سوالاتی که باید از پزشک خود درمورد MS بپرسید! - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: دانستنی های اماس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D8%B3) +--- موضوع: سوالاتی که باید از پزشک خود درمورد MS بپرسید! (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-MS-%D8%A8%D9%BE%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF) |
RE: سوالاتی که باید از پزشک خود درمورد MS بپرسید! - aztab - 2014/04/03 سلام دوستان عزیز سال جدیدتان مبارک مرسی از علیرضای عزیز، خوب درسته که این حق هر بیمار که از بیماریش اطلاع داشته باشه ولی با این دوره خفه گان یکیش هم دکترا ،چی میشه اصلا اطلاع داشته باشم خوب که چی دوستان عزیز خواهش میکنم به قدرت این مغزتان پی ببرید بابا تو این دوره و زمانه مریضی که معنی نداره برید بیماران ام اس اورپا را ببینی یا یه قاره دیگه را اصلا معلوم نمیشه که آغا این ام اس داره حالا بیاین ایران کسی سرما میخوره اولین فکری که به ذهنش میاد از کار افتادگی است خوب این تا چند ساله دیگه از پا در میاد نمیدونم فقط میتونم بگم برید زندگیتان را بکنید ام اس را از ذهنتان پاک کنید زیاد گیر ندید به ام اس شرایط یک ام اسی را هم میدونم البته تو ایران، از بین بردنش هم خیلی ساده است البته میدونم شاید از گفته من عصبانی بشی که آغا کجاش چیزی نیست زیاد فقط ندارم ولی بعدا میام میگم فعلا برید شاد باشی RE: سوالاتی که باید از پزشک خود درمورد MS بپرسید! - hania - 2014/04/03 (2012/03/15, 06:20 PM)nazii نوشته است: دکتر من که اصلا جواب درستی بم نميده حتی قطعی بم نگفت ام اس داری همه چيو خودم بايد بپرسم تازه ميگن دکتر من وقت ميزاره واسه بيمار وقتی ام راجع به عوارض آمپولا پرسيدم گفت هيچ عوارضی نداره فقط شايد يه کم تب و لرز بت بده,واقعا اين آمپولا عوارض نداره???!!! من هم با شما موافقم دقیقا همین جوریه خیلی بدم میاد وقتی از دکتر سوال می پرسم همش میگه نه حساس نباش هیچی نمی شه هیچ عارضه ای نداره هیچ مشکلی نیست در حالی که من دارم احساس می کنم مشکلی هست و از یه دردی اذیتم درسته دکتر می خواد از نیروی تلقین استفاده کنه ولی وقتی حقیقت ها رو می پوشونه دیگه وقتی واقعا میگه مشکلی نیست دیگه اون رو هم باورم نمی شه .... خلاصه اینکه بهتره وقتی از دکتر این سوال ها رو می پرسیم یه ذره با حوصله ی بیشتر و واقع بینانه تر جواب بدند ... RE: سوالاتی که باید از پزشک خود درمورد MS بپرسید! - عسل راد - 2014/04/03 من اصلا هیچی در مورد وضعیتم نمیدونم اینکه چند تا پلاک دارم و وضعیتشون چه طوریه؟ دکتر هیچی بهم نمییگه فقط میگه خوبه ! فقط میگه شاد باش و بخند RE: سوالاتی که باید از پزشک خود درمورد MS بپرسید! - مریییم - 2014/04/03 دکتر منم در مورد پلاکام هیچی نمیگه فقط میگه اینکه چنتا هست اصلا مهم نیست تاکید داره به استخر رفتن اینکه برات خیلی خوبه تا خودم نگم برام آزمایش خون هم نمی نویسه RE: سوالاتی که باید از پزشک خود درمورد MS بپرسید! - matin - 2014/04/03 من که خودم اصلا مایل نیستم از ریز بیماریم چیزی بدونم آدم هرچی بیشتر بدونه حساس تر میشه هیچی ندونم راحت تر به کار وزندگیم می رسم و به چیزی فکر نمی کنم همین آمپولمون و می زنیم درست میشه همه چیز RE: سوالاتی که باید از پزشک خود درمورد MS بپرسید! - موناامیدوار - 2014/04/04 منم از ریز بیماریم خبر ندارم ولی اگه بدونم حس بهتری دارم...حداقل میدونم که اخرش چیمیشه RE: سوالاتی که باید از پزشک خود درمورد MS بپرسید! - zht - 2014/04/04 (2014/04/03, 04:52 PM)عسل راد نوشته است: من اصلا هیچی در مورد وضعیتم نمیدونم اینکه چند تا پلاک دارم و وضعیتشون چه طوریه؟چرا خودتون تو ام آر آیتون نگاه نمیکنین که ببینین چندتا پلاک دارین! دکتر اعتمادی خوب اگه میگه خوبه یعنی خوبه میگن اصلا اخلاق نداره و اگه وضعیت بد باشه خودش میگه RE: سوالاتی که باید از پزشک خود درمورد MS بپرسید! - عسل راد - 2014/04/04 (2014/04/04, 12:22 PM)zht نوشته است:(2014/04/03, 04:52 PM)عسل راد نوشته است: من اصلا هیچی در مورد وضعیتم نمیدونم اینکه چند تا پلاک دارم و وضعیتشون چه طوریه؟چرا خودتون تو ام آر آیتون نگاه نمیکنین که ببینین چندتا پلاک دارین! دکتر اعتمادی خوب اگه میگه خوبه یعنی خوبه میگن اصلا اخلاق نداره و اگه وضعیت بد باشه خودش میگه خب من که دقیق نمیتونم ببینم چن تاست مخصوصا این اخری اصلا پلاکا واضح نبود فقط از لبخند دکتر میشد فهمید بهتر شدم!والا اخلاق دکتر بد نیست فقط اگه ببینه روحیه نداری دعوات میکنه من که سعی میکنم اگه ناراحتم باشم جلوش بخندم اونموقع خوش اخلاقه و گرنه بهت میگه بد اخلاق RE: سوالاتی که باید از پزشک خود درمورد MS بپرسید! - shaytoon - 2014/04/04 همه این نکاتی که گفته شده برای هر نوبت که ما به دکترمون مراجعه میکنیم لازمه؟ این که تو هر ویزیت دکتر حرفهایی رو که در ویزیت قبلی به ما گفته ( ام اس ما چه نوعیه ، استرس برا ما بده ، ام اس سنتر کاملترین سایت ام اس هست ، و ... ) به ما بزنه فقط باعث اتلاف وقت و شاید کمبود وقت برای دیگر مریضها باشه. با این موافقم که دکترم درباره داروهایی که برام مینویسه و چه اتفاقهایی قراره در بیماریم شکل بگیره بهم توضیح بده ولی متاسفانه بیشتر دکترها میگن که ما به اونها اعتماد کنیم و هرکاری که اونها میگن ما چشم بسته انجام بدیم باید شب و روز تو اینترنت بچرخیم تا بفهمیم داریم چه دارویی رو چرا مصرف میکنیم و چه کمکی به ما میکنه چیزی که دکتر تو 5 دقیقه میتونه به ما توضیح بده در کل من تنها خواستم از دکترها اینه که 2 مریض رو با هم ویزیت نکنن و به بیمارشون اجازه بدن با اونها راحت باشه RE: سوالاتی که باید از پزشک خود درمورد MS بپرسید! - glassheart - 2014/04/04 منم نمیدونم چندتا پلاک دارم چه شکلی میتونم خودم بفهمم؟؟؟ |