RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - paeazan - 2013/11/27
میبینم که ردیف های آخر رو خانم ها تصرف کردن 
باریک الله.شما خانم ها مثل همیشه قهرمانین ![[تصویر: 359421_LaieA_048.gif]](http://www.freesmile.ir/smiles/359421_LaieA_048.gif)
ممنون از اونی که گزارش میده 
RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - الهام ج - 2013/11/27
سر جدتون کمتر سرو صدا کنید تا صدای زنگ گوشیتونو بشنوید
خوب یکی مسئول سنگ پا بشه اون وسط تا گم نشه 
RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - mahdiye1989 - 2013/11/27
جای همه دوسنان خالیه,همین الان سجادم به ما پیوست,همه گشنه ایم,هنوز نرسیدیم هتل,هوا که اصلا یه چیز میگم یه چیز میشنوی ,بهاری بهاری 
RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - maryam.N - 2013/11/27
ینی فقط من موندم؟  
منم احتمالا تا 8 اینا به جمعتون میپیوندم
RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - paeazan - 2013/11/27
باقلوای تلخ صدتا طلبت   
لطفا آهنگ پخش کنین تا بعضی ها نخوابن 
اما من ناهار خوردم، نصیبتون نکنه خار ماهی تو گلوم گیر کرده هرکاری میکنم در نمیاد
RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - simin - 2013/11/27
بچه ها امیدوارم به همگیتون خوش بگذره حسسسسسسسسسابی
جای مارو هم خالی کنید ...خیلی دلمون میخواست درجمع صمیمی شما باشیم
RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - hadisss - 2013/11/27
ناهارمونم خوردیم
RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - nahid - 2013/11/27
ینی تا حالا گشنه مونده بودین ؟
RE: اطلاعيه:سفر ام اس سنتر به شمال با همکاری بنیاد امور بیماری های خ - saeid - 2013/11/27
خوش به حالتون جای ما را هم خالی کنید
آخی نازی حدیــــــــــــــــث تا حالا گشنه موندی؟ بچمون نصف میشه و برمیگرده 
خار ماهی رو در آوردم از دهنم با ذکاوت و هوشیاری و سعی و کوشش بسیار و جرأت فراوان 
|