وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس
میزان مراجعه به پزشک و پیگیری بیماری - نسخه قابل چاپ

+- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir)
+-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3)
+--- انجمن: پرسش و پاسخ (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE)
+--- موضوع: میزان مراجعه به پزشک و پیگیری بیماری (/Thread-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AC%D8%B9%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C)

صفحه ها: 1 2 3 4

RE: میزان مراجعه به پزشک !! - yas - 2012/06/18

من که اصلا نمیرم دکتر استرس بهم دست میده نه بخاطر بیماریم بخاطر اینکه یه ساعت وایستم پشت در بعد این منو ببینه اون منو ببینه بعد ازم بپرسن میری مغز و اعصاب چتهههههههههههههههههههههههههههههههههههه ؟
بعدشم امار ام اس اینقد زیاد شده هر وقت به جوونی بره پشت در نورولوژیست انگار نگاهها خیلی سنگینه منم میرم بیمارستان استرس دارم مطبشم وحشتناک برا همینحوصله ندارم اصلا نمیرم اگه9 برمم میگم برا چند ماهم دارو بنویس گذر اینورا نیفته دکترم میگه نمیخواد بیبای بده مامان اینا دفترچتو بیارن داور مینویسم Smile (16)

RE: میزان مراجعه به پزشک !! - TootFarangi - 2012/06/21

من هر سه ماه یکبار میرم Rolleyes

RE: میزان مراجعه به پزشک !! - MFhealth - 2012/06/21

من هر وقت احساس کنم که در وضعیتم تغییری ایجاد شده میرم یه معاینه میشم خیالم راحت میشه(البته همون اوایل بود که حساس بودم) الان 9 ماهه که نرفتم. معمولا مامان یا بابا میرن نسخه میگیرن.تا زمانی که حس می کنم خوبم نمی رم. البته الان دوست دارم برم واسم یه ام آر آی بنویسه ببینم پلاکام چه طوری شدن. ولی چون می دونم نمی نویسه نمی رم.

RE: میزان مراجعه به پزشک !! - amirreza - 2012/06/22

منم تقریبا اولا هر ماه دکتر بودم الان دیگه خوشم نمیاد برم دکتر
خسته شدم

تا چه حد باید پیگیر M.S بود؟ - khatereh:) - 2014/04/12

سلام
...اول از همه به خاطر جوابتون به سؤال قبلیم خیلی خیلی ممنونم.
من الان 5 ساله M.S دارم و cinnovex مصرف میکنم. تو این مدت تقریبا هیچ مشکل حادی واسم پیش نیومده. فقط شاید هر سال 3-4 بار گزگز دست یا پا داشتم، که خودش یه هفته ای خوب میشد! به همین خاطر خیلی پی گیر نیستم. اصلنم برای ویزیت دکتر نرفتم، یا شاید یکی دوبار رفتم.
میخواستم ببینم باید بیشتر حواسم باشه؟ آخه حالم خوبه دیگه!
تنها چیزی که نگرانم میکنه اینه که یه خورده استرسم زیاده!Sad

RE: تا چه حد باید پیگیر M.S بود؟ - سمیرا - 2014/04/12

سلام دوست عزیزicon_question
به نظر من بهتره شما حداقل هر چهار ماه یه سری به دکترتون بزنین و اقلا سالی یکی دو بار ام ار ای انجام بدین تا هم خیال خودتون راحت باشه، هم اینکه اصن شاید پلاکاتون محو یا خ کوچیک شده باشنagreement2 و اگر خدای نکرده هم یه روز مشکلی یا عودی داشته باشین با تشخیص به موقع بشه جلوی پیشرفتش گرفت.
منم خدارو بی نهایت مرتبه شکر مشکل خاصی ندارم ولی هرسه ماه یکبار میرم پیش دکترم، قبلا تند تند ام ار ای میدادم اما حالا به صلاحدید دکترم از تیرماه تا حالا نرفتم و امروز قرار برم وقت ام ار ای بگیرم. به امید نابودی تمام پلاک های دوستانagreement2
خ امیدوارم دعا کنین تو ذوقم نخوره دوست جوناinnocent0001.gif

RE: تا چه حد باید پیگیر M.S بود؟ - حکمت خدا - 2014/04/12

سلام
نیازی به ایجاد تاپیک جدید نبود!
پس چطوری دارو میگرفتید؟
mri هم ندادید؟
حالا سالی 1 بار که ضرری نداره برید.
سمیرا ، شما هم ان شاا... نتیجش خیر باشه

RE: تا چه حد باید پیگیر M.S بود؟ - بهرنگ - 2014/04/12

(2014/04/12, 09:10 AM)سمیرا نوشته است: سلام دوست عزیزicon_question
به نظر من بهتره شما حداقل هر چهار ماه یه سری به دکترتون بزنین و اقلا سالی یکی دو بار ام ار ای انجام بدین تا هم خیال خودتون راحت باشه، هم اینکه اصن شاید پلاکاتون محو یا خ کوچیک شده باشنagreement2 و اگر خدای نکرده هم یه روز مشکلی یا عودی داشته باشین با تشخیص به موقع بشه جلوی پیشرفتش گرفت.
منم خدارو بی نهایت مرتبه شکر مشکل خاصی ندارم ولی هرسه ماه یکبار میرم پیش دکترم، قبلا تند تند ام ار ای میدادم اما حالا به صلاحدید دکترم از تیرماه تا حالا نرفتم و امروز قرار برم وقت ام ار ای بگیرم. به امید نابودی تمام پلاک های دوستانagreement2

سمیرا این مراکز ام آر آی رو میلیاردر کردی.Smile (52)هر 3 ماه یک بار ام آر آی؟گمان می کنم حسایب به جانت دعا می کنن.evilgrin0039.gifاز دعای اونها هست که الان خوبی.menولی از شوخی گذشته نیازی نیست که ام آر آی رو ای ن قدر سریع انجام بدی.داروی ام اس آنتی بیوتیک نیست که سریع اثر کنه.ام آر آی سالانه کافی هست.من 6 سال هست که ام آر آی ندادم.وقتی بدنم خوب نیست نیازی به ام آر آی ندارم.دکترم هم با من هم عقیده هست.بر خلاف دکتر سابقم که خیلی به ام ر آی علاقه داشت.

RE: تا چه حد باید پیگیر M.S بود؟ - hilda - 2014/04/12

دوست عزیز بهترین کار اینه که تحت نظر پزشکت باشی و هرکاری که اون میگه انجام بدی و بهش اعتماد کنی اینکه خودت حس کنی حالت خوبه دیگه پیش دکتر نری اصلاً کار درستی نیست ام اس بیماریه کاملاً غیر قابل پیش بینی هست پس بهترین کار اینکه تحت نظر پزشک باشی و چکاپ بشی

RE: تا چه حد باید پیگیر M.S بود؟ - سمیرا - 2014/04/12

(2014/04/12, 10:45 AM)بهرنگ نوشته است:
(2014/04/12, 09:10 AM)سمیرا نوشته است: سلام دوست عزیزicon_question

سمیرا این مراکز ام آر آی رو میلیاردر کردی.Smile (52)هر 3 ماه یک بار ام آر آی؟گمان می کنم حسایب به جانت دعا می کنن.evilgrin0039.gifاز دعای اونها هست که الان خوبی.menولی از شوخی گذشته نیازی نیست که ام آر آی رو ای ن قدر سریع انجام بدی.داروی ام اس آنتی بیوتیک نیست که سریع اثر کنه.ام آر آی سالانه کافی هست.من 6 سال هست که ام آر آی ندادم.وقتی بدنم خوب نیست نیازی به ام آر آی ندارم.دکترم هم با من هم عقیده هست.بر خلاف دکتر سابقم که خیلی به ام ر آی علاقه داشت.
نه دوست عزیز!!! اوایل تشخیص گفتن دوماه دیگه تکرار کن، تا اینکه دکتر خودمو پیدا کردم و ایشون به نتایج اون مراکز اعتماد نداشتن و جای دیگه ای رو معرفی کردن و من دوباره ام ار ای دادم و دکترم چون معتقد بودن اگه استرس هام مهار شه نیازی به تزریق نیس گفتن باید سه ماه بعد دوباره وضعیت پلاک هات بررسی شه که همون ام ار ای آخرم تو تیرماه بود تا به امروز که بعد ده ماه رفتم و برا سه شنبه وفت گرفتم.
دقیقا دکتر منم گفتن سالی یک و نهایتا دوبار کافیه.