![]() |
گرفتگی کمر - کمر درد - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: پرسش و پاسخ (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE) +--- موضوع: گرفتگی کمر - کمر درد (/Thread-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%DA%AF%DB%8C-%DA%A9%D9%85%D8%B1-%DA%A9%D9%85%D8%B1-%D8%AF%D8%B1%D8%AF) |
RE: آیا تا به حال علائمی مثل درد کمر و گردن داشته اید؟ - maedeh - 2012/01/08 من داشتم گردن درد و کمر درد اما دکتر رفتم گفت که دیسک زود رس هست و باید مراعات کنم اما بعضی موقعه ها هم بعد تزریق اینجوری میشدم اما الان کمتر شده فقط کار کنم یا وسیله سنگین بلند کنم این حالت میشم RE: آیا تا به حال علائمی مثل درد کمر و گردن داشته اید؟ - نسترنى - 2012/01/08 من بعد از تزريقام معمولاً يه كمر درد خفيف ميگيرم ولى قبلاً كه آمپول نميزدم همچين مشكلى نداشتم ![]() RE: آیا تا به حال علائمی مثل درد کمر و گردن داشته اید؟ - TootFarangi - 2012/01/08 من کمر درد داشتم کلن . بهم قرص گاباپنتین داد فرق انچنانی نکردم ![]() ولی گردنم هم درد داشت گاهی که بعدش مشخص شد به خاطر مشکل استخوانی هست ( مهر های گردنم مشکل دارن به دلیل زیاد پایین نیگه داشتن ) البته کمرم هم حس می کنم به دلیل اینه که کفش هام خوب نیستن و استاندارد نیستن کلن چون منم پیاده روی زیاد می کنم. ولی تشخیص من با این علائم نبود. RE: آیا تا به حال علائمی مثل درد کمر و گردن داشته اید؟ - فرناز - 2012/01/08 (2012/01/08, 03:06 PM)MissB نوشته است: سلام دوستانم بهار عزیزم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: آیا تا به حال علائمی مثل درد کمر و گردن داشته اید؟ - Matilat - 2012/01/08 بهاری 2 سال قبل از تشخیص ام اس ، یعنی اونوقتایی که ام اس داشتم و نمی دونستم یه 10 روز کمر درد شدیدی داشتم عین حالتای آنفولانزا . به همراهش سرگیجه و عدم تعادل هم بود ![]() ولی بعد از 10 روز خود به خود خوب شد. دکترم چون عمومی بود فقط مسکن داد RE: آیا تا به حال علائمی مثل درد کمر و گردن داشته اید؟ - نازلی - 2012/01/08 من ده سال پیش کمر درد شدیدی داشتم که دکترها گفتند به دیسک کمرم مربوط میشه الان هم کمر و گردنم شدید درد میکنه به همین خاطر نمی توانم زیاد به انجمن سر بزنم ![]() ![]() ![]() الانم گفتند به دیسک کمر مربوطه ![]() نمی دانم ارتباطی با ام اس داره واسه منم سوال شد !؟ ![]() ![]() ![]() RE: آیا تا به حال علائمی مثل درد کمر و گردن داشته اید؟ - parisa2011 - 2012/01/08 من شروع بیماریم با کمر درد بود بعد خوب شد پس از اون دیگه دردی در هیچ جای بدنم نبود تا اینکه 4 ساله گاهگاهی درد شدید در یک نقطه از دندانم بوجود میاد که ناشی از عصب سه قلوی صورته که هیچ قرص مسکنی روی این درد اثری نداره RE: آیا تا به حال علائمی مثل درد کمر و گردن داشته اید؟ - yummy - 2012/01/08 منم گه گاهی یه طرف کمرم درد میگیره نمیدونم مال ام اس باشه یانه ![]() RE: آیا تا به حال علائمی مثل درد کمر و گردن داشته اید؟ - warrior - 2012/01/09 معمولا وقتي كه از كورتون استفاده كنيد كمردرد و گاه گردن درد شديدي توي بدن ايجاد ميشه كه دقيقا مثل دردهاي هنگام سرماخوردگي هست چون كورتون در دراز مدت باعث تخريب بافت استخوان هاي بدن ميشه. اما كمردردها و گردن درد هاي ديگه فكر نكنم مربوط به ام اس باشه و به خستگي هاي ناشي از فعاليت هاي روزمره برميگرده. RE: آیا تا به حال علائمی مثل درد کمر و گردن داشته اید؟ - kiana - 2012/01/09 من که از بس پشت کامپیوتر نشستم و به قول داداشم خودکشی اینترنتی کردم گردنم داغون شده ![]() تازگیا ام ار آی دادام دکتر میگفت نشانه های دیسک گردن هست ![]() کمرم هم گاهی درد میکنه ولی از ام اس نیس بخاطر اینکه آرنولد بازی درمیارم تو خونه برا تغییر دکوراسیون وسایل سنگین برمیدارم ! |