شخصیت بیماران MS - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: اخبار اختصاصی ام اس سنتر (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1) +--- موضوع: شخصیت بیماران MS (/Thread-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-MS) |
RE: شخصیت بیماران MS - نازلی - 2014/01/03 این خصوصیات مال منِ این دکترِ (جلینک )، من رو از کجا میشناسه خیلی درست تحقیق کردند من هم وقتی به شخصیت دوستان ام اسی که در اطرافم هستند دقت می کنم همگی چنین شخصیتی دارند 1- این بیماران دارای تمایلات قوی هستند. 2- افرادی مستقل بوده و هیچ کمکی را از طرف دیگران نمیپسندند. 3-پایبند به گفته های خود هستند و در اجرای کارها نکته سنج و دقیق اند 4-بسیار مصمم و جدی و درعین حال عاطفی و حساس هستند. 5-در رعایت حال دیگران زیادی مواظبند و سعی دارند کسی را از خود نیازارند. 6-دارای قلبی پرحرارت هستند و در دوست داشتن ها قوی و پایدار هستند. 7- نیک خواه هستند و در این مورد ایده های خاصی را در ذهن می پرورانند. 8-اهداف بلند پروازانه زیادی دارند وبالاخره: اغلب مغرور و سمج هستند. RE: شخصیت بیماران MS - سمیرا - 2014/03/31 1-این بیماران دارای تمایلات قوی هستند. 2- افرادی مستقل بوده و هیچ کمکی را از طرف دیگران نمیپسندند. 3-پایبند به گفته های خود هستند و در اجرای کارها نکته سنج و دقیق اند 4-بسیار مصمم و جدی و درعین حال عاطفی و حساس هستند. 5-در رعایت حال دیگران زیادی مواظبند و سعی دارند کسی را از خود نیازارند. 6-دارای قلبی پرحرارت هستند و در دوست داشتن ها قوی و پایدار هستند. 7- نیک خواه هستند و در این مورد ایده های خاصی را در ذهن می پرورانند. 8-اهداف بلند پروازانه زیادی دارند واقعا همه ش درسته RE: شخصیت بیماران MS - مریییم - 2014/03/31 خب تمام گزینه هاش شامل من میشه ولی جایی که احساس باشه عقل و منطقم کنار میره که همین مورد به ضررم تموم میشه RE: شخصیت بیماران MS - ساناز66 - 2014/03/31 واقعا که درسته مخصوصا این مغرور و سمج بودنم RE: شخصیت بیماران MS - silent - 2015/08/04 آفرین درست بود RE: شخصیت بیماران MS - mahdi1004 - 2015/08/08 پس باید گفت که اگه کسی بی خیال و بی مسئولیت و خودخواه و تنبل باشه ام اس نمی گیره دیگه..... مگه میشه RE: شخصیت بیماران MS - سمیرا67 - 2015/08/08 1-این بیماران دارای تمایلات قوی هستند. 2- افرادی مستقل بوده و هیچ کمکی را از طرف دیگران نمیپسندند. 3-پایبند به گفته های خود هستند و در اجرای کارها نکته سنج و دقیق اند 4-بسیار مصمم و جدی و درعین حال عاطفی و حساس هستند. 5-در رعایت حال دیگران زیادی مواظبند و سعی دارند کسی را از خود نیازارند. 6-دارای قلبی پرحرارت هستند و در دوست داشتن ها قوی و پایدار هستند. 7- نیک خواه هستند و در این مورد ایده های خاصی را در ذهن می پرورانند. 8-اهداف بلند پروازانه زیادی دارند 9-اغلب مغرور و سمج هستند. دقیقا اینکه تو خیلی از خصوصیات میشه قبل مطرح شدن او خصوصیت کلمه شدیدا رو استفاده کرد درمورد شخص من RE: شخصیت بیماران MS - niloofary - 2015/08/08 دقیقا سمیرا بخصوص مورد 9 RE: شخصیت بیماران MS - tinookhe - 2015/08/08 [size=large]من همشودارم RE: شخصیت بیماران MS - محمد ارجمند پور - 2015/08/08 کاملا درسته ای کاش اینقدر مغرور نبودیمو پایه دوست داشتنامون نمیموندیم تا ... خوشحالم که این خصوصیات رو به ما نسبت میدن امان از اعتماد به نفس |