همایش ام اس سنتر - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: اطلاعیه ها و قوانین (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86) +--- انجمن: اطلاعیه ها و قوانین سایت (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA) +--- موضوع: همایش ام اس سنتر (/Thread-%D9%87%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1) |
RE: همایش ام اس سنتر - Majid - 2013/05/04 الان سره کارم یواشکی اومدم تو سایت که تشکر کنم افتخار دادید تشریف آورید و حمایت کردید، خیلی ممنون، شبی شد که خاطرش هیچ وقت از ذهنم بیرون نمی ره، وقتی این همه یک دلی رو می بینم خیلی خوشحال می شم مرسیییییییییییییی از همه RE: همایش ام اس سنتر - zeinabi - 2013/05/04 (2013/05/04, 11:09 AM)Majid نوشته است: الان سره کارم یواشکی اومدم تو سایت که تشکر کنم افتخار دادید تشریف آورید و حمایت کردید، خیلی ممنون، شبی شد که خاطرش هیچ وقت از ذهنم بیرون نمی ره، وقتی این همه یک دلی رو می بینم خیلی خوشحال می شممرسی از شما و دوستان گلتون آقا مجید که روز خاطره انگیزی رو برامون تدارک دیدید RE: همایش ام اس سنتر - leili - 2013/05/04 همه چیز محشر بود فوق العاده با تمام قوا اومده بودم( مامان داداش خانمش) و با تمام وجود به داشتن دوستای ام اس سنتری افتخار کردم چقدر بزرگ شدیم خودمونیم دیدار اول که اومدم تو کافی شاپ کرج بود کلمون دور یه میز بلند جا شدیم دیروز دیدم دیگه فقط یه گروه نیستیم یه جامعه شدیم یه جامعه همدل یه تن واحد از صمیم قلب سپاسگزارم خدا قوت RE: همایش ام اس سنتر - nahid - 2013/05/04 همگی خسته نباشید خوشحالم که بهتون خوش گذشته RE: همایش ام اس سنتر - شيدا رها - 2013/05/04 همگی خسته نباشید. خوشحالم که بهتون خوش گذشته. دیروز تمام ساعاتی که همایش بود و حتی قبل تر هم دلم با شماها بود. شما بهترینید. همیشه همین طور شاد باشید و سرزنده و موفق مثل همین الان. RE: همایش ام اس سنتر - khatoon25 - 2013/05/04 دوستان عزيزم دستتون درد نكنه واقعاً خسته نباشيددددددد خيلي عالي بود همه چيز باعث افتخارين همتون. جاي سينا و مهدي و هانيه هم خيلي خالي بود همينطور حسين RE: همایش ام اس سنتر - soheila.f.d - 2013/05/04 به به فوق العاده بودین و میدونم با چند جمله نمیشه از زحمات شما عزیزان قدردانی کرد واقعا خسته نباشین که یه خاطره خوب و شیرین برامون بجا گذاشتین منکه حسااااااااابی لذت بردم و بهم خوش گذشت و تا اونجا که جون داشتم دست میزدم خیلی وقتا هم اینجوری بودم توی راه برگشت هم که نگو راستش واسه هماهنگی خودم و همسرم و دخترم حدود یه ساعتی دیر رسیدیم اونوقت شما چه جوری اینهمه جمعیت و پزشک و خواننده و مجری و برنامه های متنوع و سالن و پذیرایی و عشق و شور و دوست داشتن ها رو هماهنگ کردین؟؟ یه چیز دیگه بخاطر اینکه دیر رسیدیم، متاسفانه از معارفه مدیران و مسئولین و ناظرین و دوستای گلمون محروم شدم اما با چند تا از دوستای خوب و زحمتکشم همونجا از نزدیک آشنا شدم و خودم و معرفی کردم که: بتازگی عضو شدم حمید، پویا، مهسا، نرگس، شهرزاد، مجید، کیانا، فربود، ساینا، نفس و ... بازم از همه شما گلهای مهربون صمیمانه قدردانی میکنم و امیدوارم همیشه تندرست باشین و به هر آنچه دلخواهتون هست برسین RE: همایش ام اس سنتر - Hasty - 2013/05/04 سلامممممم به همه عزیزان
اینقدر شاد وسر حالم که نگو برنامه ها عالییییییییییییییییییییییییی بود واقعا عالی مخصوصا هنرمندان وورزشکاران که من با اونها هم عکس گرفتم نمی دونم از کجاش بگم فقط یاد یک جمله از حمید می افتم که یکجا گفته بود ااگه نیائید واقعا ضرر می کنید من لحظات آخر نموندم چون پرواز داشتم می ترسیدم دیر برسم آخرش نفهمیدم سور پرایزی که می گفتند چی بود من تمام راه از گرگان تا بهشهر اینقدر برای همسم حرف زدم که اون بنده خدا تو این یک ساعت ونیم فقط با سر تائید می کرد بعد تازه با قیافه حق به جانب گفتم بقیشو خونه تعریف می کنم من که اینقدر دست زدم وجیغ کشیدم هم دستهام درد گرفت وهم گلوم گرفت منم از کسی نام نمیبرم چون می ترسم از کسی از قلم بیفته همه خوب بودند اونها که روبان می داندوپذیرائی می کردند مدیران برنامه که خیلییییییییییییی زحمت کشیددند من فکرش رو هم نمی کردم اینقدر خوب باشه موقع برگشت خیلییییییی خسته اما سر حال بودم این عکس دستمه که یکی از بچه ها زحمت کشیذ ولاک نانجی زداونم روبانیه که گفتم بازم میگم از همه ممنونم خیلیییییییییی دوستتون دارمممممممممممممم RE: همایش ام اس سنتر - neda.n - 2013/05/04
توجه توجه
امشب ، شبکه تهران ، بین ساعت نه تا یازده شبکه تهران گزارش همایش ام اس سنتر برنامه در شهر در صورتی که پخش نشد ساعت دوازده بعد از خبر RE: همایش ام اس سنتر - SSA - 2013/05/04 اما من هنوز دارم دق میکنم... دلم میخواست میومدم. اما نشد. امان از این دل که اول رضایت دیگران براش مهمه. |