![]() |
ديدار مهرماه - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: بحث ها وگفت و گوهای عمومی اعضاء (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7-%D9%88%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%D8%A1) +--- انجمن: مراسم و ملاقات هاي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D9%88-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: ديدار مهرماه (/Thread-%D8%AF%D9%8A%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%87) |
RE: ديدار مهرماه - O#!!! - 2011/10/06 وای ساناز منم از این یادگاریا می خوام چرا اخه یه دونه برای منم می گرفتی. ![]() RE: ديدار مهرماه - سـاناز - 2011/10/06 می خوای یادگاریه خودمو نصف کنم نصفشو بدم به تو ؟ ![]() RE: ديدار مهرماه - zenith - 2011/10/06 سانااااااااااااااااااااااااااااااااااااز منم یادگاری میخواممممممممممم ![]() دفعه دیگه هم میدن ![]() چقدر قشنگه ![]() RE: ديدار مهرماه - anaram - 2011/10/06 بچه ها خیلیییییییییییییییییییییییییی خوشحالم که امروز تونستم خودمو برسونم بهتون ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مطمئنم شما هم کلی ذوق کردید از دیدنم ![]() شرمنده ام اگه کلا قاط زده بودم امروز قبول کنین عده اتون زیاد بود و ییهو ییجا بخاطر سپردن همتون سخت بود ![]() امروز بینهایت بار سوتی دادم مثن از آرزو 4 بار اسمشو پرسیدم بار چهارم بنده خدا به حال استیصال گفت بخدا این بار چهارمه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دوستون دارم همتونو ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: ديدار مهرماه - amin.noury - 2011/10/06 دست همتون درد نکنه عالی بود. من که حال کردم RE: ديدار مهرماه - rad007 - 2011/10/06 خیلی خوش گذشت RE: ديدار مهرماه - عاطفه رضوان نیا - 2011/10/06 سلام شب همگی بخیر از همه ای دوستان هیئت مدیره ممنون که این دیدار رو هماهنگ کردند واقعا عالی بود وکلی بهم خوش گذشت دست گلتون درد نکنه همیشه شادکام و موفق باشید ![]() ![]() ![]() ![]() (2011/10/06, 09:26 PM)anaram نوشته است: بچه ها خیلیییییییییییییییییییییییییی خوشحالم که امروز تونستم خودمو برسونم بهتونمنم خیلی بهم خوش گذشت و از اینکه یه عالمه دوست پیدا کردم خوشحالم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: ديدار مهرماه - مدیر تدارکات - 2011/10/07 دوستان عزیز با سلام بدینوسیله از تمام دوستانی که در این دیدار شرکت کردند ، سپاسگذاریم. چون اکثر دوستان در مورد هزینه دیدار سوال کردند ، لازم بذکر است در هزینه دیدار هیئت مدیره ، ناظرین سایت ، مدیر تدارکات و فرشید عزیز سهیم بودند. بازهم به سارای عزیز بدلیل قبولی در کارشناسی ارشد تبریک می گوئیم و ایشون بخاطر اینکه علاقه داشت شما دوستان را در شادی خود سهیم کند ، مقداری از هزینه دیدار رو تقبل کردند. و از تمام دوستانی که از شهرهای دیگر آمدند و در جمع حضور داشتن کمال تشکر را داریم. پیشاپیش از تمام دوستانی که ما را با انتقادات و پیشنهادات خود برای دیدارهای آینده همراهی می کنند کمال تشکر و امتناع را داریم. باتشکر RE: ديدار مهرماه - Saina - 2011/10/07 سلام سلام ![]() ![]() ![]() من که شب رسیدم تا بخوام بخوابم کلی ازتون واسه مامانم نعریف کردم ( خالا خوبه اولین دیدارم نبوده ![]() به من که خیلی خوش گذشت ، کیفیت دیدار خیلی خوب بود . ( مخصوصا کت شلوارا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() از همه ی دوستان عزیز که اومدن تشکر میکنم ، مخصوصا دوستانی که اولین دیدارشون بود . از شکلات عزیز هم تشکر ویژه ای دارم ![]() ![]() ![]() همچنین از هیئت مدیره ی عزیز ، مدیر تدارکات ، ناظرین سایت و آقا فرشید که خیلی زحمت کشیدند . یادگاری خیلی قشنگی بود تا آخر عمرم نگهش میدارم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: ديدار مهرماه - sama - 2011/10/07 سلام سلام سلام عالی بود خوب چطوری شروع کنم .......................از کجا شروع کنم ![]() از اولش که اومدم دمه پارکه ملت گشته ارشاد بود پریدم سوار اتوبوس د درو ........ ![]() که مانتو تا زیره زانو میپوشیم و تموم ) .................... یا از آخرش که رضا مشهدی مارو قال گذاشت نه رانی داد نه بستنی ![]() آقایون ................ سینا .......مهدی.....فربود ........حسین .....فرشید .....حمید ....مجید ............حامد ..............علیرضا .......... از دیدنتون خوشحال شدم و هیات مدیره ممنون از زحماتتون بی نهایت ممنون .:4 آقا رضا همشهری ممنون که این همه راه اومدی ![]() ![]() ![]() ممنون از کارتهای خیلی قشنگتون عالی بود همیشه نگه میدارمش به یاده دوستانه خوبم و شبه خوبه به یاد موندنی 14 مهر ..... بسیار زیباااااااااااااااا ![]() از دختر کوچولوی سایت بی نهایت ممنونیم و مامانه خوبش ![]() لیلی جونم خیلی خوش گذشت همینطوری که پریشب گفتم همون شد . امیدوارم قراره بعدی منو کمتر بکاری .............. ولی ما یکساعت هم واسه لیلی خانم وای میسیم ........:52 باران جونم و آقا جلال خوشحالم که دوباره دیدمتون ..........باران جون از قراره اول حسه ششم قوی شما همیشه تو ذهنمه که منو شناختی و فراموش نمیکنم ![]() دوستت دارم خیلی ماهی ......... ![]() ساینا جونم خواهره بزرگرم خیلی خوش گذشت .... همیشه دوست دارم تو قراره بچه ها ببینمت و بهت بگن چه خوگشلی ....... ![]() ![]() پرستو جوووووووووووووووون خیلی خوشحال شدم دیدمت ........قدره مادر پدره خوبتو بدون ...... امیدوارم همیشه سایشون بالای سره شما باشه و ازشون تشکر کن که اینهمه منتظرت بودن تا با ما باشی این ماله خودت ![]() ![]() ![]() ![]() نازنین جان یاnono جون واقعا ممنونم خوشحال شدم دیدمت ....با تمام نگرانیهات پیشه ما بودی ........ممنون ....... ![]() هدیه جونم خیلی خوشحالم که تونستم تو این قرار بیشتر با شما اشنا بشم خیلی باحالی خیلی نازی ........ همونی هستی که تو قرارهای قبلی تو ذهنم تصور میکردم ............ ![]() فافا جونم ....خوشگل خانم ........ ممنون که با اینکه کار داشتی بازم تا جایی که تونستی کناره ما بودی ....واقعا از دیدنت خوشحال میشم اینم گله فافا جونم ![]() هانیه جون هانیه انتظار ...ممنون که مارو همراهی کردی........خوش گذشت ....مواظبه خودت باش ...امیدوارم همیشه خوب باشی ![]() هانیه جون تشخیص 90 ![]() ![]() شکلات جان خیلی دوست داشتم ببینمت ....امیدوارم شیرینی قبولی در دکتراتو بدی عزیزم .... ![]() آنارام جان شما هم خیلی دوست داشتم ببینم ...امیدوارم خبره سلامتیه کامله دختر خالتو به ما بدی ![]() مولتی ام اس جان منو وسوسه کردی نامه کاربریمو عوض کنم بزارم مولتی ویتامین سما ......یعنی حمید این کارو برام میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ از دیدنت خوشحال شدم .... ![]() آرزو با کلاه و ارزو بی کلاه خیلی خوشحال شدم دیدمتون .......... آرزو جان از برادرت خیلی تشکر کن ...... امیدوارم همیشه سالم باشید آرزو ![]() ![]() مهدیه جان امیدوارم بتونم به جای سالی یکبار سای دوبار بیام قم یکیش ماله شما ....... ممنون اومدی ..... از آشنایی با شما خیلی خوشحال شدم ![]() الهام جون رویا جون خیلی ممنون که از کرج اومدید خیلی از دیدنتون خوشحال شدم .....الهام جون یادت نره با اس ام اس چت کنیم ....دس دس ![]() ![]() عاطفه رضوی جان و دو نفره کناریتون یادم رفت وایییییییییییییییییییییییییییconfused: ![]() ![]() ![]() راستی هدیه جون ممنون از کیک خوشمزتون ![]() از همه ممنون خوش گذشت امیدوارم قرارهای بدی بازم ببینمتون دوستون دارم زیاد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ا پروانه جون جات خیلی خالی بود خیلی ![]() |