دیدار آذر ماه سال ۹۱ - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: مراسم و ملاقات هاي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D9%88-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: دیدار آذر ماه سال ۹۱ (/Thread-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D8%B0%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%DB%B9%DB%B1) |
RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - پویش - 2012/12/07 کمترازیک ساعت باقی است .................... بشتابیدبشتابید ....................... ماراهم فراموش نکنید خوش بگذره RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - فرناز - 2012/12/07 یاد من هم باشیدبخدا هرکار کردم نشد بیام خواهر برادر های گلم وببینمسعادت نداشتمخوش بگذره.راستی به سینا هم بگید آموزش دست زدن وبازهم با شما ها تمرین کنه RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - پویش - 2012/12/07 یک ساعت وچهل وپنج دقیقه از دیدارگذشته دیگراثری از آبمیوه وپذیرایی ها باقی نمانده است.پس بیخودی منتظرنباشید خوش بحال دوستان عزیزکه دردیداربودند/الان قیافه همشون اینجوریه الان قیافه مدیران محترم ومسئولین تدارکات هم اینجوری استولی ازاینکه خداروشکرتوانستندبازحمات چندین وچندروزه خودقیافه دوستانشان را ازاین حالتهاتبدیل به این قیافه هانماینداینجوری هستندپس برای همه اونها وسلامتی اونها وموفقیتشانمیکنیم وازطرف همه دوستاندستتان دردنکندپایدارباشیدودورازغمما جاماندگان هم از شادی دوستان خودچنین هستیمالبته به شرطی که بعضی از دوستان نگویندپویش دخترتورو چکاربه اینکارها،برو درست روبخون برو به کارهات برسمگرمیشه من نظرندمببخشیدچکارکنیم پویشه دیگه RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - Saina - 2012/12/07 . . . سلام سلام خب ما رفتیم و اومدیم بالاخره روز شماری ها و ساعت شماری ها ی دیدار 17 آذر هم به پایان رسید و انتظار برای رسیدن زمان دیدار بعدی شروع شد خیلی دیدار خوبی بود البته با یه کوچولو بی نظمی در پذیرایی که امیدوارم دوستای گلم به بزرگی خودشون ببخشن از همه ی دوستانی که زحمت کشیده بودن و از راه ها ی دور و نزدیک اومده بودن خیلی خیلی تشکر میکنم ( شمال ، تبریز ، اصفهان ) واقعا حضور تک تکتون باعث دلگرمی و شادیه دلمون واسه ی همه ی دوستانی که نیومده بودن خیلی خیلی تنگ شده ایشالا در دیدارهای بعدی ببینیمشون البته بگم جاتون خیلی خالی بود و ازتون یادکردیم . . . خب حالا یه شرح مختصر از دیدار : دوستای عزیز از حدود ساعت 3 کم کم اومدن . . . اول قصد داشتیم برنامه رو ساعت 3:30 شروع کنیم که نشد ، چون بعضی از دوستان هنوز نیومده بودن . . . اول از همه نوبت پذیرایی به یاد ماندنی بود که فکر کنم حدود یک ساعتی طول کشید بعد سینا ی عزیز اومد و خوش آمد گویی گفت و یه توضیحات مختصر داد بعد یک آقای دکتری که اسمشون یادم نیست درباره ی طرح کرینزون صحبت کردن و توضیحاتی دادن و بعد آقای دکتر نمازی که دکترای فلسفه داشتن اومدن و درباره ی مسایل روان شناختی مربوط به ام اس صحبت هایی کردن و راه کار هایی رو پیشنهاد دادن ، وبعد دوستانی که از ایشون سوال داشتن پرسیدن ، در آخر هم قرعه کشی ای از طرف شرکت دارویی زهراوی انجام شد دوستانی که اسمشون توسط ملینا کوچولو ( دختر مهدی مرجانی ) و بیتا ی عزیز ( دختر آقا ابراهیم ) به قید قرعه درومد به مدت 3 روز با هزینه ی شرکت به تبریز میرن و از کارخانه ی تولید دارو بازدید میکنن ( برنده ها : رنگین کمان ، ارزو ، مهدی مرجانی ، خانم میرانی ، گیلانه ) و در آخر هم چندتا عکس یادگاری انداخیم و دفتر این دیدار هم به پایان رسید جا داره از گروه مدیریت تشکر ویژه ای بکنم که واقعا خیلی خیلی زحمت میکشن و دغدغشون خوب برگزار شدن دیدار و راضی بودن بچه هاست . . . دوستون دارم خیلی خوبه که هستید . . . RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - آرزو - 2012/12/07 انیس جان فکر نمیکنی این موضوع یکم مشکوکه؟؟ دوستانی که اسمشون توسط ملینا کوچولو ( دختر مهدی مرجانی ) و بیتا ی عزیز ( دختر آقا ابراهیم ) به قید قرعه درومد به مدت 3 روز با هزینه ی شرکت به تبریز میرن و از کارخانه ی تولید دارو بازدید میکنن ( برنده ها : رنگین کمان ، ارزو ، مهدی مرجانی ، خانم میرانی ، گیلانه ) RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - سهند - 2012/12/07 انیس خانم رسیدن به خیر میتونی تعداد حضارو اعلام بفرمایین RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - Saina - 2012/12/07 . . . آرزو جان قرعه کشی در نهایت دقت و دور از هرگونه تقلب برگزار شد ، من تضمین میکنم آقا سهند حدود 100 نفر در نظرسنجی شرکت کرده بودند که اگه اشتباه نکنم حدود 80 نفر اونجا بودن RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - آرزو - 2012/12/07 انیس جان شوخی کردم... خوشحالم که بهتون خوش گذشته انشالله همیشه شاد باشید RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - eglantine - 2012/12/07 باخره رسیدیم خونه! یهنی یه ربع پیش! عرضم به حضور منور پر فروغتون که شخص شخیص بنده(آخر حشو بود!تو زبان فارسی خوندین که؟) ساعت 2و15 دم ایستگاه مترو با نازنین امیری قرار داشتم! دقیقا ساعت 2 رسیدم اونجا(حالا من هیچ وقت سر وقت جایی نمیرسما! خودمم هنوز شکه ام) هیچی دیگه یه ربعی منتظر موندم تا نازنین و خواهرش رسیدن سه تایی رفتیم کافی شاپ منظور. زودم راه افتاده بودیم که آب میوه بهمون برسه! رفتیم تو دیدم یه خانومی که به شدت آشناس داره از پله ها میاد بالا! نگو ساناز جون بودن و من نشناختم! بعدم که آقا حمید رو نشناختم! (ازین سیبیل مغولیا(!!!!!!؟؟؟) گذاشته بودن با آقا سینا) هیچی دیگه رفتیم دیدیم چند نفر بیشتر نیستن! کلی منتظر موندیم کم کم شلوغ شد. به خاطر اینکه سجاد ناراحت نشه هیچ کدوممون قهوه سفارش ندادیم! بعد یه آقا دکتری طرح جدید رو تشریح کردن. بعد هم یه آقایی که دکترای فلسفه داشتن صحبت کردن که کلی مفید بود هر دوش! بعد هم یه قرعه کشی که برنده ها اعلام شدن! کلی هم از کسایی که نتونستن بیان یاد شد. اسم تک تکشون برده شد. بعد هم راه افتادم سمت خونه! تو چهار راه ولی عصر منتظر بودم چراغ قرمز شه رد شم از خیابون. بعد گوشیم زنگ خورد همینطور که میخواستم جواب بدم جلوییام حرکت کردن. منم فک کردم چراغ قرمز شد راه افتادم دنبالشون. یهو دیدم چراغ سبزه و منم وسط خیابون. اگه موتوریه کنترل نمیکرد الآن من از بهشت براتون گزارش مینوشتم! آقا/خانم شما که سرتو میندازی پایین رد میشی به فکر خودت نیستی، حداقل به این فک کن که شاید یکی رو به کشتن بدی! خیلی دیدار خوبی بود. همگی خسته نباشید، مرسی! خیلی خوشحال شدم دوستان رو دیدم(دونه دونه اسم نمیبرم یکی رو یادم نره!) 9 تا سوژه تپل پیدا کردم واسه تاکسی! از فردا منتظر رو نماییش باشین! RE: دیدار آذر ماه سال ۹۱ - سهند - 2012/12/07 (2012/12/07, 07:41 PM)Saina نوشته است: . . . من چون گوهنوری را دوس دارم سهند شدم .از جنس شما هستم پس شرط بندی را هم باختیم مابالای120 نفر حدس زده بودیم. |