![]() |
باورهای غلط درباره اماس - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: دانستنی های اماس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D8%B3) +--- موضوع: باورهای غلط درباره اماس (/Thread-%D8%A8%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%BA%D9%84%D8%B7-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D8%B3) |
RE: باورهای غلط درباره اماس - غم فروش - 2015/01/21 یعنی ماهمش باید دغدغه اینو داشته باشیم که کی کجا چی در مورد ام اس نوشته ؟!نکنه اطلاعت غلط بدن؟! منم به کسی نگفتم که ام اس دارم چون بنظرم همه خیرخواه نیستن خیلیا دنبال سوژه ان که پشت سر اینو اون صفحه بزارن شاید طرز فکرم درس نباشه ولی دیگه همینی که هست ![]() ![]() RE: باورهای غلط درباره اماس - فاطمه جون - 2015/01/21 (2015/01/21, 01:03 PM)غم فروش نوشته است: یعنی ماهمش باید دغدغه اینو داشته باشیم که کی کجا چی در مورد ام اس نوشته ؟!نکنه اطلاعت غلط بدن؟!کار خوبی کردی عزیزم . جامعه ما هنوز خیلی این چیزا رو نمیتونه درک کنه ![]() RE: باورهای غلط درباره اماس - habibe - 2015/01/21 راستش منم به جز همسرم ودخترم و داداشم به کسی نگفتم که ام اس دارم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: باورهای غلط درباره اماس - مسافر خسته - 2015/01/24 منم دوست ندارم کسی بفهمه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() چون عمم این بیماری رو داشته اگه کسی بفهمه طور دیگه ای نگام میکنه؛ ![]() ![]() ![]() طوری که من دوست ندارم اونطوری باشه!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آره یه همچین مردم فهیمی داریم ما ![]() ![]() ![]() ![]() RE: باورهای غلط درباره اماس - حدیث ادریسی - 2015/01/28 يعني آدم خندش میگیره اینا رو میخونه که تو کتاب چاپ شده ...خدا خیرشون بده ..هر روز تلاش میکنیم اطلاع رسانی و فرهنگ سازی کنیم راجع به ام اس و .... بعد خیلی خوشگل مثل پلنگ صورتی میکوبوننمون به دیوار و.... ![]() خوبه ننوشته مبتلایان بعد یکی دوسالم باید برن سفر آخرت.... ![]() RE: باورهای غلط درباره اماس - زیر آسمون خدا - 2015/01/30 بخاطر همبن باورهای غلط هست که من تو ابن هفت سال بجز پدر و مادر و برادرم کسی از ببماریم خبرنداره و به خودمم افتخار مبکنم RE: باورهای غلط درباره اماس - neghar - 2015/04/25 (2014/06/09, 12:25 AM)SSA نوشته است: دیروز این کتاب رو خریدم.اوریون؟!1 ام.اس رابطه اش چیه؟ RE: باورهای غلط درباره اماس - 0MID - 2015/05/03 چند مدت پیش سوار اتوبوس شدم....بغل دستیم وقتی شنید من راجع به ام اس دارم با یکی دیگه صحبت میکنم ومنم ام اس دارم ازجاش بلند شدو خودشو طوری چمع وجور کرد و از کنارم رد شد طوریکه بامن حتی یه سایش کوچیک نداشته باشه........بنده خدا تا آخر خط سرپا ایستاد و چپ چپ نگام میکرد......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خوب وقتی که توی یه کتاب مث این میخونه که ام اس مسریه وحتی لحظه ای به شباهت توصیفات این کتاب از بیماری دقت نمیکنه و درک نمیکنه که این کتاب داره اریون رو توصیف میکنه و فکرمیکنه که اریون وmsبیماری شبیه هم هستند....چه انتظاری دارید.........احتمال اینکه بچش اریون بگیره وبگه بعدشم حتماms میگیره ...... وقتی بخش فرهنگی ما اطلاع رسانی ضعیف و اشتباه داشته باشن... از عموم چه انتظار دارید ![]() ![]() ![]() RE: باورهای غلط درباره اماس - .nazanin - 2017/02/23 [quote='SSA' pid='434567' dateline='1402260933'] دیروز این کتاب رو خریدم.... گمانم با اوریون اشتباه گرفته. اما یک آدم معمولی اینو از کجا باید بدونه؟ فقط میخونه: مسری !! ------------------------------------------------------------------- خیلیا نمیخونن،آمار کتابخونی تو ایران پایینه ![]() ولی آمار تبلیغ شفاهی و حرفهای خاله زنکی بالاست ![]() [size=x-large] بعضي ها مي گويند ام اس يعني ناتواني، اما برخلاف اين شايعات خيلي از آدم هاي موفق دنيا به اين بيماري مبتلا هستند، يک پزشک يا پژوهشگري ماهر، دانشجويي ممتاز، استادي دلسوز، همسري وظيفه شناس و.... ممکن است هريک از همه اين آدم ها در مجموعه بيماران مبتلا به ام اس پيدا شوند چون آنها برخلاف منفي نگرها، بيماري شان را بخوبي شناخته اند و با اين شناخت کامل، آن را به زانو درآورده اند ! کمکم داره برای مردم جا می افته که ام اسیه بیماری مزمنه ٰ. بیماری مزمن مثل آسم ،آلزایمر ، دیابت ...[/size] بیماریهای واگیر مزمن نیستند!بیماریهای مزمن واگیر نیستند! RE: باورهای غلط درباره اماس - امیرپوریا - 2017/03/05 (2017/03/05, 02:15 PM)alireza1111 نوشته است:دلیلش واضحه(2017/03/05, 01:17 PM)امیرپوریا نوشته است:(2017/03/04, 02:00 PM)alireza1111 نوشته است: به نظر من مردم در ایران به دلیل مسدودینگ شدید اطلاعات (عدم دسترسی به اطلاعات به صورت جامع و کامل) تنها دسترسی به اطلاعات محدود و بعضا غلط در تمامی زمینه ها دارند که یکیشم ام اس هست. وقتی مردم به نحوی خواسته یا ناخواسته هدایت شدند که فقط اخبار رو به ناچار فقط از دوستان یا تلگرام یا اینستاگرام دریافت کنند که کمترین ارزش علمی و سندی داره نتیجه اش باورهای اشتباه در تمامی زمینه ها و بالطبع در مورد ام اس هست. جامعهای که ازادیهای اجتماعی بسیار محدودی داره رو به خلاقیتهای یواشکی تو جامعه مجازی میاره و به نوعی تخلیه انرژی رو از طریق مجازی انجام میده هرچند بنظرم تلگرام و امثالهم همونقدر که ضرر از لحاظ تحریف و نشر اکاذیب داشته سود هم از لحاظ کانالهای اطلاع رسانی معتبرداشته که مردم با یک لمس انگشت تمام اخبار روز دنیارو با هر سلیقه ای در دسترس دارند. |