قرص امگا3 - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: پرسش و پاسخ (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE) +--- موضوع: قرص امگا3 (/Thread-%D9%82%D8%B1%D8%B5-%D8%A7%D9%85%DA%AF%D8%A73) |
RE: قرص امگا3 - رامنا - 2013/08/03 راستی اگه قرص امگا 3 میخورید به هر دلیلی یادت باشه توی قسمت other ingredients پشت قوطیش ببینید که paraben یا مشتقات اونو نداشته باشه. گاهی از پارابن به عنوان نگهدارنده استفاده میشه که بعضی مقالات دیدن که پارابن با سرطان سینه ارتباط داشته (البته هنوز کاملا ثابت نشده ولی این مشاهدات اونقدر قوی بوده که شرکتها سعی کردن این فرآورده رو از محصولاتشون حذف کنن) در ضمن معمولا پرل امگا 3 ازین ماهیها تهیه میشه که کمترین میزان جیوه رو دارن. اما اگه روی قوطی نوشته شده باشه که از چه ماهی استفاده شده خیلی بهتره چون آدم خیالش راحت میشه دیگه. این ماهیها کمترین جیوه را دارن: Anchovies Butterfish Catfish Clam Crab (Domestic) Crawfish/Crayfish Croaker (Atlantic) Flounder* Haddock (Atlantic)* Hake Herring Mackerel (N. Atlantic, Chub) Mullet Oyster Perch (Ocean) Plaice Pollock Salmon (Canned)** Salmon (Fresh)** Sardine Scallop* Shad (American) Shrimp* Sole (Pacific) Squid (Calamari) Tilapia Trout (Freshwater) Whitefish Whiting در ضمن ازین جیوه تو این قرص نترسید. امروزه متخصصین میگن این قرص ها از خود ماهی کمتر جیوه دارن و بنابر این مصرف اونها رو به مصرف زیاد ماهی ارجح میدونن. در ضمن گفته میشه امگا 3 تهیه شده از ماهی استفاده ازش نسبت به امگا 3 تهیه شده از گیاهان برای بدن راحت تره. RE: قرص امگا3 - آذرستون - 2013/08/26 من 3 سال پیش که برا اولین بار رفتم دکتر برای ام اسم بهم داد خیلی سر سری گرفتم و نخوردم چون زیاد جوش زدم و چاق شدم تا دیروز دوباره دکتر رفتم گفت که او مگا3 در حال حاضر واجب تر از آمپولهایت است. ولی باز از چاقی و جوش می ترسم نمی دانم چکار کنم!!!@@ RE: قرص امگا3 - رامنا - 2013/08/26 (2013/08/26, 09:46 PM)آذرستون نوشته است: من 3 سال پیش که برا اولین بار رفتم دکتر برای ام اسم بهم داد خیلی سر سری گرفتم و نخوردم چون زیاد جوش زدم و چاق شدم تا دیروز دوباره دکتر رفتم گفت که او مگا3 در حال حاضر واجب تر از آمپولهایت است. ولی باز از چاقی و جوش می ترسم نمی دانم چکار کنم!!!@@ راستش منم فکر میکردم چاق کرده... اما همش به خودم میگفتم اشتباه میکنی رامنا! ولی راست میگی به نظرم چاق میکنه... به نظرم میتونی یک روز در میون بخوریش. وقتی هم مصرف میکنی شب ها صورتت رو با صابون تی تری فیروز بشور... لا مصب دشمن جوشه! حالا یه امتحان بکن اگه جواب گرفتی اینجا هم بنویس RE: قرص امگا3 - nazanin200312 - 2013/08/26 (2013/08/26, 09:46 PM)آذرستون نوشته است: من 3 سال پیش که برا اولین بار رفتم دکتر برای ام اسم بهم داد خیلی سر سری گرفتم و نخوردم چون زیاد جوش زدم و چاق شدم تا دیروز دوباره دکتر رفتم گفت که او مگا3 در حال حاضر واجب تر از آمپولهایت است. ولی باز از چاقی و جوش می ترسم نمی دانم چکار کنم!!!@@ من اصلا قبول ندارم- الان من 8 ساله امگا3 مصرف میکنم نه چاق شدمو نه جوش میزنم-حتما عوامل دیگه ای باعث چاقیو جوش زدن شماست RE: قرص امگا3 - رامنا - 2013/08/26 (2013/08/26, 10:59 PM)nazanin200312 نوشته است:(2013/08/26, 09:46 PM)آذرستون نوشته است: من 3 سال پیش که برا اولین بار رفتم دکتر برای ام اسم بهم داد خیلی سر سری گرفتم و نخوردم چون زیاد جوش زدم و چاق شدم تا دیروز دوباره دکتر رفتم گفت که او مگا3 در حال حاضر واجب تر از آمپولهایت است. ولی باز از چاقی و جوش می ترسم نمی دانم چکار کنم!!!@@ البته نازنین جان آدمها هم با هم فرق میکنن... مثلا دیدی شاید که یکی کیلو کیلو گردو بخوره جوش نمیزنه ولی یکی اگه فقط دوتا گردو بخوره جوشاش در میاد... ولی چاق شدن رو هنوزم فکر نکنم آخه همش نصف قاشق روغن هم نمیشه همش... میشه هر هفته سه قاشق و نیم روغن... نمیدونم والله... RE: قرص امگا3 - برگ 7 - 2013/08/27 (2011/12/09, 02:07 PM)maedeh نوشته است: ارهقرص خیلی خوبیه اصلا ادم سالم هم بخوره خوبه الته من نمیخورم دوست خوبم منم بعضيا رو ديدم که از قرص خوردن خوششون نمياد ولي ادم در طول زندگيش بالاخره ناگزير به مصرف دارو ميشه. قرصهاتو بخور گلم |