وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس
وضعيت جسماني فعليتون چجوريه؟ - نسخه قابل چاپ

+- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir)
+-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3)
+--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7)
+--- موضوع: وضعيت جسماني فعليتون چجوريه؟ (/Thread-%D9%88%D8%B6%D8%B9%D9%8A%D8%AA-%D8%AC%D8%B3%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%8A-%D9%81%D8%B9%D9%84%D9%8A%D8%AA%D9%88%D9%86-%DA%86%D8%AC%D9%88%D8%B1%D9%8A%D9%87%D8%9F)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

RE: وضعيت جسماني فعليتون چجوريه؟ - آیدا - 2012/10/17

منم دوسال هست که تشخیص دادن بیماریمو توی این مدت هم فقط یک طرف صورتم گزگز میشد که با کورتن خوب شد و یک بار هم دوبینی داشتم که اونم با کورتن خوب شد و الان یکسال و یکماه هست که هیچ حمله ای ندارم
روحیه ام خیلی بالا هست شاد هستم و اصلا به روی خودم نمیارم .
به نظر من کم محلی بهترین چیز هست اصلا محلش نذارید خودش ساکت میشه ( مثل بچه ها ) wink2

RE: وضعيت جسماني فعليتون چجوريه؟ - mehdernet2 - 2012/10/17

همسسرم فقط يه مختصر تو ديدشون احساس پرده مي كنهواصلا كورتون هم تجويز نشد براي ايشون.فقط يه پلاك فعال تو نيمكره راست دارن و فعلا خوبه.با دعاي همتون

RE: وضعيت جسماني فعليتون چجوريه؟ - moon light - 2012/10/17

من عدم تعادل دارم.بشدت گرفتگی عضلانی،سرگیجه،کمی تاری دید،بیحسی درتمام بدن،بیخوابی شدید،درد استخوانها،و....
درشرایط بسیارخوبی هستم!!!!!!!!!!!وازنظر پزشکا هم وضعیتم عالیه!!!!!!!!

RE: وضعيت جسماني فعليتون چجوريه؟ - mehdernet2 - 2012/10/17

اونوقت اينا شرايط خوبين؟

RE: وضعيت جسماني فعليتون چجوريه؟ - Saina - 2012/10/17

. . .

حالا من Smile (52)Smile (52)

البته فکرکنم قدیما یه تاپیکی شبیه این بود confused2 ولی خب بازم میگیم ، ضرر نداره که . . .

دقیقا الان بچم دوسالشه ، دیگه بزرگ شده smiling ولی بیچاره اصلا آزار و اذیتی نداره و سر به راهه :60::60::60:

منم که خوبم و ورزش میکنم و تغذیم رو رعایت میکنم و هیچ مشکلی ندارم party0048.gifparty0048.gifparty0048.gif

فقط اگه بتونم عصبانیت و استرسمو کم کنم خیلی خوووب میشه دیگه confusedconfused

RE: وضعيت جسماني فعليتون چجوريه؟ - الهه السادات - 2012/10/19

بدنم خیلی خوبه فقط گاهی مثل الان پلاگرهای سرم باعث میشه یک جای بدنم مور مور بشه و بگیره ولی گاهی انقدر هست که بهش عادت میکنم و دیگه هم جلوی فعالیتمو نمیگیرم چون کم فعالیت کردن و استرس که بدترم میکنه و این بیماری رو پذیرفتم و بیسترهم دارم میپذیرم و با شرایط خودمو به ارامش ذهنی و روحی رسوندم و کلاس یوگا رفتن به خودم کمک میکنم که خیلی واسم موثر واقع میشه و مثبت نگر شدم و به خدا و خانوادم نزدیکتر و هرکاری را واسه ارامش خودم انجام میدم و حرف میزنم.
خوشبختانه هم بیماری من که مدتی است مبتلا شدم بدلایل استرس و کم ویتامین بخاطر ناراحتی معده و روده ها که ازبچگی داشتم ، خفیف و بخاطرهمین خداروشکر میکنم و تلاش واسه ادامه زندگی فقط نمیدونم چطور بپذریم بعضی قضایایها رو مثل ازدواج نکردن که امید و توکلم درموردش و هرچیزی دیگه به خداست و نزدیکی به خداست که بهم ارامش میده و منو سرپا نگهداشته بعد خانواده و هرچیزی یا هرکسی دیگه.
love51

RE: وضعيت جسماني فعليتون چجوريه؟ - ghaside - 2012/10/19

عزیزم نگران ازدواج نباش و خدارو شاکر باش ک ازدواج نکردی , وگرنه معلوم نبود توی آینده چ مسایلی رو باید تحمل میکردیو شرایطتم بدتر میشد , اونم تو این زمونه که عیب نداشته سر زن بیچاره هزار تا بلا میاد . مرد آقا و خوب کم پیدا میشه گلم ایشالله خوبش نصیبت بشه الهه جان

RE: وضعيت جسماني فعليتون چجوريه؟ - agin - 2012/10/19

وضعیت جسمانیم خوبه. هنوز نتونستم برنامم رو تنظیم کنم و برم ورزش . قبلا ورزش میکردم چند سال ، اما هنوز نشده دوباره ادامه بدم.
پای راستم گرفتگی داره با کورتون هم خوب نشد نمیدونم چرا . بعضی وقتا که تلاشم زیاده میگیرهاما باهاش میسازم . بهش اجازه نمیدم منو از زندگیم بندازه . اون باید با من کنار بیاد نه من با اون . اگر بخوام اینجوری همش مراعاتش رو بکنم از پا در میام .

باید بپذیریم این بیماری رو ، وگرنه نمیتونیم زندگی بکنیم

RE: وضعيت جسماني فعليتون چجوريه؟ - paeeze - 2012/10/19

(2012/10/17, 02:59 PM)mehdernet2 نوشته است: اونوقت اينا شرايط خوبين؟

تعریف شرایط خوب واسه هر کسی یه جوریه!icon_cry

RE: وضعيت جسماني فعليتون چجوريه؟ - mehdernet2 - 2012/10/19

قربون همتون برم من
فدای تک تکتون بشم
به خدا اصلا نمی دونم چی بگم
خدا همتونو شاد کنه سالم کنه
قربونتون برم
واسه نگارم دعا کنین