اثربخشی وعوارض تزریق سینووکس - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: پرسش و پاسخ (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE) +---- انجمن: آونکس - سينووكس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A2%D9%88%D9%86%DA%A9%D8%B3-%D8%B3%D9%8A%D9%86%D9%88%D9%88%D9%83%D8%B3) +---- موضوع: اثربخشی وعوارض تزریق سینووکس (/Thread-%D8%A7%D8%AB%D8%B1%D8%A8%D8%AE%D8%B4%DB%8C-%D9%88%D8%B9%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%B6-%D8%AA%D8%B2%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%B3%DB%8C%D9%86%D9%88%D9%88%DA%A9%D8%B3) |
RE: عوارض تزریق سینووکس - hoda sa - 2014/04/15 (2014/04/13, 10:50 PM)baharan نوشته است: دوستانیکه سینووکس تزریق می کنن...کسی تجربه خارش پوست و حالت اگزمارو تجربه کردن؟؟؟نزدیک یک ماهه شبها بخصوص قسمت های مختلف بدنم به خارش می افته...همه چیو تست کردم از تغییر لباس تا خوردن انواع خنکی ها....اما هیچ تغییری نکرده....4شنبه وقت دکتر دارم.گفتم ببینم تا برم پیش دکترم کسی تجربه داشته یانه؟؟ بهتره یه آزمایش کبدی بدی شاید آنزیمات بالا رفته (2014/04/13, 11:22 PM)SSA نوشته است: من اغلب خارش پوست بخصوص موقع خواب دارم. بهترین کار استفاده از صابونهای با قلیای کم، یعنی PH نزدیک 5/5 باشه که نزدیک PH پوست باشه و استفاده از لوسیون بدن مرطوب کننده و کرم مرطوب کننده (2014/04/14, 02:01 PM)maryam 63 نوشته است: من پوستم خشک نیست ولی موقع خواب دچار خارش میشه نمیدونم از عوارض سینووکس هست یا نه. ازمایش کبد هم دادم مشکلی نبوده. خداروشکر تزریق سینووکس عوارض زیادی برای من نداشته به جز سردرد شدید که همون شب اول دچارش میشم و تا صبح خوب میشه. سابقه میگرن داشتم فکر میکنم به خاطر همون باشه سینووکس تشدیدش میکنه ولی خیلی بدتر از قبل سردرد میگیرم خیلی شدیدتر هیچ مسکنی ارومترش نمیکنه تغییرات در نوع پوست یعنی خشک یا چرب شدن مربوط به دارو نیست، برای سر دردت هم نیم ساعت قبل از تزریق مسکن بخور. (2014/04/14, 02:56 PM)nahid نوشته است: من گاهی خارش پوست سر رو دارم و همین طور گاهی جوش و آکنه که میتونه از عوارض دارو باشه.پوستم خیلی بد شده ، جای جوش ها مونده و منم حوصله ندارم دکتر پوست برم ! اینهایی که گفتی مربوط به دارو نمیشه ولی اگه بری دکتر پوست مسائل برطرف می شه. RE: عوارض تزریق سینووکس - perspolis - 2014/04/15 سر درد RE: عوارض تزریق سینووکس - nahid - 2014/04/15 بعضی عوارض پوستی مربوط به سینووکس میشه مثلا ریزش مو ، راش همراه با خارش، تاول ، مواردی هست که در بروشور سینووکس ،جزء عوارض با شیوع کمتر نوشته شده. RE: عوارض تزریق سینووکس - ansari.mry - 2014/04/18 من اولین شبیه که تزریق کردم تا الان که حالم خوبه خوبه ... RE: عوارض تزریق سینووکس - پویش - 2014/04/18 سلام خارش وجود داره وحتی بعضی خشکیهای روی پوست/اما از نظر آنزیم های کبدی بررسی کن RE: عوارض تزریق سینووکس - کارین - 2014/04/30 از عوارض سینووکس میتونه درد شدید استخوان باشه؟من چند روزه به شدت استخوان هام درد میکنه گاهی نمی تونم سرپا بایستم چون دبیر هستم زیاد تو کلاس سرپا می ایستم لطفا راهنماییم کنید ممکنه پوکی استخوان گرفته باشم؟همش یه ساله سینووکس میزنم RE: عوارض تزریق سینووکس - baharan - 2014/04/30 (2014/04/18, 12:14 AM)ansari.mry نوشته است: من اولین شبیه که تزریق کردم تا الان که حالم خوبه خوبه ...خدارو شکر امیدوارم همیشه بعد تزریق این طور باشید. (2014/04/30, 12:15 AM)کارین نوشته است: از عوارض سینووکس میتونه درد شدید استخوان باشه؟من چند روزه به شدت استخوان هام درد میکنه گاهی نمی تونم سرپا بایستم چون دبیر هستم زیاد تو کلاس سرپا می ایستم لطفا راهنماییم کنید ممکنه پوکی استخوان گرفته باشم؟همش یه ساله سینووکس میزنمبله دوست عزیز یکی از عوارض شایع سینووکس دردهای استخوانیست...مثل دردی که تو دوره سرماخوردگی های شدید داریم. من بیشتر اوقات داشتم.یک مفنامیک اسید یا استامینوفن ساده بخوری کمتر احساسش میکنی.در طول زمان کاهش خواهد یافت وبدنت بهش عادت خواهد کرد...نگران نباش RE: عوارض تزریق سینووکس - omid_nejad - 2014/04/30 دوستان من ٢هفته است بعد از تزريق بستنى ميخورم عوارضم خيلى كمتر شده و حالم بعد از تزريق خوبه مُسكنم نمى خورم قبلاً حالم خيلى بد ميشد بدن درد داشتم فشارم بالا پايين ميشد و... مطلب مهم درخصوص تب ولرز پس از تزریق آمپول - esfandyar.iran - 2014/05/01 باسلام بنده از سال 89 تاکنون از سینووکس استفاده می نمایم : لذا آمپول را شبانه قبل ازخواب تزریق می کنم و5دقیقه قبل از تزریق دولیوان شیر کم چرب به همراه یک عدد استامینوفن معمولی مصرف می نمایم و بعد می خوابم وبعد از تزریق هیچگونه تب ولرزی ندارم ..... ولی قبلاً چون شیر وقرص استامینوفن نمی خوردم تا 24 ساعت تب ولرز داشتم ............. RE: عوارض تزریق سینووکس - ابراهیم - 2014/05/01 سلام
اینکه دچار حمله نشدی نشونه اینه که آمپول بهت ساخته توکل به خدا آمپولها رو به موقع بزن دنبال اینکه یه نفر بهت اکی بده و بهونه کنی که دیگه آمپول نزنی ........ نباااااااااااااااااااااااااااش.............. بازهم تاکید میکنم خدای نکرده دنبال بهونه و تائید یه نفر نباشی که بگه دیگه نیاز نیست آمپول بزنی و تو هم ............. |