخورد پزشک من با من خیلی خوبه...اوایل حرص همدیگه رو در می آوردیم ولی الان دیگه با هم کنار اومدیم و تبادل اطلاعات میکنیم... اگرچه نوبت دهی هاشون افتضاحه... با این وجود هر موقع برم شده سر پا کار من رو راه میندازه. باید توجه داشته باشیم که پزشک ما یک متخصص مغز و اعصابه...یک روانپزشک یا روانشناس نیست که بخواد به درد و دل های ما گوش بده و یا یک مرکز خیریه نیست که توقع تخفیف و رایگان بودن رو داشته باشیم. ولی معمولا پزشک ها با بیمار انشان در این موارد کنار میان. RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستيد؟ - 0MID - 2015/05/26 البته مجیدجون حق داره......... بعضیاشون واقعا" به دزد سرگردنه شبیه شدن........ فقط درصدی با مراکز خاصmriو ازمایشگاهها کارمیکنن و بقیه جاها رو قبول نمیکنن....من سال 83 بیمار یکیشون بودم و بعداز دوبار ویزیت دیگه پیشش نرفتم......... RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستيد؟ - ساسان - 2015/05/26 من دکتر زیاد عوض کردم ولی این مشکل دکترا که دید تجاری به درمان دارن یه چیز عمومیه الان همه چیز تو کشور به این سمت داره میره ولی در این مورد خاص بازی با جون مردم هس ....از بین لطفی و سلطان زاده و شیخ الاسلام و ابوالفضلی و مقدسی...دکتر مقدسی واقعا هم خیلی وقت می ذاره هم خیلی ارزش قائل برا مریضاش برخورد همه دکترایی که گفتم غیر از خانوم ابوالفضلی خوب بوده من نمی دونم چرا جامعه پزشکی خودشون جدا از بقیه مردم میبینن که به یه طنز انتقادی اینجوری واکنش نشون می دن در حالی که تو حوضه سلامت کشور خیلی مسائل مهم تر برای اعتراض وجود داره RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستيد؟ - glassheart - 2015/06/12 اینقدر با هم راحت شدیم که دیگه تحویلم میگیره آرزو برام میکنه مسخرمم میکنهاز اون روزی میترسم که اینقدر راحت شیم که منم مسخرش کنم RE: آيا از نحوه برخورد ورفتار پزشكتان راضي هستيد؟ - مژگان68 - 2015/06/25 دکتر اشرفیان واقعا ازش راضیم و خدا رو شکر میکنم که ایشون رو جلو راهم قرار دادوازشون تشکر میکنم. |